שרשור ליום שבתת

שרשור ליום שבתת ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

הייהה מממשש כייףףף בחחחחחגגגגג כממהה צחקתיייי אניי השתגעתתייי ואאתם לא מכירים אותי בזמן דאני משתגגעעתת!! אני יכולה לשגע פילייםם אני מדברתת מללללאאא ונקרעת ושרהההה ורווקדתת ומה לא
דודים שלי חשבו שלקחתי כדורים
קיבלנו 200 שקל כל אחד לחג
וועכשיוו י ש לי זמןן לכתובב מגיללהה של אתמול
קייצרר יצאנו ב12 וחציי בלילה מהבייתתת... נסענו במוניתת לא היה מי שייקח אותנוו הגענוו לשםםם עברנו את הסלקצייה והכלל ונכנסנו בהתחלה היה מעפפןן אשש והתבאסתייי.. אבללל אחרר כךך התחיל להיות ממש ממש כייף
כמה חרמנים יששש שםם
כל שנייה מישהוו באא רווקדד איתייי.. ואניי כזה מעיפהה אותווו.... ויש לו שרירים בבטן והיהה אחחדד שלא ראיתי מיי הואאא והעפתי אותו וחברה שלי אמרה לי שהוא היהה מזהה שווה
חחבלל
היה איזה קטע שאני וחברה שלי הלכנווו לעשות סיבובבבב... אזז איזה ילד אחד מזהשווה תפס את חברה שלי בראש ואממרר להה חמוווווודדדהה והביא לה נשיקה בלכי אחת ואחר כך בשנייה ואזז הוואז הוא בא ליי ואממרר ליי גםםם אתת חמודדדדדדההה והביא לי נשיקה בפה
אניי הייתי בהלםם אני כזהה מההה אתהה חושב שאתה עושההה חמודד? וואיזה אחדד נגע לי בתחת והבאתי לו ווואאחחדד בעיטהה מסכן
היוו שםם ילדייםם קטניםם משהוווו ... ממש בגובה של אחותיי הפיצית פחדתי לדרוך עליהםם
קיצר אחרר כךך חזזרנוו לאיפהה שהיינווו וורקדנוו וזההה ואז סקאזייי באא... איסה מפחידד הואא יאבבהה
ואז עברנו לאולםם אחרר של מוזיקה אחרת
היה שם מזגןן והיהה כלל כךך כיףף שםם לא היהה צפוף וזה
וואז ראיתיי אתת כלללל הידידים שלי מהמשצים איךך התגעגעתיי אליההםם חיבקתי את ידיד שליי שעעהה והואא הרים אותי
וגם ראיתיי 2 בנות מהמשצים
אחר כךך רקדנוו מלא מלא מלאאאאאאאאאאאא וב4 ככה היווו כוכביי האלופהה : דרייה, ג'לל, סיגי ומילי... איזהה מהממתת דרייהה
ונמאס לי שאומרים לי שאני דומה להה כי אני לאאא
ממש לא
גם אתמול הסתכלוו ואמרו תיראה איך היא דומה לזאתעם השיער השחור
אייזהה אחחדדד האא לייי הוופהה איזה כוסית והתחחייללל לרקוודד איתיי חחחח דפווקקקקקקק קייצצרר היהה כייףף אשש ובמוניית היהה קורעעעע כל כךךך!! ההגענוו ב7 בבוקר הבייתהה אבלל עד שהתקלחתי ואכלתייי היה 8 אז הלכתי לישון ב8 רקקק ושתבינו לא ישנתי צהריים
חחגג שמחחח ללככםם אהווביםם שליייי אניי רוצהה להודוותת לךךך עללל הששנהה הנפפלאאהה ההזאתתת איתככםם ותוודהה עללל כלללל העעזרהה שללכםםםםם תמיידד גםם בטוובב וגםם ברעע אוהבתותכםםם!! שננהה טוובבהה ומתתוווקהההה שתיהיה לכםם
-זיו-

יעל 13

New member
לילה....

הוא יודע שאני רוצה אותו... היה מצחיק כל כך הערב חג...כמה יין שתיתי!! סבתא שלי עושה לי "יעל תפסיקי לשתות!!" אני כזה "מה את בלחץץ! כולה הכוס ה3 שלי" ואז דוד שלי אמר "ה7 התכוונת...ספרתי לך" אני כזה "שתוק מה אתה מגלה!" חחחחחחחח יו היה מזה מצחיקק!! דיברתי עם חברה של דוד שלי...סיפרתי לה על זה שאני רוצה..היא מזה עזרה לי...איזו חמודה
ישר שחזרנו יצאתי עם חבר ועם זה שאני אוהבת...נסענו בטרמפים חחחחחחח
הקיצר חברה שלי הלכה ואז אני והוא נשארנו ודיברנו ואמרתילו איכשהו..יענו הוא עלה על זה...לא משנה כבר... לא יהיה משהו נראה לי

einatit4

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo55.gif

מה נישמע? סבא שלי וחברה שלו ישנו פה [בבית] הלילה..... לא יודעת, משום מה ישנתי ממש ממש גרוע.. וגם חלמתי חלום הכי מוזר בעולם
כניראה עוד מעט אנחנו נוסעים לדודה שלי עם סבא שלי..
אעעעההה אני מתה מעייפותתת
טוב, אני צריכה ללכת.. שתהייה לכם שנה טובה ומתוקה וחג שמח!!

einatit4

New member
בסוף אני לא נוסעת לדודה שלי....

+
עוד מעט באים אלינו אורחים..הם רוצים לרכב על הטרקטורון... [הם גרים בעיר ושם אי-אפשר ופה יש מלא שדות ושטחים פתוחים וגם אין משטרה
]

בוקרררררררררררררר../images/Emo42.gif

היה כזה מצחיק אתמול בחגג.....
כזה דוד שלי אומר לנו: "עכשיו אני עישה לכם שיעור קטן במצוות"
ואז הוא אומר לנו על מצוות תעשה ואל תעשהה
אז הוא אומר המצווה הכי חשובה זה כבד את אביך ואת אמך.. אז היו מלא דברים מגומי על השולחן כמו הנחשים האלו..
אז הבן שלי(שהוא בגיל שלי) לקח בקבוק קולה מגומי והוא עושה לו: "קח אבא תתכבד" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יואוו איך צחקתייייייייייי

שירר? ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

לא ידעתי שיש לך בן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמחהה שנהננתת יפתייי

בן דודדדדדדדדדדד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שהופסתי את הסוגריים בסוף זה נימחקקקקקקק
זיוו לא הבנתי איפה הית שראית את האלופה והכל

חחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

היייתתיי בפוורוםםם... זהה מועדוןןן כזהה והייתהה מסיבההה וההם באו ושרו את השיר רקדו קצת ועפו

הרבה זה לא מילה ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

בקוושיי יכווללתיי לרקוווודדד מרוב הצפיפות!! ואיי אתתםם לא יודעיםםם מישהי דרכה עליי עלל הזרת ברגל עם כל העקב הדקיק שלללהה!! וווכללל האצבבע כחולה לי עכשיו!! ממשש שמנננההה הילדה הזאתת

למעלה