שרשור ליום שבתת

einatit4

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif שיר שמחה שנהנת!!

+
[[איזה משפחה של מצחיקנים
]]

בוקר טוב!=]../images/Emo41.gif

לפחות הבוקר טוב ליי..=] אתמול מזה הרגשתי חראאאא..כמעט בכיתייי..אני ואחותי אכלנו משו לאמשנה מה וכנראה זה היה מקולקל רק לחשוב על זה זה עושה לי בחילה..אבל בקיצר אחותי הקיאה בבית ואחריה התחלתי להרגיש לא טוב ושאני רוצה להקיא ולא רציתי לבוא ואז אמא שלי אמרה לי לרדת למטה לנשום אוויר וזה ואז ירדתי לפני כולם ואז אמרתי לאמא שלי אני לא יכולה אני רוצה להקיאאא והיא עושה לי בואי לאוטו תירגעי כי צרחתייי מבהלה ואז הלכתי לצד ואמרתי לה תעזבי אותי אני רוצה להקיא ואז הקאתיי ועליתי לאוטו שתיתי קצת מים ונרגעתי ובדרך שוב אמרתי תעצרו אני רוצה להקיא ומהר עצרו וירדתי התחלתי להקיא במדרכה וזה ושוב נרגעתי הגענו לסבתא שלי בשלום אמא שלי נתנה לי תה ולא לקחתי שומדבר נשכבתי קצת ושוב רציתי להקיא ברחתי החוצה ולא רציתי להקיא שמה בפנים ליד השולחנות והכיסאות וזה ואפחד עודלא הגיע..הגענו ראשונים אז יצאתי החוצה והקאתי רק מים כזה וירקתי וזה ואח"כ נרגעתי שתיתי קצת לימונדה ושוב זה לא עשה טוב הלכתי לשירותים הקאתי את הכול אבל אלה היו דברים קלים לא הקאתי ממש כמו בחניה ובדרך..ואז נרגעתי אמרתי זהו מספיק דיי וישבתי רק ישבתי ואכלתי חתיכת פיתה ליישב את הבטן ונרגעתי והיה לידי מלא נייר ניגבתי את הדמעות וזה כל הזמן בכיתיי שהקאתייי וזה ואז כבר כולם באו וזה ואני רואה כזה שהחצאית ענקית עלייי עכשיו דודה שלי בעלה הבן שלה ואישתו באו אז אבא שלי צועק "אאווו החצאית עכשיו גדולה על שיר מה נעשה"איזה פדחןן..חחחח..גמככה היא הייתה קצת גדולה אבל עוד יותרר הורדתי 2 קילו נראליי...חחח..ואז נרגעתי והרגשתי טוב הלכתי עם בנדוד שלי לבית שלו להביא שש-בש איזה צחוקים הם משאירים את הדלת של הבית פתוחה..:Oוהם טחונים יש מה לגנוב אני עושה לו מתן אם בא גנב מהה זהה ככה להשאיר פתוח??אז הוא עושה לי לאא אם בא גנב הוא יוצא מפה רק בארון קבורה..חחח..כי יש להם כלב ענק..חחח..אז אמרתי לו ואם אתה לבד מה אתה עושה הוא עושה לי דוקר אותו כאילו ברור מה נראלך..חחחחח..ואז חזרנו אכלתי טיפה טיפה לא רציתי למלא את הבטן והיה צחוקים נקרעתי כל הארוחה מבדודה שלי היא פשוט דפוקההה והיא הרגה אותיי מצחוקק כל האוכל היא ובנדוד שלי הוא בכוונה יורד עלייה כזה בצחוק וזה והיא לא מבינה כזה..חחחח..היה קורע ואז שיחקנו שש-בש וחזרתי עם דודים שלי הביתה כי ההורים שלי לא נוסעים בשבת..ועודמט ב-12 ככה נלך איתם בחזרה כי ההורים שלי כבר הלכו לסבתא שליי..=] עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב..העיקר שהוצאתי את זה החוצה אבל נראלי שהוצאתי יותר מדיי נראלי ירדתי איזה קילו-שתיים..חחחחח..זה לא טובב.. זיווש שמחה שנהנת חיימשלייי דבריתיי אהובתיי ישלי מה לספר לך כפרעלייך אוהבתותך מלאאא..=] שבת שלום וחג שמח לכולם!! אוהבתותככםםם... -שירק'י-

שירקיייייייייי../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך שאת מרגישה יותר טובב
זה לא פייירררר אני גם רוצה לרדת קילוווו

../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חח אני גם ירדתי קילווו השבוע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר כאילו שאת צריכה!!! וגם זיו! שתקו שתיכן! אפילו ביחד אתן לא שוקלות יותר משיפוד!

אהובתתיי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

**באיסיי** שממחחה שנהנננתת אתמוולללללל
ווווווווותרגיישיי טובב מסכננה שלי כפרעליייךךךךךךך
אוהבתותך כל כךךךךךךךךך אינלך מושגג כמההה

einatit4

New member
אמאל'ההה שיררקיי תרגישי טובב../images/Emo55.gif

שמחה שאח"כ נהנתתתת גם לך יש משפחה של מצחיקנים
חחחחחחחח

יובלה ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

אתם לא יודעים מהה קרה לי!!
המנוררההההה פפהה זה עשתה קולות כזה טזזז טזזזז ופפתאוםם זה עשה אור כחול והתנפץ
ואניי זה דפפקקתיי צרחה
אייךך נבהלתייי זה עשההה מזה בווםםםםםםםםםםםםם!! חכוו תיראווו איך אני הולכת לצרוח על אבא שלי עכשיו שהוא שם מנורה מקולקלת

einatit4

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif זיוו ניראה לי שהיא פשו

ט נשרפה, לא?
פעם התנפצה לי מעל הראש מנורת נאון גדולה.. ונפלו רסיסים

לא היאא לא!! ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

אתמול אבא החליף אותתהה
עכשיו צרחתי עליווו מסכןןןןן אייזה חמודד הוא אמרר ליי יאווו סליחה אני מצטערררר חחחח כפרעליוווו איזה חמודד אבא שלי אני מתה עליוו

einatit4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה חמודדדהה

חחחחחחחח זיווווו../images/Emo6.gif

את יודעת מה הזכרת ליי.....
פעם אחת לקחתי צלחת עם אוכל ורציתי ללכת לסלון לראות טלווזיה ואז באתי להדליק את האור ולא היה אף אחד בסלךון פתאום המנורה עשתה כל של שריקה של קטיושה ואז היא נפלה על השולחן ועלתה באש לכמה שניות
את לא מבינה איזה מצחיק זה היה את לא יודעת איך צקחתיי

einatit4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שיר אני במקומך הייתי בורח

*בורחת משם...

einatit4

New member
טוב, יאללה אני הולכת../images/Emo55.gif

עוד מעט אני אכנס שוב..

למעלה