ביי מאמיי
ז זיווש מתה על אגמוש New member 23/9/06 #39 ביוושש מותק../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif תהניי עםם דודים שלך
ז זיווש מתה על אגמוש New member 23/9/06 #40 יואווו../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif כממה ארוחות יש בחחגג הזה אלוהיםם אני עולה ניראלי 10 קילו!!! ישש עוד מעט בצהריים והיום בערבב ומחר בצהריים שווב כמממההההה
יואווו../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif כממה ארוחות יש בחחגג הזה אלוהיםם אני עולה ניראלי 10 קילו!!! ישש עוד מעט בצהריים והיום בערבב ומחר בצהריים שווב כמממההההה
ש שיר חולה על אגמי New member 23/9/06 #41 נכוןןןןןן!!!! לא לדאוג יש את כיפוררר אחלה דיאטה סוף סוף מרשים לא לאכול לי להגיד זה לא בריא דיאטת כסאח!! אבל אני פוחדתתתתתתת זה עוד 8 ימים
נכוןןןןןן!!!! לא לדאוג יש את כיפוררר אחלה דיאטה סוף סוף מרשים לא לאכול לי להגיד זה לא בריא דיאטת כסאח!! אבל אני פוחדתתתתתתת זה עוד 8 ימים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/9/06 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif "לא סופרים קלוריות בחגיםםםם" ציטוט של מישו
ש שיר חולה על אגמי New member 23/9/06 #42 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אתם לא מבינים איזה מפגר בן דוד שלייי נכון זה שאתמול אמר אבא תתכבד אז יש לו אח בן 18 וחצי עכשיו החדר שלהם אחד ליד השני ואני במחשב של אחיקם(זה שבן 13 וחצי) הווא ניכנס לחדר שלוו (עידן הגדול) ושר פונינו חחחחחחחח ואז הוא כותב לי באייסי שאני חדרל ידו תיראו איזזה דאחקותת הוא מזה מפגרררררר!!
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אתם לא מבינים איזה מפגר בן דוד שלייי נכון זה שאתמול אמר אבא תתכבד אז יש לו אח בן 18 וחצי עכשיו החדר שלהם אחד ליד השני ואני במחשב של אחיקם(זה שבן 13 וחצי) הווא ניכנס לחדר שלוו (עידן הגדול) ושר פונינו חחחחחחחח ואז הוא כותב לי באייסי שאני חדרל ידו תיראו איזזה דאחקותת הוא מזה מפגרררררר!!
ז זיווש מתה על אגמוש New member 23/9/06 #43 תיראוו!! ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif הנהה עעררןן הוא היהה במסייבהה שההיתי בה ואפילו לא ידעתתיי!!! היום יש לו יומולדת ד"א הוא רק בן 15 והוא בכיתה י' אוויי איזה מכוערר חחחחחח
תיראוו!! ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif הנהה עעררןן הוא היהה במסייבהה שההיתי בה ואפילו לא ידעתתיי!!! היום יש לו יומולדת ד"א הוא רק בן 15 והוא בכיתה י' אוויי איזה מכוערר חחחחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/9/06 #47 שמחה שנהנתם כולכם../images/Emo110.gif חח אתמול אמא שלי אמרה שאני אשתה יין אז אמרתי לה טוב טיפה.. והיא שמה בכל הכוס אז אמרתי לה מה כל זה?! היא אמרה שאני אשתה כמה שבאלי והיא תשתה תשאר והיא הלכה רגע למטבח.. ואני שתיתי והיה לי טעים אז שתיתי הכל כבר והיא חוזרת כזה " מה סיימת את כל הכוס??! " חחחחחחחחחחחחח היה אחלהה.. והיום הייתי אצל אבא.. ומחר חופש והביאו לי כסף לחג וMP3 [חחח תמיד לאחותי היה והשתמשתי פעם ב.. אבל עכשיו יש לי משלי מ'כפת לי..] שבוע טוב לכם..
שמחה שנהנתם כולכם../images/Emo110.gif חח אתמול אמא שלי אמרה שאני אשתה יין אז אמרתי לה טוב טיפה.. והיא שמה בכל הכוס אז אמרתי לה מה כל זה?! היא אמרה שאני אשתה כמה שבאלי והיא תשתה תשאר והיא הלכה רגע למטבח.. ואני שתיתי והיה לי טעים אז שתיתי הכל כבר והיא חוזרת כזה " מה סיימת את כל הכוס??! " חחחחחחחחחחחחח היה אחלהה.. והיום הייתי אצל אבא.. ומחר חופש והביאו לי כסף לחג וMP3 [חחח תמיד לאחותי היה והשתמשתי פעם ב.. אבל עכשיו יש לי משלי מ'כפת לי..] שבוע טוב לכם..
ע עדידוש 56 New member 24/9/06 #48 ערב!! ( שון כנסי) שיר שמחה שנהנת... חג שמח לכולם!!! שון דברי איתי ( אני באייסי ) דחוף בקשר ל----- אל תהיה עצובה.. הכל יסתדר.. טוב.. זה לא קשור אבל דיברת איתו מאז הבר מצווה??
ערב!! ( שון כנסי) שיר שמחה שנהנת... חג שמח לכולם!!! שון דברי איתי ( אני באייסי ) דחוף בקשר ל----- אל תהיה עצובה.. הכל יסתדר.. טוב.. זה לא קשור אבל דיברת איתו מאז הבר מצווה??