שרשור ליום שבת:)

שרשור ליום שבת:)../images/Emo110.gif

חח כמה זמן לא פתחתי. הייתי היום במיני סמינר והיה הכי כיף שיש
באמת היה שאאאווה
אח"כ הלכתי לאבא והיינו עם מאיוש והיאאא מזה צחקה ממני היוום:p [לאלה שפספסו תחפירות במסן.. היא כבר צוחקת/מחייכת/אומרת "אגו" "או" "בו" "גו" "אבו" "אה"
] חח שמתי לב שהיא צוחקת מהצחוק שליי
חחחחח אבל היא צוחקת ממלאן דברים. אני ארשום אח"כ איך היה בסמינר בפירוט יותר:)דונט וורי, לא מגילה כי החפירות במסן למי שצריך
יש לי עוד אחד ב"ה ב2-3-4
[בגלל שיש בצפר ב2 אז מתחילים מהצהריים..] ושבוע הבא מתחילים תחונכות!! אני מתרגשתתתתתתתתתת
שבת שלום לכולם

חח שירוווש../images/Emo110.gif

כפרעלייך איזה חמודה
המממ היה אמור להיות לנו סמינר היום ומחר ובסוף לא יצא.. אז עשו מיני סמינר מהבוקר עד הצהרייים
זה כזה בעיקרון ללמוד אותנו ולעזור לנו עוד להיות חונכים טובים
[אני אהיה חונכת השנה ב"ה
] תודהההה בובי

חחח נמממ../images/Emo110.gif

את הסיכום עם הפרטים החשובים [שתקו אל תכתבו פה
] מי שצריך יקבל במסן
[גם מי שצריך ולא רוצה
חחחחחחח
] דבבבר ראשון עשינו "התעמלות בוקר" [התחלנו ב9.. 9 וקצת].. תופסת זוגות.. לאחשוב:p חח היה מצחיק.. ואז נכנסנו לאיפה שנהיה במהלך היום.. דווקא מקום נחמד..
ושאלו מה שלומנו וכאלוו.. חחחחחחחחחח והיו איתנו 2 בנות מבצפר לידינו וזה.. והמדריך שלהן.. והמדריך שלנו.. והקבוצה שלנו [שזה הרבה:p אבל היו שלא באו].. אז עשו סבב שמות ליתר ביטחון.. ואז לאזוכרת אבל פיזרו דפים כאלה בחדר ואמרו לנו לבחור תשיר שאנחנו הכי מתחברים אליוו:p זה שירים שקשורים בילדיםםם.. חחחחחחח וכולם גנבו ישר את כל השירים
אבל מצאתי תשיר "קטן זה הכי כיף בעולם" של היי פיייב
הרבה שירים לא היו מוכרים.. זה זה שהולך "כן כן אני זוכר איך הייתי קטן ושיגעתי את כולם.." בלה בלה בלה.. זה מפסטיגל אני חושבת חח זה שיר חאמווד.. ואז פתאום שחר קארין וטל החליטו שהן גם איתי
חחחחחחחחחחחחחחחח אז היינו רביעייה על השיר הזהה:p והיינו צריכות להקריא אוותו:p חחחחחחחחחחחח פאדיחווות. חחחחחחח ולהגיד למה התחברנו אליו:) חחח ובכלל היה קורע כל הקטעע הזה
היה שיר על ילד טוב וילד רע, ואמרו מי היה ילד סובב שהוא היה קטן וכזה אפחד לא הצביע [חח שקרנים!!!!!] ואז מישי אמרה שהיא היתה אז אוהד שאל אותה מה הדבר הכי רע שהיא עשתה והיא אמרה שלוזוכרת.. ואחרי כמה דקות "אתה רוצה תדבר הכי רע שעשיתי? שמתי למורה דבק מגע על הכסא והיא לא הצליחה לצאת" D: בכלל כל הסבב הזה היה מצחיק:p הכל הופך לצחוק אצלנו. ואז היה קטע שהיה על כל קיר [4 קירות] פלקט עם נושא... היה אחד חברים.. היה אחד משפחה.. היה אחד לימודים ובצפר.. והיה אחד תחביבים.. בכל קיר היה גם שאלות.. לכל שאלה היה דף שמחולק לשנייםם.. ואמרו לנו לעבור עם עט ולרשום תשובות אבל בתור ילדים בכתה ד [שזה בערך הגיל שנחנוך.. מכתה ד עד ה.].. חחחח זה היה אחד המצחיקיםםם שישששששששששששש
חחחחחחח פירוטים במסן. ואז היינו צריכים לעשות אותו דבר ובחצי השני של הדף לעבור ולרשום תשובות רק בתור עצמנו.. ילדים בכתה ט.. חח גם זה היה מ-צ-ח-י-ק.. ושוב פירוטים במסן:p נממ ואז נראלי היתה הפסקההההה:p חח הם הזמינו פיצההההההההה... חחחחחחחחחחחחח לא אכלתי אבל לא היה באליי:p אבל דפקנוו בוקיםםם במצלמה וזה
יש 82 תמונות מהיום.. חח ולא היה ארוך יחסית.. כולה 6-7 שעות. היו דברים שלא לפה נספר במסן
חחח והיו שם גיטרות בחדר התנחלנווווווו עליהןן
חחחחחחחחחחחח וגם היתה מערכת אז שמנו רדיו והגברנו פוולל.. והיה שירים וחשנו בדיסקוו
חח איך השתגענו.. חחחחחחחחח בעיקר אני שחר וקארין.. והיו עוד כמה דברים במשבצת הזאת כאלה מצחיקם וחמודים:) ואז הפסקה ושוב השתגענו.. ואז שוב חזרנו לפעולההה והיה דברים וזה ואז חילקו אותנוו.. אני שחר ועוד חברה היינו עם ארז.. חח שהוא היה איתנו גם בהכנה לקייצת.. ועוד מישו בשם ירון.. חחחחחחחחחחח והיה מלאמלא קטעיםש היה כזה שקט.. ועכשיו שקט זה אחד הדברים שמלחיצים אותיי
[הכל מלחיץ אותי אבל גם..] חחחחחחחחח אז אני כזה "דיייי אני שונאת שקט תדברווו" חח והם צחקו והמשיכוו.. והיה עוד איזה 2-3 פעמים כאלוו:p חח ואז ממש בסוף שכבר סיימנו חיכינו שהאחרים יסימו והיה שוב קטע של שקט ואני "לא שקטט תדברוו או משהוו!!" חחחחחחחחח אז ירון בכוונה יורד עליייי... חחחחחחחחחחחחחחחח הוא שאל אם אני מפחדת משקט וכאלה
חח ואז הוא כזה התחיל לרדת עליייייי "ועם תוך כדי כולם מסתכלים עלייך? ומצביעים עלייך?"
חחחחחחחחחחחחחחחחח והוא יורד עליי והם צוחקיםםם:p חחחחחחחחחחחחחחחח אבל בדוגריי.. מה שקט זה לא מביךך?! זה אחד הדברים המביכים והמלחיצייםם
חחחח והוא שאל אותנו שאלה ועניתי אז אמרתי איזה 3-4 מילים ואז אמרתי "הממ.. וזהו"
חחחחחחחחחחח אז הוא אמר "אתן שמות לב שאתן מדבורת כמו שאתן כותבות באייסיקיו ובאסמסים?!" חח אז אני כזה "אני מדברת כמו באייסיקיוו? מפיתוםם" חחחחחחחחח אז הוא אמר "אתן אומרות 5 מילים וזהו.. אין תשובות ארוכות יותרר.." אמרתי "א-נ-י מדברת קצת?
*צוחקת* אתה לא מכיר אותי אני ושחרררר יכולות לדבר המוווווווווווון" [הדוגמא לפניכם
] היההה פשוט כיףף:p ואבא שלי בסוף לקח אותי ישר משמההה אליוו:p והיינו עם מאיוש המושלמת בלי עין הרע. חח היה כיף. וזהו:) תודה למי שקרא

חח זה השיר../images/Emo110.gif

קטן זה הכי כיף בעולם ביצוע: היי פייב מילים: אמיר פיי גוטמן ועידן יסקין לחן: אייל שחר ואמיר פיי גוטמן אם הייתם אותי שואלים מה עדיף להיות קטנים או גדולים? יש תשובה אחת לי בראש שהייתי קטן ידעתי מה לדרוש לשחק במחבואים, לאכול ים ממתקים ממש כמו בימים שהיינו ילדים לבנות לי רכבות ומגדל של קוביות כמו פיטר פן צעיר לנצח להיות כן, כן אני זוכר איך הייתי קטן ושיגעתי את כולם לא היה חמוד ממני ופתאום עכשיו נדמה לי שלהיות קטן זה הכי כייף בעולם! איך שיחקנו אצל השכנים רצנו יחד בשדות, אחרי פרפרים ובלילה אחרי כיבוי אורות ניצחתי את כולם במלחמת כריות להיות עם חברים להנות מפינוקים ובשבת בבוקר לישון עם ההורים לספר אגדות לפחד ממכשפות ואז פתאום לבוא ולמשוך לך בצמות כן, כן אני זוכר... ויום אחד תהיו הורים ותבינו שכך עובד לו העולם קטנים רוצים להיות גדולים הגדולים רוצים לעצור פשוט ת'זמן כן, כן אני זוכר...

חחחח מיכלללללללללללללל

איך אני שמחה בשבילך שנהנתתת את לא יודעתתתת :p חחחח איזה דברים מצחיקייייים :p כל מה שכתבת פירוט במסנ'.. אז... *אהמ*
אני רוצה גם חלק מהתמונות :p חחח "חלק"
חחחח ו... וואייי מה שכתבת על השקט... זה מעצבןןןןן חבל על הזמן חחחח אני לא יכולה שיש שקט... כזה כולם בשקט
"נווו דברוו.. מה השתתקתם?" חחח או שאני מדברת
חחח שמחה שנהנתתת! אני ידבר איתך כבר

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהייייי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

התגעגעתם?
חח סתםסתם.. לא הייתי פה קצת כי גם לא הרגשתי הכי טוב וגם המחשב שלי נדפק [כרגיל
] אזזז- עכשיו אני מרגישה טוב!!1
אבל המחשב שלי עדיין דפוק
אז אני בנייד של אמא שלי וזה לא הכי נוח אבל אני מסתדרת
מיכייי
אני שמעתי על הסמינר הזשה מעל ומעבר.. חח סתםסתםםםם זה דווקא מעניין אותי הסיפורים שלך וגם בסוף לא סיפרת לי על החלום
אז את חייייבת לי
לילה טוב לכם

למעלה