שרשור ליום שבת:)

KATYUHA

New member
בהתחלה גם לא האמנתי אבל עליי הכי

קל בעולם לעבוד...חח

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםם *אמאא*

אתמול יצאתי עם חברה...פתאום חברה שלי דופקת קפיצה על מישהי שלומדת איתה... ואז חברה שלה באה לידי והן דיברו וחברה תוך כדי עושה לי "יעל..." והמשיכה להגיד לי משהו... פתאום חברה שלה עושה לי "י...את יעל בסון?!?!?" אני כזה "אני יעל בסון" אז היא עושה לי "את לא זוכרת אותי?!??!" אני כזה "לא
" חחחחחח איזה ייבוש זה היההה!
הקיצר היא עושה לי "אני שירה נדיב!!!!" אני כזה "יו!! שירה!!!!!!" חח פתאום שתינו אומרות ביחד "איך השתנית!!" אתם לא מבינים!!!! אני מכירה אותה מגיל 3!!! לא ראיתי אותה שניםםםםם!!! היא כל כך השתנתה!!!!!! ההורים שלנו היו חברים מזה טוביםםם!!!! יו אני בשוקקקקק היא ילדה מזה יפה...היא תמיד הייתה יפה כזאת... יו איזה קטע זה היה...חח זה היה מזה יפה
"את יעל בסון?" "אני יעל בסון" "את לא זוכרת אותי?!?!??!!" "לא" "אני שירה נדיב!!" פתאום נפל לי האסימוןןןןןןן איך שמחתי שראיתי אותההה

חחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב../images/Emo204.gif

איזה שבת מצחיקה:p. הלכתי לבני דודים שלי היום כי לבנדוד שלי היה קריאה בתורה:]. הלכתי ברגל מרמת גן עד גב"ש.. שעה הליכה. ואז נהיו לי פצעים ברגליים חחח לא נורא:p. אמממ התפללנו אכלנו אכלנו אכלנו אכלנו.. ואז הלכנו לבינ דודים שלי.. ואכלנו אכלנו.. ואמרתי לבני דודים שלי שילוו אותי לסניף לראות את כל החברות שליי.. כי רוב החברות שלי הן מגב"ש:]. הלכנו, אמרתי שלום, כפרעלייההןןן ואז הלכתי. חזרתי ושיחקנו בקלפים
. ואז ראיתי את התמונות מהבר מצווה של בנדוד שלי ויש שם תמונה משפחתית מזה יפההההההה של המשפחחה אזבת דודה שלי שולחת לי באיימייילל אני אשלח למי שצ'ה
. אמממ אז זהו ילדודס:], מחר אני עוד אהיה איתכם, לא הרבה האומנם כי צריך לארגן תיק לטיול שנתי, מחרתיים אולי אני פוגשת את אגם בלי עין הרעעעעעעע *ד"א פטרי, הם אמרו שרק מחר הם ידעו בוודאות שיש הצגה או אין אז עדיין לא הזמנתי..* ושלישי טיול שנתי עד שישי:]. אוהבת אתככםםם

אע והייתי נוכחת בקטטה../images/Emo47.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלכנו כזה אני ושתי בנות דודות שלי, והסברתי לבת דודה שלי על הגיחה שיש לה בקרוב, ואז ילדה ערסית באה והתחילה להגיד בדיוק מה שאמרתי, וזה כל כך מעצבבבבןןןן, הייתי יכולה להתעלם ולהמשיך אבל מי היא חושבת שהיא
? אמרתי לה כזה : "חההההההה" ואז היא באה לבת דודה שלי ומתחילה לדחוף אותה : "למה אמרת לי "חה"
?" ואני עומדת בצד מקווה שהיא לא תדעה שזו אני:p כי אז היא התחילה להפחיד אותנו
. ואז היא הלכה לבת דודה אחרת שלי וישר היא הצביעה עליי!!!!!!! אז היא התחילה לריב איתי:p ודחפנו אחת ת'שניה והיה קטע שאמרתי לה : "סתמי טוב?
" היא עושה לי : "אם לא מה תעשי ליייייייי
?" אמרתי כזה : "אני הולכת הבייתתהההה
" וכולם שם על הרצפההההה:p חחחחחחחח היה מצחיק
. כל הדודים שליאחרי שיגעו אותי : "למה אמרת לי חה
?"

והיא עוד הייתה פיצית!!../images/Emo204.gif

שני ראשים מתחתיי!! הייתי יכולה לתת לה מכות בלי בעיה.. על הראש כאילו
. אבל היא ממש דבה.. אב פחדתי שהיא תקפוץ עליי או משו.. אז פשוט המשכתי ללכת:).

היללי 2

New member
חחחחחחחחחח..>>../images/Emo23.gif

איך אני מכירה את זההה.. חחח אני תמיד משחקת את עמי כיאלו "יאללה מי את.." חחח ובלב כולי משקשקתת חח תמיד הם דובות משום מה
חחחח

למעלה