שרשור ליום שבת:)

בוקר טוב!../images/Emo41.gif

היום אני צריכה ללמוד לכמה דברים ולעשות שיעורים..ככה שאני תכף מתחילה למה חברה שלי רוצה שאני יבוא ב-4 לעזור לה להתכונן למתמטיקה למה היא בז' אז לא אכפת לי...זה קל הדברים שלהם..חחחחחחחח אז לכולנו יום קסום ומדהים! זיווש אוהבתותך נשמהה שליי דבריתיי במסןן אהובתיי מתעליייךךך אוהבת אותכם..:]] ותראו משו חמוד שהכינה לי ילדה שהייתה פה פעם פעם בשם שיר..אני לאדעת אם היא עדיין אבל משו יפה מאוד היא הכינה ליי...=] *זאת אני קטנה* -שירק'י-

בוקררררררר../images/Emo42.gif

קרה אתמול בלילה משהו ממש מפחידד
אממממ אין אוכל בחדר אוכל הזה
אתמול היה פנקייקים היום היהה דברים ממש מגעילים ג'יחון ביצה קשה חומה ביצה קשה לבנה איככ מזהה?
התחלתי מזה להתעצבן דיברתי עםאמא שלייי חח היא הייתה לידי אז אני כזה צועקתתתתתת "רווצה את האוכל של הנסיכה" אז היא עושה לי"שיר תירגעי גם בנסיכה בשבת אין מה לאכול" בקיצורר עוד מעט הולכים לנסיכה
כל כך התגעגעתיי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gifשיר את הורגת אות

י היום..חחחח תהני בנסיכה
איזה מלון יפהיפההה

אנחנוו כמעט תמיד בנסיכה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

או בהרודס
אבל הבעייה בנסיכה שהווווו רחוווווווקקקקקקקק מהכללל ולכל דבר שרוצים ללכת צריך תאוטו וזה מבאס:/

וואיי תראו איך היה שרה../images/Emo41.gif

וואיי איך היא שרה יפה...והיא רק בת 12..איזה מתוקה היאא!! כנסו..

כן היא השתתפה באמריקן איידל..:)../images/Emo41.gif

כוכב נולד של האמריקאים...חחחח.. היא ממש מתוקה והיא שרה מדהים והיא רק בת 12...יש לה עתיד!

KATYUHA

New member
בוקר טוב!

בוקר טוב לכולם לפני חצי שעה קמתי וכבר רצתי למחשב. לא כתבתי פה כמה זמן וגם יש לי סיבה...אולי אני אפתח על זה הודעה עוד מעט..לא בטוח אבל אולי. ביום רביעי ההורים שלי אחי אחותי ובן דוד שלי החליטו לעבוד עליי. הם יודעים שאני חולה על רוני והחליטו שהם רוצים לעבוד עליי אמרו לי שרוני מתה.בהתחלה צחקתי להם בפרצוף ואז התחלתי לבכות פתחתי בכול החדשות לא היה משודר כלום רצתי קניתי את כול העיתונים לא היה כתוב כלום.בכיתי כול היום!אחר כך הבן דוד שלי אמר לי שהם סך הכול עבדו עליי...אני ממש התעצבנתי ועד עכשיו אני לא מדברת לא עים אחי ל עים אחותי ולא עים בן דוד שלי..עים ההורים כן כי אם אני לא אדבר איתם הם לא ירשו לי לסוע למפגש נראה לי...אז עדיף להמשיך לדבר איתם בנתיים... ביום חמישי היה יום ממש רגיל בלי הפתעות אתמול היה לנו 3 שעות חופשיות בבצפר ורק שעה אחת למדנו מדעים וגם אז המורה למחול לקחה אותי לעשות חזרות לסולו שלי להופעה ביום רביעי אז בכלל לא למדתי ביום רביעי ואז בערב הייתי עים החברות שלי... ועד לפני חצי שעה ישנתי...

טל ועדי1

New member
וואי איזה רעים חחח ../images/Emo3.gif אבל מי מאמין

לשטויות האלה
ודווקא כשזה מישהו שאת אוהבת. יומטובבב

למעלה