שרשור ליום שלישי

Reut Arbiv

New member
מי שיש לי אותו במסנג`ר תגידו שניה

אני מחוברת למסנג`ר עכשיו?אני פשוט בבצפר וזה חשוב לי לדעת אם סגרו לי אותו או לא זה דיי דחוף אם אתם יכולים תבדקו לי:)אוהבת

יקיר15

New member
../images/Emo7.gif

אוףףףףף אני זיוו ורוןן היינו צריכים ללכת לשלגייה מחר באשדודד אמא של זיוו הייתה צריכה לקנות לנו היום כרטיסים דרך האשראי שלה... בסוף היא לא יכולה להזמין לנו כי אבד לה הכרטיס אשראי והיא ביטלה אותו כי היא לא יודעת אם גנבו אותו או שהוא רק אבדד
עכשיו אין לנו כרטיס אשראי להזמין דרכו כרטיסיםםם
אנחנו לא הולכיםםם אוףףף איזה באסהההה
איזה מזללל חראאאאאאאאאאא

יקיר15

New member
חייבים לךהזמין דרך כרטיס אשראי ../images/Emo7.gif

או לבוא לקופות באשדוד ולקנות שם במזומן ... אנחנו לא יכולים להזמין ברגיל כי אנחנו יכולים להזמין כרטיסים ובוסף לא לבוא *אני סתם נותן דוגמא* הקיצר חייבים בכרטיס אשראייי
ואין לנו כרטיס אשראי אחררר

אהה הבנתיי..../images/Emo110.gif

נממממממממ אתם יכולים ללכת לשם ובטוח ישארו כרטיסים לאלה שקונים ברגע האחרון.. מקסימום לא תחכו לה שהיא תצא:]

יקיר15

New member
לא שווה לקנות ברגע האחרון בקופהה

אנחנו נשב רחוק ואגם לא תיראה אותנוו
חוצמיזה שזה לא בב"ש שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לנסוע עד לשם ולשלם נסיעות ובסוף לא להיכנס להצגה ולפגוש את אגם
בקיצרר א-ב-ו-ד

ואז נתקע שורה אחרונה ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif

וואביחי אמרר שהאשדודים חארות והם מתנפלים וזהה אזז אם נלך מאיפה שהם באיםםם אזזזז בטוח יהיה מלאאאא בלאגן וזה לא שווה

0o0NoA0o0

New member
יקירררררררררר!!!!

תזימינו רגילל.. או דרך אשראי של מישהו אחרר אבל אפשר גם להזמין בלי אשראיי ואפשר לא להזמין
לפי מה שאני הבנתי רוב מי שהלך הלך בלי כרטיס!!! אתם עדיין תיפגשו אותהה אתם לא צריכים לוותר זה בטוח!!

אי אפשר ../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif

הםםם אומרים שאפשר להזמין רק דרך כרטיס אשראי מראשש
אוופפפ דווקא לי זה קורה איזה באסההה

טל ועדי1

New member
אנחנו הלכנו בלי כרטיסים בגלל שאבא

של אורליי
סידר לנו להכנס בלי
והוא גם זה שסידר לנו לראות אותה מאחורי הקלעים
אבל.... יקירר, זיו! תלכו ותחכו לה... ויש עוד פול הצגות אז אתם עוד תלכו.. אל תדאגו.. גם אנחנו רוצות ללכתת (שוב פעם) לשם!

חייבים דרך אשראי?../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

זה נשמע מוזר
בכל זאת תבדקו שוב אולי אפשר ללכת לקופות לפני ההצגה וקלנות או מש'ו כזה מקווה בשבילכם שתלכוו

חלי 66

New member
יקיר...

אני לא מבינה למה לסוע עד אשדוד?! כול עוד ההצגה תגיע לב"ש בע"ה ועוד ללכת להצגה שמיועדת לילדים עד גיל 10 עדיף לך לקחת את האחיינים שלך וללכת להצגה בב"ש שתיכם תצאו מרוצים! ביגלל זה לא רציתי לסוע איתכם.

רעות-אני עוברת בצפר../images/Emo108.gif

נמאס לי מהמורות האלהההההההה
היום גם המחנכת שלנוווו באמצע קור אימים היא מדליקה מזגןןןןןן כדי שיהיה אאאאאווווווווווווווויייייייררררררררר זה ממש לא הוגן שבגלל שהיא נמאצ כרגע בגיל המעבר אני צריכה לסבוללל
נמאס לי

למעלה