שרשור ליום שלישי

ערב מקסים!=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..היה בוחן בהיסטוריה לא אומרת איך היה! אני וחברה היינו אמורות לעשות יחד עבודה אבל לא יכולנו להיפגש וישלה מחר מבחן חוזר בהיסטוריה וגם ללמוד ל-100 מושגים וריחמתי עלייה אמרתי מה מסכנה היא סה"כ כמוני ילדה אחת עם מוח אחד ו-2 ידיים כמה היא יכולה כבר ולי יש רק למורשת ללמוד וגם לא הרבה כמוהה כי אני יותר התקדמתי ממנה..אז אני עשיתי ת'קלפים למשחק וקופסא ואחותי הגדולה כפרעלייה עזרה ליי והיא כתבה דף הוראות יפה וזה אז ככה ששתינו השתתפנו בזה...=] ואני לא רוצה להציג..חחחחח..אני מתביישת..(הילוש האמממ האמממ...הבנת עד כמה אני מה שאמרתי לך)ומחר אחרי בצפר ב"ה אני אלך לקרן לעשות בפיזיקה דגם ויום חמישי נגיש וזהו ברוך השם תודה לאל נגמרו כל העבודות וההגשות...סופסוף נמאס לי מעבודות..זה משגעע כבר כמה אפשר נתנו לנו איזה 4 עבודות...:/אבל העיקר שסיימתיי..=]מחר עבודה אחרונה ופיניטו סיימתייי..אבל גם אותה אני לא יציג..חחחחח אז מחר אני יחזור בטח ב-4 וחצי ככה 5...ואז אני ילמד את שאר המושגים ויתחיל בחזרה..באתרים באינטרנט...לענות על שאלות..וככה חמישי ואולי בחמישי אני ישן אצל דבי איזה כיףף..=] שיהיה לילה מקסים לכולם! שריתוש אוהבתותך המוןןןןן המוןןןן יפתיי זיווש אהובתיי אוהבתותך כלכך חיימשליי מתעלייך את לאדעת כמה אני אוהבתותך נשמה שליי..מוואההההה הילושש אוהבתותך אוהבת את כולכם מושלמים!! -שירק'י-

ערבב הכי מעייףף בעולם../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

חזרתי מהרגע מהצופיםם.. מיכלל בסווף הוא טס ממחר ולאא היוםם..
אממ..אני ישלחח לו בבוקר הודעה..
[
] קניתיי חאקיי[רקק חולצה
מכנס אני יקנה באלנבי
] וחגורהה של הצופיםם מהממםםםםםםםם! בבצפר היה פ'סדרררר.. אממ..מה עוד?! יאוו ומחר יוםם עבודה למסכתת..
יאוו עינביי מסכתת זה טקס שעושים בזמן הטקס אש בצופים..בזמן שמדליקים ת'אש.
עזביי מיכלל נרא'לי תסבייר יותרר טוב..
אממ..אני רוצה לקנוות חולצהה לבנה או ורודהה..יאוו הדסס?!אני יתקשר מחר לא הפסקתי היום..
או עכשיו לא דעת נראה.. יאללה סוריי על החפירה.. טנקסס לכלל מי שקרא אוהבתת אוותכםם!
+
+
פטרי

יעל 13

New member
ערבבבב

היה יום נחמד ביותר
חברה שלי רצתה לעשות עגיל באף ופחדה אז אמרתי לה שנלך עכשיו ואני משלמת
אז הלכנו
והיא עשתה
מזה יפה לההה

למעלה