שרשור ליום שני

בווקררר../images/Emo4.gif

שריתי
תודהה על ההודעה של אתמוול
כפרעעעלייךך
אני עדיין חולהה
לאא השתפרר כלוםם מאתמוול אולי קצת הסחרחורות.. אבל לא נורא יש לי תור לרופא נראלי אם אמא כבר התקשרה לקבועע.. מחרר יש לי מבחחן בביולוגיה לא נראליי שאני הולכת לבצפר מחר בגלל שאני חולה וגם אני צכה ללכת למשרדד הפניםם אז בכלל.. יאוו איזהה סיפפור זה להיות חולה דווקא שיש מבחניםם..
נשארתיי בהבית ולא היה לי כוח ללכת לבצפרר הטיול הזה נהרגג אותי יאוו..
אבל היה שיאאא הכייף אני צכה להגיעע לחברה שלי שתשלח לי תתתמונות שלי מהלילעע אם אתםם לא נקרעיםם מצחוקק אני לא פטריי
יאוו לבשתיי גופיה ארוכה ע זה חולצה קצרה על זה קפוצ'ון שקבלנו מהשבטט שלנוו[הואא מהממם
]על זה קפוצון של היינס על זה עוד קפוצון כובע צמר וצעיףףף היה ממש קררר.. ולבשתיי מכנסס חאקי ועל זהה מכנסס מהיינס שלקחתי מהמדריכהה שלי ויששנתי אם גרביי צמרר עבות שיש מקוום לכל אצבע ועל זה גרביים רגילותת
חעחעחעXDצחקוו צחקוו... אבל היה שייאא הכייף טוב אני נראליי חוזרת למיטה נכנסתי לעדכןן אותםם:] וד"א הצבעתיי:]] יאללה אני עפה בייי אווהבתת מלאןן!#
+
+
פפפפטטטרררייי:]]

../images/Emo214.gifתרגישי טוווווווווווב../images/Emo24.gif

אני כלכך שמחה שנהנת, ההנאה לפעמים כרוכה בסבל שאחרי..

צהריים..:)../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום בבצפר..נשארתי עד 1 לתגבור בפיזיקה היה צחוקיםם אבל מעכשיו אני לא נשארת עוד זה היה רק כדי לדעת ת'חומר החדש שלא ידעתי כי הייתי חולה..:/ ראיתי את התעודת דמה שזה מה שנקבל יום שישי היה ממש ממש טוב בלי עין הרע היא מעולההה...ישלי הכול מעל 80 רק כמה ציונים בסביבות 70 ככה אבל הממוצע שלי 82.5 שזה עולה כי בתנ"ך צריך לעלות בהרבה הציון היא שכחה לחשב משהו ובשל"ח צריך עוד לקבל ציון ככה שזה יעלה ת'ממוצע..:) מזה הייתי מאושרתת אני יכולהה ב"ה להתקבל לתיכוןןןן הרגיל שאמורים לעבור ולכיתה עיונית מה שרציתיי..יאיייי..=] במתמטיקה היא נתנה לי 75..הייתי מאושרת יחסית שהיו לי כמעט 2 נכשלים..מאוד התחשבה אין היא מורה מדהימה!ויש את כל השליש הבא לשפרר הכולל כדי שנקבל הכול מעל 80..=] בקיצ היה סבבה של יוםםם..:) זיווש אהובתיי דבריתיי אני כלכך אוהבתותך חייימשלייי מתעלייך אהובתיי..=] שריתושש דבריתיי נשמהה שלייי.. הילושש דבריתיי דחופיייי..ישלי מה שרצית..אוהבת מלאאא..=] אני מאוהבבתת קשותת בילדד אחד..:/הוא כזה חמודדד אאייי
-שירק'י-

../images/Emo214.gifממוצע מעל 80 זה מעולה../images/Emo47.gif

את בטח ממש השקעת בשביל זה, כל הכבוד

blue and pink

New member
צהריים../images/Emo68.gif

אתמול הייתי בפסטיגל וגם היה לי ללמוד למבחן אז לא יצא לי כ"כ להיות במחשב. בקיצור הגעתי לשם ברבע לשבע והיה תור ענקיי בחוץץ
אז עד שנכנסתי כבר התחיל לא נורא הפסדתי רק ת'אקרובטים.
אחרי זה בהתחלה צילמתי את רן דנקר בשיר הפתיחה. צילמתי בס"הכ 55 תמונות,וגם אולי איזה 1-2 יצאו נורמלי. והיה קטע עם יובל המבולבל שהם התחילו להעיף באולםבלונים ואז אחד קפץ לצד שלנו והעפנו בחזרה לבמה אז זה שאוסף את כל הציוד בעט בזה בכל האולם.. אחרי זה היה ה-פסקה. אחרי זה יצאתי מהר לקנות צמרגפן שלא יהיה תור ואז ראיתי את אוורלייייי
היא הייתה עם חברות שלה.. אז לא דיברנו הרבה ואחרי השיר סיום מייקל לואיס עשה לי שלום
ואיזה ילדה לפני קמה כל שניה לצלם עם הפלאפון ורן דנקר עבר לידה ולא נתן לה ידד
אורלי דברייי איתי במסן שאת מתחברת. כ"נל מיכל ועינב. יומטוב לכולם

../images/Emo214.gifאני אהיה בפסטיגל ב-18..

בדיוק עוד שבוע
אני אהיה עם בתדודה שלי הקטנה
שמחה שנהנת
וואי, היית יכולה לעשות מפגש פורום זוגי [את ואורלי
]..

צהרייםםםם../images/Emo110.gif

היה לי יום סבבי:p טפו טפו טפו.. בואו נתערב דווקא בגלל שאמרתי אני אהיה מבואסת תחת בערבב?
בסוף הבוחן בערבית בכלל לא היום
ומחר מבחן בביולוגיה ומיכי לא דע כלום:p ופעולהה ב5.. ומיכי הולך תכףף יומטוב

../images/Emo214.gifשוב גוף שלישי?../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

מה יהיה עם מיכי? מיכי התחרפן טוטאלי?
אני מאוד מקווה שלא תהיי מבואסת בערב!
^אל תפתחי ת'פה יותר מדי!
^ וואי, אני זוכרת שבשנה שעברה כשהייתי בחמש יחידות אנגלית[כעת אני בארבע
] המורה הייתה אומרת שיהיה בוחן, הייתי חורשת ובסוף הוא היה נדחה, כמה התעצבנתי
בכלל, בתיכון זה קורה לא מעט...

למעלה