שרשור ליום שני

chagiti

New member
צהריים...

חייבת לציין שהחיוך הראשון שלי הבוקר היה בזכות המדהימה והמיוחדת בעולם!!!!!!!!
אוהבתותך יפההשלייייי
חזרתי מבצפר...היה נחמד.. קיבלתי אנסין באנגלית בחזרה שלא קיבלתי ציון טוב..ולא רק זה-גם המורה עיצבנה לי ת'מוח!אבל עזבתי אותה בשקט...*שונאת אותה* ונתנו לנו 2 עבודות -אחד בתנ"ך והשני באנגלית לעשות בחנוכה...קיצר-נראה לי שבחנוכה אני בקושי הולכת לבלות-רק לימודים.. אבל אני לא אתן לזה לקרות שכל החופש יהיה רק לימודים! ועוד מעט אני זזה לחרוש למבחן שלי בהיסטוריה שיש לי ביום רביעי..

לא נורא.. תמיד אפשר להשתפר :p

יהיה טוב :) ותעשי עכשיו ת'עבודות.. תשתדלי לסיים אותם לפני החופש :p בהצלחה במבחן!

chagiti

New member
../images/Emo42.gif אין מצב שלפני החופש

אני מסיימת את כל העבודות..יש לי לחץ בכל מקרה... תודה!

../images/Emo214.gif../images/Emo42.gifיאללה, פוש אחד...

ונסיים עם זה קצת... תכף אני זזה לעשות שיעורים בפסיכולוגיה [אתמול הכנתי אותם ב12 בלילה ולא הכנתי מספיק טוב,אז היום אכין מחדש
] ואז ללמוד למבחן שיש מחר באנגלית [להכין אנסין ולכתוב משהו..] וללמוד למבחן באזרחות שיש ביום רביעי... אחחחחחחחחח..לימודים
וביום רביעי אצטרך להכין עבודה בסוציולוגיה
לעזאזל!
אין לי כח לזה!!!
*מפסיקה לקטר* יש לי חוק כזה שבחופש [נראה לי אמרתי לך] אני אף פעם לא לומדת.. בחג הזה המורים החליטו לעשות לי דווקא [1!!] ויש לי לעשות שתי עבודות בחופש, אני אעשה את זה רק ביום ראשון, האחרון של החופש! וזהו!
אין דבר כזה ללמוד בחופש!זה חוק!
^תאמצי אותו, זה כיף להרגיש חופש לפעמים
^ אבל החופש מתאים רק לכאלו שעומדים בלחץ של הדקה ה90...לא לבעלי לב חלש מדי
ואני ממש ממש שמחה שחייכת היום! ושציירת שמש! נראה לי שאאמץ את זה
היום הייתי קרובה לקנות מחברת מהממת עם כריכה של פו, אבל משומה התעצבנתי בגלל שהיה תור, אז ויתרתי

chagiti

New member
../images/Emo42.gifאני פשוט אוהבת אותךךךךךךךך!!

ולצערי אני לא יכולה לעמוד בלחץ של דקה ה-90.. החלטתי שעבודות ושיעורי בית אני משאירה לשישי ולמוצ"ש... כי הגעתי למסכנה שכן מגיע לי חופששששש!!מקווה שבאמת יהיה לי חופש..ולא סתם חופש..אלא חופש מדהים!!!!!!! ותנסי לצייר שמש כשרע לך או אפילו כשלא רע לך..זה עושה הרגשה טובה! לפחות לי זה עשה הרגשה טובה..

chagiti

New member
אם לי זה לפעמים עוזר..

אז בטוח שלך זה יעזור!! ואם לא תסתכלי על הSMS הזה ששלחתי..
או שתזכרי בזה כשהתקשרתי... ובטוחה שיהיה לך טוב!!!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifסרה מג'נונן??? פי אל יאום סב

ח
עשיתי היום את המבחן קריאה בערבית שהיה אמור להיות לפניי חודש אבל באותו יום לא היה לי קול אז הייתי בכיתה אבל לא עשיתי את המבחן.. ואז היא נתנה לכל ילד שורה אחת.. ולי היא נתנה לקרוא [היום!!] שלוש
לא משנה
קיבלתי מאה והיא אמרה שאין סיבה שאני לא אקרא מול כל הכיתה כי אני קוראת מעולה
שיהיה
מחר אני לא לומדת כל היום יש לנו סיור
וביטלו לנו את המועד ב' בא"י מחר.. אז זה יהיה ביום חמישי ואני אצטרך לא ללכת לשיעור כזה מגניב שהוא על חשבון א"י
לא משנה.. [[ואיי,איזה לא מובנת אני היום
]] דאלה, צ'או אוהבת אתכםםםם

../images/Emo214.gifמאה?!?!כל הכבודד!11111../images/Emo47.gif

אני לא חושבת שמאז סוף מחצית א' בכיתה יא' היה לי מאה במשהו... [המאה הזה היה אגב בתעודה, בספרות
] יום טוב

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo9.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

וכל הכבוד גם לך על הספרות
[[ספרות
]] ויש לך עוד את השנה, את יכולה לקבל מאיות
חח ד"א סליחה שהייתי נודניקית בשיחה במסנ
אל תשנאי אותי
[
]

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחנוכיישןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

יאיאיאיאי ואני זוכרת לך את זה שלא התקשרת אליי
אעלק אמרת שתשימי לך תזכורת בפלאפון