שרשור ליום שני :]

ערבב../images/Emo178.gif

וואי הייתי אצל המורה פרטית שהיא גם אמא של חברה שלייייי הלך סבבה
אחר כך הלכתי איתם לקנות חולצות בצפר
ואז לקוסמטיקאית ועל הדרך עשיתי גבות
ערב טוב לכולםם

einatit4

New member
היי לכם

דבר ראשון- אני אוהבת אתכם מלא מלא מלא מלא ואני משתדלת לכתוב את זה בכל יום ויום. עכשיו, השבועות האחרונים שעברתי אני לא רוצה לפרט אבל לא היו טובים ובפרט השבוע הזה.. מאותה סיבה אני גם ממעיטה לכתוב בפורום אבל נכנסת מתי שיש לי הזדמנות כדי להתעדכן ולראות מה קורה.[ד"א אפרת אני לא התכוונתי לפגוע בך אבל את לא הערת לה רק פעם אחת.. וחוצמיזה דברים כאלו צריכים לכתוב במסר ולא על גבי הפורום.]
לילה טוב.

היללי 2

New member
עינת מה קרה לךך???../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

אני ידבר איתך כבר מחר.. את מוזמנת תמיד לדבר איתייי

בוווקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתי היוםם מוקדם משום מה
בדר"כ אינלי זמן להיות במחשב
אנייי מצוננננננננננתתתת
וווכואב לי הגרוןןן כבר מיום שישי בבוקר
היוםםם מפגש מש"ציםםם
עםם אהובבי
מייכלל ההדסס מססןןןןן יש חדש
יאללהה עפתיי להמשיך להתארגן אוהבתותכםםםם מלאןן
שירווששש יפפפתתיי אוהבתותךךךךך מלאןן דבריתי יפפתיי מוואה
יומטובב

צהריים...:)../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..קצר מהר בקושי מגיעים וכבר חוזרים..=] שאנחנו חוזרים באוטובוס מי שרחוק מהבצפר וזה זה אוטובוס של כל הבצפר כזה ויש יותר לפעמיים בקיצר היום היה 1 והיינו רק טטניקים באוטובוס והיה מזה כיף וצחוקים..וסגרנו ת'דבר הזה שמגן מהשמש חצי לא הכול אז הרגשתי כמו טיולים ארוכים כאלה..חחחח..אני עושה לחברה שלי שישבה לידי לין מרגישים כמו בטיול שנתי..חחחח...מחר מבחן באנגלית..:/חרישההה עכשיו חבל"ז אני חייבת ללמוד פרזנט פרפקט ולהסתכל על מילים שיוכלו לעזור במבחן..וזה מה שיש ללמוד ולכתוב קטע כתיבה וזה..בעע..עכשיו אני יחרושש כי ב-4 וחצי אסיפת הורים..יאבלהה רק שאני יעבור אתזה..:/ואז ישר מדצ"ים ורק ב-6 וחצי בטח 7 אני יחזור..:/אז אני לא יהיה כאן רוב היום..מחר אני ישתדל יותר..מחר אורטודנט..איזה ימים עמוסים..:/ שיהיה לכולם יום מדהים!!!:) זיווש יפה שליי אוהבתותך מלאאניים חיימשליי את הכול נשמתי..אני יתקשר אלייך בחזרה..תהני בפגישה חיימשליי..=] הילוש אוהבתותך דבריתי..:) מיקמיק לאב יווו יפתיי..=] נתנת *מסר* -שירק'י-

אביחי אפפם לא ניהל.../images/Emo204.gif

הוא היה מומחה פורום, והוא עזב משיקוליו האישיים, בקרוב יהיו התעדכנויות חדשות, אז תעקבי.

צההריים../images/Emo110.gif

בבוחן קריאה בערבית קיבלתי 98:p חח אבל לא בזכות עצמי כל כך אז זה לא נחשב... ובלשון היה בוחן והלך לי גרועP: לא נורא:p מחר מבחחחן בתנך ויש לי פווול שיעורים וכל זה. יומטוב:)

למעלה