תווודה שכחתי תמחברת בלוקר
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/11/06 #37 תווודה../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif שכחתי תמחברת בלוקר
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/11/06 #32 ערב תכף...../images/Emo204.gif הוא בגבעתיים אמאאאאאאא:S המשך יום טוב:].
י יעל 13 New member 27/11/06 #33 במקרה ואת פוגשת אותו תרביצי לו כמו שלימדתי אותך ואם זה לא עוזר אז תעשי מה שאני ומיכל תמיד עושות תגלגלי אותו במדרגות ותכתבי לו על הגב "בהמת מסע" חחחחחחחחחחחחח זה תמיד מצחיק אותי מחדש
במקרה ואת פוגשת אותו תרביצי לו כמו שלימדתי אותך ואם זה לא עוזר אז תעשי מה שאני ומיכל תמיד עושות תגלגלי אותו במדרגות ותכתבי לו על הגב "בהמת מסע" חחחחחחחחחחחחח זה תמיד מצחיק אותי מחדש
ה היללי 2 New member 27/11/06 #34 לקראת ערבב......./images/Emo13.gif../images/Emo23.gif היום היה מבחן בלשון היה שיא הקל המורה הזאת מגלה תמיד חחח היא עזרה לי ממש היא ממש מגלהה רק הסתבכתי בניתוח משפטים שונאת את זההה קיבלתי בספרות 88 זה טוב יחסית לכיתה כי היו ציונים די גרועים.. אחח אני עיפהה..עפתי לנוח עוד מעטט כיאלו חח יומטווב
לקראת ערבב......./images/Emo13.gif../images/Emo23.gif היום היה מבחן בלשון היה שיא הקל המורה הזאת מגלה תמיד חחח היא עזרה לי ממש היא ממש מגלהה רק הסתבכתי בניתוח משפטים שונאת את זההה קיבלתי בספרות 88 זה טוב יחסית לכיתה כי היו ציונים די גרועים.. אחח אני עיפהה..עפתי לנוח עוד מעטט כיאלו חח יומטווב
מ מאשה New member 27/11/06 #40 ערב../images/Emo9.gif מחר חוגגים לי בכיתה יומולדת כי ביום רביעי יש לי ואני נוסעת לאילת אז אני לא אהיה מחר מבחן בתנ"ך על 11 פרקים אוקי...... אני מממממממממממממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההההההההההההההההההה הייתי היום כל היום עם הבת דודה של שירק'י ..יא אני מתה על השלמות הזאת אח שלי מתחתן אני אהיה שושבינה שמנה
ערב../images/Emo9.gif מחר חוגגים לי בכיתה יומולדת כי ביום רביעי יש לי ואני נוסעת לאילת אז אני לא אהיה מחר מבחן בתנ"ך על 11 פרקים אוקי...... אני מממממממממממממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההההההההההההההההההה הייתי היום כל היום עם הבת דודה של שירק'י ..יא אני מתה על השלמות הזאת אח שלי מתחתן אני אהיה שושבינה שמנה
א אייללוש New member 27/11/06 #51 שתקי../images/Emo46.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif