שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב!!

../images/Emo35.gif

למה רעה? היא אמרה שהיא הולכת לישון אז אמרתי לה לילה טוב1

טל ועדי1

New member
ערב-טוב../images/Emo29.gif

היום הייתה אזעקה פה במושב פעם שלישית.. כי לא היו פה אזעקות מתחילת המלחמה.. מאתמול התחיל.. אמן שתיגמר כבר המלחמההה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באמת שתיגמר כברר../images/Emo4.gif

טל ועדי אני מזה מבינה אתכןןןן!!! לפני שהייתי בעפולהה עכשיו כל פעם שהייתי שומעת נפלו קטיושות זה היה כזה לא מעניין אותיי סתאםם הייתי אומרת לעצמי "וואלה עוד אחתת!?" אבל מאז שהייתי והרגשתי את המצב ואת כל הלחץ מסביב התחלתי להבין ולקלוטט ועכשיוו אני הרבה יותר מבינה את הערך של כל קטיושה שנופלת!! אז יצא לי משהו טוב מזה שהלכתיי

פוסה

New member
../images/Emo2.gif מה גם שם הגיעו האזעקות?!../images/Emo28.gif

אתמול היו 8:S ושמעו את זה טוב טוב.. רק שהוא לא יפגע במפעלים

ערב!../images/Emo41.gif

הייתי למטה דווקא היה כיף היה צחוקים...למרות שהיינו רק אני וחברה שלי..מצאתי מקל ארוך כזה והסתובבתי איתו כזה זה היה מזה מצחיק הוא יותר גבוהה ממני ואני כזה הולכת איתו כי הוא היה מקל חמוד..חחחחחחחח..סתם מעץ חברה שלי לקחה לי אותו אז היא עושה לי קבלי והייתה אבן אז היא כזה ומשה היכה בסלע ויצאו ממנו מים מים...חחחחחח..שתהיה בריאה איזה קטעים יש לה אבל היא יותר קטנה ממני אבל אני מתעליה..היא בדודה של חברות שלי..אח"כ עלינו אליה היא נתנה לי לראות דוקוסלב של אגם איזה יפהההה איזה שלמותתתתתת מדהימהה אין לי מילים מקסיםםםםםםםם...ואז שוב ירדנו..והיה סבבה סתם היינו בגן שעשועים דיברנו והכול היה כיף ואז היה כבר 7:10 אז החלטנו לעלות..והיא מחר אמרה שבבוקר אני יבוא אליה אז אני יחכה שהיא תתקשר אליי מחר בבוקר..=] ומחר ישלי רופא שיניים ב-5...אוףף לא באליייי...=[אבל רק בדיקה הלוואי שאין חורים והכול בסדר..ואז ישלי שיננית אם אני לא טועה..וזהו יום רביעי אני מרכיבה רסן..=[ שיהיה לכם המשך ערב טוב! שזיווש תחזור כבר..=]=]זיווש דבריתי מאמי אוהבתותך.. -שירק'י-

שירושששששש|חיבק|

שמחה שנהנת וחברה שלך באמת קרועהה
חחחחחחח ואני שמחה שראית את הדוקוסלבב
נכון שהוא מושלם??
גם אתמול היינו פול ילדים ישנו אצל חברה שליי ושמתי תדוקוסלב וכולם ראו וכל שניה היו להם תגובות מעצבנות
היו מילחמות
ואני מקווה שהכל יהיה בסדר ברופא שיניים
ושלא יהיו לך חורים!! ושתשימי תרסן לא יכאבב!!
אוהבת אותךךךך
, שיר

ערב!

הלכתי לראות האלופה... ספרו לי אח"כ איך היה המפגש פורום ואיפה הוא היה בסוף (בעזריאלי או בקניון גבעתיים)? מקווה שנהנהתם, ושלא הפסדתי כלום!
ואם מישהו יוכול להסביר לי בדרך איך עושים חתימה אני אשמח מאוד
!

אני אסביר:]../images/Emo110.gif

יש לך בתגובה "לעדכון עולמך" ליד השם משתמש, תלחצי שם.. או שאם את רוצה תלחצי על הכינוי שלך ואז לעדכון עולמך, זה לא ממש משנה.. ואז יש לך להכניס את שם המשתמש והסיסמא, בצד ימין למעלה ב"כניסה לעולם שלי" תמלאי ואז תעשי כניסה.. עכשיו זה פותח לך כל מיני דברים.. "פרטים אישיים", "עוד על עצמי", "יצירת קשר" וכל זה.. תלחצי על "עוד על עצמי" בשדה מילוי השלישי יש לך חתימה.. שם את יכולה לעשות תחתימה שלך:]] כשאת מסיימת תעשי שמור וזהו:]] זה סתם נראה ארוך כי הסברתי בפירוט:p זה ממש לא מסובך..

hila846

New member
ערבבבב../images/Emo80.gif

חזרתי לפני כמה דק' מהקניון וראינו תסרט מישו לרוץ איתו זה סרט ממשש יפה!!! אח"כ הסתובבנו קצת וחיפשתי תיומן של אגם ולא מצאתי באף מקום..
ואז בחמש הלכתי לגויסטיק הזה ולא ראיתי אפחד אז נשארתי שם 10 דק' ועדיין אפחד לא באה אז המשכתי להסתובב עם חברות שלי ואז כל 5דק' הלכתי לראות אם הגיע לשם מישו ולא ראיתי אפחד
היה בסוף
אח"כ יצאנו לאוטובוס והוא היה אמור להגיע בשש קיצור אנחנו מחכות מחכות לא מגיע אז אמרנו טוב בטח הוא יגיע בשש וחצי (כי גם אז היה אוובוס
) חיכינו חיכניו לא הגיע בסוף הוא הגיע בשבע ועשרים
והיינו אמורות להספיק להגיע לאוטובוס של שבע ורבע אבל פיספסנו אותו אז לקחנו טרמפ
אני מתה מרעב מהבוקר אכלתי רק פופיס ופופקורן אני ילך אוכל משו
ערב טובבב

חחחחחחחחח להלההה../images/Emo204.gif

בסוף לא היה כלווםם
אני מקווה שלא הלכת לעזריאלי רק בשביל זהה
כולם פחדו מההתראות וכל זה... שמחה שנהנת

למעלה