שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב!!

hila846

New member
תודההה../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

בעיקרון כן הלכתי רק בגלל זה כי קבעתי עם חברות שלי לראות סרט אז אמרתי שזה מתאים היום (כי גם נלך לסרט וגם למפגש..) להם שנלך לת"א כי אח"כ אני רוצה ללכת למפגש ואז עד שהם הסכימו כי יכלנו ללכת לסרט שהוא איזה חצי שעה מאיפה שאני גרה
אבל התעקשתי ואמרתי להם שאני חייבת להגיע וזה בקיצור עד ששכנעתי אותם וזה היה אמור להיות בעיקרון רק בשביל זה
חחחחחחחחחחחחחחח אבל לא משנה חפיף...

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

לונורא:) ראית את תל אביב אחרי הכל
חחחחחחחחחחחח
שמחה שנהנת כמו שכתבתי בהודעה הקודמתתתתת:p

היללי 2

New member
היללהההה>>>../images/Emo23.gif

לא נוראא שאפחד לא היה העיקר נהנת
איך חברות שלך הגיבו
ונכון שהסרטט יאפפה??אני ראיתי אותו ויש שם קטעים מפחדים נכון??חחח שמחה שנהנתת

hila846

New member
חחחחחחח אני לא הולכת לספר להם../images/Emo80.gif

אם הם ידעו שבסוף לא היה מפגש אז נראה לי הם יהרגו אותי..חחחחחח.. כןן סרט מהממם והיה מלא קטעים שנבהלתי בהם.. ומתי שהרביצו לו זה היה נראה כ"כ אמיתי וזה היה כזה כואב.. אסף הזה מזה חמוד

hila846

New member
אעע ו......../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

תודה כפרעלייךךך מואאהההההההההההה

היללי 2

New member
חחחח כפרעליך../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

והקטע שמרביצים לו ב*אגם* היה מפחידדד:S חח ניקרעתי שהוא אמר לכלב שהוא מסתיר לו את השמש וזה היה האתיופים האלו

hila846

New member
חחחחחחחחחחח כהה../images/Emo80.gif

שהוא שחה באגם מזה התאהבתי בו
הוא כזה חמוווווווווווד:] כן זה היה ממש מפחיד:S כמעט בכיתי שם כ"כ ריחמתי עליו...איך הוא נפל על כל האבנים וזה:( וגם שאח של תמר כזה רצה תסמים במערה והוא התחיל להיות כזה מוזר.. ואז היא שמה לו משו בפה זה היה כ"כ מפחיד
אוהבתת ותך יפשלייי

לילהה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

חזרתי מסבתא כל היום הייתי שםם היהה כייףף לקחתי את דודים שלי לקנות ממתקיםם פעמיים חחח ולקחתי את בנדוד שלי התינוק פעעםםם לטיולל פעם עם העגלה ופעם אחת בליי ככה סתםםם על היידייםםםםםם כפרעלייוו איזהה מתוקק
אומרים שהוא דומה ליי
חח אני וחברה שלי נפגשנו באמצע הדרך היא הביאה את בנדוד שלה התינוק ואני את שליי והםם שיחקוו בייחחדדד חחחח הםם היוו ממש מתוקייםם
ואיי מסכנה דודה שלי
הם מטברייה ואיךך היא התחילה לבכות היוםםם אינלךך מושגג בנדוד שליי הוא בן 6 והוא חולה בסכרת נעוריםם והוא עושה להה תממות ואוכללל דווקאא וכלל הבלאגןן של המלחמההה והםם 5 ילדיםם וכל אחד שיהיה בריא עושה מזה בלאגגןןן הייתי שם עד עכשיוו ורק עזרתי לה עם התינוק מסכנהה היאא ממש כבר נשברה ובכתה מלאאןן
נפלווו בשכונה שלהםם היווםםם 2 קטיושותתת קרווב לבייתת
הם כבר שלושה שבועות לא בביתת!!

אנייייייייייייייייייי../images/Emo110.gif

שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתת את נענעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר|בוכה3| ראיתי תסרטון של הצילומים של הפרק האחרון של השיר שלנו שמראיינים תכוכבים וזה, ואזזזזזזזזזזזזזזזזזז רואיםםםםםםםםםםםםםםם משוווווווווווווווווווווו שמגלה את כל הסוף של הסדרהההההההההההההההההההההההה! היו לי צמרמורותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת:S אבללל הם גילוו ליייייייייייייייייייייייייייייי למה הם עושים לי את זההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה