חחחחח אני בבית לכמה דקות../images/Emo6.gif
חחחחחחח איזה מצחיק זה להגיד חזרתי לכמב שעות מקריית שמונה כאילו 3 שעות הלוך, 3 שעות חזור ואני רק לכמה שעות
אמאלההההההההההההההההההה איזה מפחיד הקרייה ניראתתתתתתתתתתתתת
בהתחלה באנו ניכנסנו לעיר ואמא שלי כל שנייה: "אני לא רואה כלום כלום לא קרה..." ואז פתאום ראינו גג שנישארו רק המוטות שעליהם הרעפים בלי ראפים. אחר כל באנו לסבתא שלי כי הייתה ארוחת צהריים על כולם ואז ראינו בדיוק בבית מול סבתא שלי נפלה פגיעה ישירה וזה בית ענקי ואין בו גג עכשיו!!! איזה מפחיד זה היהה
וכל הבית הרוסססס!!!... אוקיי אכלנו אחר כך רצינו ללכת לסיור לראות את המקומות שניפגעו מלא אנשים היום עם מצלמותת וואי היו מזה מראות קשיםםםםם!!! הכל שרפות והכל דברים כמו אחרי רעידות אדמה שמתמוטטים דברים....
ואז איפה שהבניין של ה14 קומות שספג ישירה ואז היה כזה חלקק שרואים שם ממש איפה שהקטיושה נפלה חור ואני ונועה באנו מתחת איפה שההריסות וחיפשנו רסיסים
ואז פתאום שמענו רעש של עוד דברים שנופלים מלעמלה עלינו וישר ברחנוו וואי זה היה מפחידדד
וראינוו את הבצפר(מצודות) אימאלההההה איזה חור היהההה באיזה כתהה עז בשביל שלא יפרצו שמו שם אבנים מיוחדותתת!!! ועכשיו להכי מפחידדד......
הלכנו לאזכרה של סבא שלי ואחרי זה עלינו לראות איפה שהייתה פגיעה ישירהההה אימאללהההההההה!!! 40 קברים נהרסו לגמריייייי!!!
נישברו לרסיסים פיציםםםםםם
אימאלה זה היה מפחידדדד ואספנו שם גם רסיסים!! ואז חזרנו לסבתא שלי שוב אכלנו חחח ואז הלכנו לבית של כרמלה שכנה של סבתא שלי שהבית שלה ספג ישירה והיא מזה חמודה היא העלתה אותנו הבייתה והראתה לנו את כל הנזקיםםם!! מיסכנים לא נישאר להם כלום מהביתת!!! אני יכתוס המשך אם יהיה לי זמן אני חייבת לעוףף