שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב

einatit4

New member
חחחחחח תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

אני פוחדת שהיא תפגוש את אגם ביום שבת.. ואז זה כבר אבוד..
אבל לפחות תהייה לי חתימה
סתםסתם אין סיכוי ה יא בטח תפגוש אותה עוד מיליון שנה.. חיח

hila846

New member
חחחחחחחחחח גם חתימה זה טובב../images/Emo80.gif

ומקווה בשבילך שיהיה לך גם ביומןן:) בקשהה

ליללהה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

אני הולכתת לישווןןןןןןן אני ממש עייפה קמתי מוקדם למסיבת הפתעה ביווששש לילהה טוב וחולומוותת פזזז!! אוהבתותכםם!! צ'וצההה יפשלייי דברייי אייתייי מאמייי לאאןןןן נעלללמממתת לי אהוובתתייי??
אוהבתותך מלאאאאא

חחחחח אני בבית לכמה דקות../images/Emo6.gif

חחחחחחח איזה מצחיק זה להגיד חזרתי לכמב שעות מקריית שמונה כאילו 3 שעות הלוך, 3 שעות חזור ואני רק לכמה שעות
אמאלההההההההההההההההההה איזה מפחיד הקרייה ניראתתתתתתתתתתתתת
בהתחלה באנו ניכנסנו לעיר ואמא שלי כל שנייה: "אני לא רואה כלום כלום לא קרה..." ואז פתאום ראינו גג שנישארו רק המוטות שעליהם הרעפים בלי ראפים. אחר כל באנו לסבתא שלי כי הייתה ארוחת צהריים על כולם ואז ראינו בדיוק בבית מול סבתא שלי נפלה פגיעה ישירה וזה בית ענקי ואין בו גג עכשיו!!! איזה מפחיד זה היהה
וכל הבית הרוסססס!!!... אוקיי אכלנו אחר כך רצינו ללכת לסיור לראות את המקומות שניפגעו מלא אנשים היום עם מצלמותת וואי היו מזה מראות קשיםםםםם!!! הכל שרפות והכל דברים כמו אחרי רעידות אדמה שמתמוטטים דברים....
ואז איפה שהבניין של ה14 קומות שספג ישירה ואז היה כזה חלקק שרואים שם ממש איפה שהקטיושה נפלה חור ואני ונועה באנו מתחת איפה שההריסות וחיפשנו רסיסים
ואז פתאום שמענו רעש של עוד דברים שנופלים מלעמלה עלינו וישר ברחנוו וואי זה היה מפחידדד
וראינוו את הבצפר(מצודות) אימאלההההה איזה חור היהההה באיזה כתהה עז בשביל שלא יפרצו שמו שם אבנים מיוחדותתת!!! ועכשיו להכי מפחידדד......
הלכנו לאזכרה של סבא שלי ואחרי זה עלינו לראות איפה שהייתה פגיעה ישירהההה אימאללהההההההה!!! 40 קברים נהרסו לגמריייייי!!!
נישברו לרסיסים פיציםםםםםם
אימאלה זה היה מפחידדדד ואספנו שם גם רסיסים!! ואז חזרנו לסבתא שלי שוב אכלנו חחח ואז הלכנו לבית של כרמלה שכנה של סבתא שלי שהבית שלה ספג ישירה והיא מזה חמודה היא העלתה אותנו הבייתה והראתה לנו את כל הנזקיםםם!! מיסכנים לא נישאר להם כלום מהביתת!!! אני יכתוס המשך אם יהיה לי זמן אני חייבת לעוףף

שירוש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

את חוזרת לשם שוב?
ואייי זה באמתת בטח נוראא עצוב לראות את הכללל
אבא שלי רוצה לנסוע לשםם לראות... אבלל אמרתי לו שישאר בבית וישתוק
מסכנים האנשים שהבתים שלהם נפגעוו!! זה כל כךך עצובב לדעתת על קברים שנהרסו

זיוווווו איזה מאמיייי../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

זה באמת מפחידד
בעיקר שזאת עיר שאני הולכת אליה הכי הרבה חוץ מהעיר שלי ופתאום לראות את כל הבתים והקניונים והכבישים והכל הרוססס ובעיקר יש את האנשים האלה שהבית שלהם חטף ישירה הם שעה עומדים ומסתכלים על הבית שלהםם לא שעה כל היום מהבוקר עד הערב כאילו הם לא מעכלים את זה וואי זה מממש עצוב לראות
דווקא אבל אנשים מזה חמודים כולם הביאו להיכנס אליהם הבייתה והראו ונתנו לצלם חחח אז בת דודה שלי הולכת לשכנה של סבתא שלי ואומרת לה: "כרמלה תיקחי 10 שקל בכניסה"
וזיוווווו תבואווווווווו!!!! נוו אני מחכה לךךךך יאלה זיו
אני שם עד יום ראשון אולי אנ ייבקש הארכה אם את באה יאלההההה.......

חחחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

לא ניראלי שנבוואא
אבא שלי סתם מדבר הואאא ממש פחדן חחחחחח עכשיו לא ניסע לצפון שנתייםם

einatit4

New member
בוקר טוב לכם!! ../images/Emo42.gif

מחר [כלומר, היום. חח] אנחנו שנה בהיוגב [נו, המושב המעפאן הזה..] אז הורים שלי חושבים שזאת סיבה לחגוג אעלק.. אז נלך כניראה למסעדה ב[ישוב, קיבוץ, עיירה.. לא יודעת מה.. חחח] בית שערים [שום סיכוי שמישהו פה מכיר.. זה חור בצפון..
] חיח.... שמתי לב שהשבוע רוב השבוע לא הייתי בערב בבית.. זה דיי נחמד, לא? [לא. חחחחחחחח
] אז שיהיה לכם אחלה של יום שישי
ובהצלחה בניקיונות [למי שמנקה
] חחחחחחחח
להתת' הלכתי לי לקרוא קצת ספר ["אל תקראו לי חירות"] ואז לפתור סודוקו.. ואאזז להתקלח.. מעניין אה? [לא. חח לא חוזרים על בדיחה פעמיים
] טוב טוב אני אפסיק עכשיו לפניי שתגלו שאני ממש סתומה..
להתת' ובוקר טוב לכםםם!!!!!

למעלה