** שרשור לילה - היום ה-101 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
שי חי מצהיר תוך כדי נסיעה לכיוון, שמגיע לשאול כמה שאלות נוקבות. מיכל יצאה הוא לא סבל אותה, לא מאמין לרומן של פרידה עם דיג'יי, לא מת על מלאני לא על נועם ואת הדר מסמפט.

yoni564712

Well-known member
שי חי מצהיר תוך כדי נסיעה לכיוון, שמגיע לשאול כמה שאלות נוקבות. מיכל יצאה הוא לא סבל אותה, לא מאמין לרומן של פרידה עם דיג'יי, לא מת על מלאני לא על נועם ואת הדר מסמפט.
שי חי טינופת ממדרגה ראשונה.

רימון2024

Well-known member
היא דיברה משהו עם הדר בחדר והדר אמרה לה שככה הוא רואה את האמת ופרידה נראתה כזאת לחוצה
ראיתי את הקטע... פרידה לחוצה כי אמרו לה משהו
ורוצה לדבר עם הדר
אבל הדר עונה שהיא צריכה להצטרף לסליחות כי היא הבטיחה לה', שאם מיכל תלך היא תעשה סליחות :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

KAPSULA1

Well-known member
ראיתי את הקטע... פרידה לחוצה כי אמרו לה משהו
ורוצה לדבר עם הדר
אבל הדר עונה שהיא צריכה להצטרף לסליחות כי היא הבטיחה לה', אם מיכל תלך :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
על מי הדר אמרה שזאת האמת שלו והוא קיבל בטחון.
ומה קשור הסליחות למיכל. הזויה

KAPSULA1

Well-known member
הוא עמד לידן זה לא עליו ... אולי על דני ?
לא יודעת, לא ראו את המשפט לפני, ראו רק שהיא אמרה שזה מה שהוא חושב והוא קיבל בטחון.
אולי דני ענה משהו שקשור לפרידה. הוא לא מחבב אותה ולא מעריך אותה בכלל יותר. כולם עלו על הזיוף שלה והצביעות והמשחק שלה

KAPSULA1

Well-known member
פרידה היתה פעם אחת בסליחות בערב הראשון ומאז התנערה מזה. כמובן שהיא לא חייבת אבל למה לעשות כאילו היא רצתה את זה.
ברור שזה היה להראות שזה חשוב לה בזמן שאין לה זיקה לזה

SNIPES

Well-known member
פרידה היתה פעם אחת בסליחות בערב הראשון ומאז התנערה מזה. כמובן שהיא לא חייבת אבל למה לעשות כאילו היא רצתה את זה.
ברור שזה היה להראות שזה חשוב לה בזמן שאין לה זיקה לזה
הייתה שלוש פעמים
אם הייתה רוצה להראות שזה חשוב לה (כמו חצי ממה שנמצא שם) הייתה הולכת כל פעם

KAPSULA1

Well-known member
כל הכבוד להם שהחרא פליטים לא שברו אותם ולא גרמו להם לוותר על הסילחות. כולם בהרכב מלא. אומנם ממהרים אבל בפול רצון , סתם ביזבזו להם שעות שינה

מרגוליקו

Well-known member
אני לא מאמינה שאני שוב מפרגנת לאור אבל הוא קורא את הסליחות ללא שגיאות ( היתה לו רק אחת. בקטנה) הוא רהוט ונעים.
חיכיתי לסליחות וזה ממש מרומם את רוחי.
בסוף אני עוד אסלח לאור על הבבון שהוא היה בתחילת העונה, אבל לא אצביע לו,

מצב
הנושא נעול.
למעלה