** שרשור לילה - היום ה-102 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

8LIBI8

Well-known member
לצערי, הסנריו יהיה הדר נגד אור בסוף והדר תיקח, חברים
אין 100 אחוז כמובן כי עוז עוד יכול להחליט שהוא רוצה את הלוזר החופר מנתיבות, מחמל נפשו
אבל הדר די מתנחמדת לאחרונה, שלא לדבר על מאושרת ומחויכת בבית, מבשלת, מעורבת בכל דבר. אם תשב ליד אור שלא מפסיק להתעסק בה, ברור שהיא זוכה....אור יהיה בהלם טוטאלי חחח מעניין אם במצב הזה הוא גם יתחבר איתה בחוץ

yoni564712

Well-known member
לצערי, הסנריו יהיה הדר נגד אור בסוף והדר תיקח, חברים
אין 100 אחוז כמובן כי עוז עוד יכול להחליט שהוא רוצה את הלוזר החופר מנתיבות, מחמל נפשו
אבל הדר די מתנחמדת לאחרונה, שלא לדבר על מאושרת ומחויכת בבית, מבשלת, מעורבת בכל דבר. אם תשב ליד אור שלא מפסיק להתעסק בה, ברור שהיא זוכה....אור יהיה בהלם טוטאלי חחח מעניין אם במצב הזה הוא גם יתחבר איתה בחוץ
אני אשכרה מדבר ללמפה.

נטעאפרת

Well-known member
אם הבנתי נכון יוני, אתה אומר שמה שמשנה בהדחה זה יצירת התודעה של מי יהיה המנצח ולוא דווקא הקולות שיעברו. מודח שבוחר למשל ביוסי כמנצח יוצר את הלגיטימציה או ההכרה התודעתית שיוסי אכן ינצח?​

svtar25

Well-known member
האמת אישית לא אהבתי את מלאני, היא לא כוס התה שלי, היא קרה וסנובית. אני טיפ אמילי , ונכון שאני אישה בת 44 אבל בנפש גג 25. אני אופטימית ומלאני אישה מדכא. קרה, מלכת הקרח. ברור שהיא חכמה מאוד , היא חרוצה, היא לוחמת בצבא , היא תורמת למדינה וזה מה שהכי גורם לי לסלוד ממנה. אני יודעת שזה מתוך הגנה עצמית שלי, כי זה בדיוק הפוך ממני. סולנית, צופה באח הגדול , בכינית , ג'ובניקית לשעבר, הסתובבתי עם נשק דרוך במטווח לעבר הקצינה, איך לא חטפתי משפט לא יודעת. אבל ברור שאחת כמוני , מתוך רגשות נחיתות לא יכולה לאהוב את מלאני. אני לא מושלמת, ולא אוהבת הסביבתי אנשים מתנשאים, חכמים מדי, שיודעים לטקטק את הבית, לי יש קשב וריכוז לא מאובחן. קנאה , כן מודה, אבל זה האופי שלי. כזאת אני ולא מתביישת.
נ.ב זה לא שאני עכשיו משש כלומניקית, אבל אני פילוסוף על הספה, אני לא אוהבת להשקיע ולהגדיל ראש. כמה שפחות אנרגיה לבזבז.

8LIBI8

Well-known member
יוני
אפשר להגיד
יוסי כמובן יכול לזכות על התקן של הלוחם, בעל המשפחה והגבר אחרי מלא בנות בעבר
הכל יכול להיות, סה"כ בחור טוב עם כוונות טובות אבל לא מעניין בפני עצמו, טיפוס של אחורי הקלעים, לא מתאמץ מדי, שקט ואפור והזוכים לדורותיהם בד"כ מזיעים כמו הדר ונועם העונה

tortt

Well-known member
דני: ״נשארה לי רק סבתא אחת״
דקה אחרי זה נזכר שבעצם עוד סבתא חיה
ואז תגידו לי שהוא לא אידיוט.
דני - אני נשארה לי רק סבתא אחת
אור - גם אני, מצד אבא שלי
דני - גם אני מצד אבא שלי

כעבור 10 שניות

דני - אה ו.. ומצד אמא שלי גם.

הטמטום שלו משעשע אותי
מודה.