היה ברור שהתוכנית שלו דומה לסגנוןן של אביחיאוי וואי.
אור פותח מלחמת חורמה נגד פרידה.
זה יעלה לה, על חשבון הדר...
מטומטם, תמשיך לשנוא את הדר !
והדר מתרצה, רואים את המבט המתרכך והניצוץ בעין, אז נכון בחדר האח מכריזה שלא תהייה חברה אבל היא בדרך כבר פורשת את רשת האוכל והיחס האישי כלפיו כמו שעשתה בעבר לחזור לקשר ועוד מעט תריץ דחקות איתו. אין שום הצדקה, זה מביך לאחר כל הרעל ששפך עליה בטרוף אובססיבי, והיא לא יודעת את העוצמה וההקף. הדלת שלה חייבת להשאר נעולה ושלא יתרץ יחפש הצדקה ושקרים ושזה משחק ובחוץ....היה ברור שהתוכנית שלו דומה לסגנוןן של אביחי
שלב התקיפה, ואז שלב הקחי פירורים וליקוקים להדר
+תראו איזה שינוי עברתי
נוסחה חוזרת אצל שחקנים שאין להם יותר מדי אמפתיה או רגשות שמבלבלים אותם מהמשחק
והתנאים המשפילים שלו ללהיות מוכן לדבר איתה, שתדבר בטון ובפנים שהוא מאשרוהדר מתרצה, רואים את המבט המתרכך והניצוץ בעין, אז נכון בחדר האח מכריזה שלא תהייה חברה אבל היא בדרך כבר פורשת את רשת האוכל והיחס האישי כלפיו כמו שעשתה בעבר לחזור לקשר ועוד מעט תריץ דחקות איתו. אין שום הצדקה, זה מביך לאחר כל הרעל ששפך עליה בטרוף אובססיבי, והיא לא יודעת את העוצמה וההקף. הדלת שלה חייבת להשאר נעולה ושלא יתרץ יחפש הצדקה ושקרים ושזה משחק ובחוץ....
לגמרי, היא מגיעה ללא תנאים ועם קבלה וזה רחוק מלהיות זיוף בפשט מייחסים לזה לקקנות. היא אובר בהרבה דברים וזה מה שהיא גם באמוציות ובהבעה. אפשר לא לאהוב, אבל ההשמצות הארסיות שלהם זוכה זה בלתי נסבל. מעיד על החברה בה אנחנו חיים .והתנאים המשפילים שלו ללהיות מוכן לדבר איתה, שתדבר בטון ובפנים שהוא מאשר
אין מה לעשות. יש בה את דפוסי הריצויוהדר מתרצה, רואים את המבט המתרכך והניצוץ בעין, אז נכון בחדר האח מכריזה שלא תהייה חברה אבל היא בדרך כבר פורשת את רשת האוכל והיחס האישי כלפיו כמו שעשתה בעבר לחזור לקשר ועוד מעט תריץ דחקות איתו. אין שום הצדקה, זה מביך לאחר כל הרעל ששפך עליה בטרוף אובססיבי, והיא לא יודעת את העוצמה וההקף. הדלת שלה חייבת להשאר נעולה ושלא יתרץ יחפש הצדקה ושקרים ושזה משחק ובחוץ....
נתגבר עליואין מה לעשות. יש בה את דפוסי הריצוי
הכי קשה היה לצפיה תקופת הסמירטוט שאור הצליח לצערי למשוך
זה יהיה שבוע קשה לצפיה
גם למיכל ולחיים הוא היה מעיר על "פרצופים"כל פעם אור מזכיר שאם הדר רוצה לדבר איתו זה בלי גלגולי העיניים המימיקות שעושה,המילים והפינוק מהמעמד. את הדוקטרינה הזאת על הדר שהיא פייק אימצה מיכל לא סתם , היא צברה הרבה שעות צמודות אליו ולמדה בנוסף לסרטונים היא חשבה שעלתה על שיטה. זה כמו שהדר הייתה אומרת לאור בוא נדבר בלי שאתה מחטט ברגליים לא מקשיב ורק מרצה ובלי רגשי נחיתות. זה לא אפשרי... הדר "פרצופנית" לא כי זה משחק כי זה מה שהיא באופן ההבעה, דרמתית והפנים שלה מפה של הנפש, לא סתם דני התנפל עליה. אם היו מתקרבים אליה היו מזהים שיש הרבה מעבר "למפה" ולאקספרסיה והם לא יודעים לזהות, תוקפים ולא מקבלים אותה.אז היא משתלטת ומתערבת, תתמודדו יש הרבה אנשים כאלה זה לא הופך אותם לשנואים. העוקצנות מופנית למי שמזהה שפוגע בה או מנסה להכתיב לה. היא עצמאית ואידיבידואליסטית בהרכב הפגיע שם שחלקו עם אגו לכופף, לא קל לה.
בעיקר אמן, זה לא יקרה, נקבל תמונה ממנו של עלק השתדלות לצורך קבלת הפרסגם למיכל ולחיים הוא היה מעיר על "פרצופים"
"מה זה הפרצוף הזה, לא הבנתי", "עוד פעם פרצוף, איף"
שיילך קיבינימט כבר, חרא של חבר, עאלק "טוטאלי", אולי טוטאלי אובסס
כל מילה!!כל פעם אור מזכיר שאם הדר רוצה לדבר איתו זה בלי גלגולי העיניים המימיקות שעושה,המילים והפינוק מהמעמד. את הדוקטרינה הזאת על הדר שהיא פייק אימצה מיכל לא סתם , היא צברה הרבה שעות צמודות אליו ולמדה בנוסף לסרטונים היא חשבה שעלתה על שיטה. זה כמו שהדר הייתה אומרת לאור בוא נדבר בלי שאתה מחטט ברגליים לא מקשיב ורק מרצה ובלי רגשי נחיתות. זה לא אפשרי... הדר "פרצופנית" לא כי זה משחק כי זה מה שהיא באופן ההבעה, דרמתית והפנים שלה מפה של הנפש, לא סתם דני התנפל עליה. אם היו מתקרבים אליה היו מזהים שיש הרבה מעבר "למפה" ולאקספרסיה והם לא יודעים לזהות, תוקפים ולא מקבלים אותה.אז היא משתלטת ומתערבת, תתמודדו יש הרבה אנשים כאלה זה לא הופך אותם לשנואים. העוקצנות מופנית למי שמזהה שפוגע בה או מנסה להכתיב לה. היא עצמאית ואידיבידואליסטית בהרכב הפגיע שם שחלקו עם אגו לכופף, לא קל לה.
נכון ממשכל פעם אור מזכיר שאם הדר רוצה לדבר איתו זה בלי גלגולי העיניים המימיקות שעושה,המילים והפינוק מהמעמד. את הדוקטרינה הזאת על הדר שהיא פייק אימצה מיכל לא סתם , היא צברה הרבה שעות צמודות אליו ולמדה בנוסף לסרטונים היא חשבה שעלתה על שיטה. זה כמו שהדר הייתה אומרת לאור בוא נדבר בלי שאתה מחטט ברגליים לא מקשיב ורק מרצה ובלי רגשי נחיתות. זה לא אפשרי... הדר "פרצופנית" לא כי זה משחק כי זה מה שהיא באופן ההבעה, דרמתית והפנים שלה מפה של הנפש, לא סתם דני התנפל עליה. אם היו מתקרבים אליה היו מזהים שיש הרבה מעבר "למפה" ולאקספרסיה והם לא יודעים לזהות, תוקפים ולא מקבלים אותה.אז היא משתלטת ומתערבת, תתמודדו יש הרבה אנשים כאלה זה לא הופך אותם לשנואים. העוקצנות מופנית למי שמזהה שפוגע בה או מנסה להכתיב לה. היא עצמאית ואידיבידואליסטית בהרכב הפגיע שם שחלקו עם אגו לכופף, לא קל לה.
אינדיקציה למי? אחי?שיר הבוקר: "ליבינג דה דרים" ---- אינדיקציה
(....)
החיים שלי היו טובים גם קודם
מקסימום אני ביום רע שמה אודם
עוד מילה אחת אתה מחוק לי מהלו"ז כליל
ביומן אני רושמת וקובעת
יש לי יוגה בשקיעה ביום שבת
אין לי זמן אליך בשגרה החדשה שלי
(....)
היי בוי נראה לי לא הבנת
לא מתחבאת כמו אפיקומן לא סנטה
אני חריפה יותר ממסטיק מנטה
למרות שמארווייז כחול אתה מת אז
בוי נראה לי שתנוח
אם אני השלגיה אתה תפוח
אתה רעיל אלי מגעיל אלי מלוח
כמו הביגלה העגול הזה שמפוצץ במלוח
בלעדיך זה מתוק כמו מנגו
מוצאת מהר ת'חניה ולא צריכה פנגו
יש לי גיף לכל הסיטואציות ועכשיו זה זמן ללב רוקד
בלעדיך בחיים יותר לא עמוס
זה כמו קסם בול כמו אקספליאמוס
כן אני רוקדת תחיים ואתה רק עומד
(....)
בסוף דני ונועם יודחו ודיג׳יי יכנס לגמר?אינדיקציה למי? אחי?
זה הדבר היחיד שיכול להסביר איך הוא נשאר כל כך הרבה זמןבסוף דני ונועם יודחו ודיג׳יי יכנס לגמר?
אוהדי מכבי ת״א מחזירים כבוד לדריק שארפ
ומצביעים לבן שלו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.