מה זה משנה. מעתוק ניצחה עם 2 אחוז בסקר בתחילת הגמראני לא אתפלא אם עוז נכנס לסקרים כדי להציב את הדר במקום הראשון
מה זה משנה. מעתוק ניצחה עם 2 אחוז בסקר בתחילת הגמראני לא אתפלא אם עוז נכנס לסקרים כדי להציב את הדר במקום הראשון
נכון אני הראשון שתמיד טען שהכול כשר ושהצופים בוחרים את המנצח אבל העונה הזאת אני כבר לא משוכנע בכך. אני חושב שיש התחשבות בהצבעות אבל עד גבול מסוים. עוז לא יוציא את מי שנמצא במקום הראשון מהבית רק כי הוא רוצה אבל יש מצב שהוא מחליט מי מהתמודדים שהגיעו לתחתית הולךמה זה משנה. מעתוק ניצחה עם 2 אחוז בסקר בתחילת הגמר
אם ככה הוא יכול להחליט גם בין הראשונים מי זוכהנכון אני הראשון שתמיד טען שהכול כשר ושהצופים בוחרים את המנצח אבל העונה הזאת אני כבר לא משוכנע בכך. אני חושב שיש התחשבות בהצבעות אבל עד גבול מסוים. עוז לא יוציא את מי שנמצא במקום הראשון מהבית רק כי הוא רוצה אבל יש מצב שהוא מחליט מי מהתמודדים שהגיעו לתחתית הולך
לא.יוני הגאון כתב שהיום זה נגמר. עכשיו זה תוספת זמן רק בשביל הדחות.
המודח מחר זה אחי ואחרי זה דני.
עוז כבר הינדס את הגמר שלו
שאלה אמיתיתלא.
המודח האחרון יהיה נועם או הדר.
אחד מהם צריך להיות בחוץ בשביל יוסי.
זה מה שקרה בגמר הקודם - בגלל זה אור לדעתי לא ינצח אבל מצד שני עוז נתן לאורן חזן את הניצחוןשאלה אמיתית
אם אפשר להנדס את ההדחות הללו עכשיו
למה איפה אפשר פשוט להנדס את הגמר?
אורן חזן ניצח כי זה התשלם להם כלכלית.זה מה שקרה בגמר הקודם - בגלל זה אור לדעתי לא ינצח אבל מצד שני עוז נתן לאורן חזן את הניצחון
אפשר לגמרישאלה אמיתית
הכל מהונדס.שאלה אמיתית
לא תהיה אישה אחת בגמר. אין מצב. על נועם הוא ממוסס. המודח האחרון יהיה דנילא.
המודח האחרון יהיה נועם או הדר.
אחד מהם צריך להיות בחוץ בשביל יוסי.
להדיח את הדר
יעשה את החיים קלים לעוז
כי יוסי יקפוץ למקום הראשון שני בסקרים
ומשם הדרך קלה.
אבל זאת הדר
והוא חולה לה על התחת
אז כנראה נועם.
עוד הפעם אם הלא יהיה והלא יהיה שלכם.לא תהיה אישה אחת בגמר. אין מצב. על נועם הוא ממוסס. המודח האחרון יהיה דני
אני לא אומר את זה כי פרידה היא הפייבוריטית שלי - אבל קשה לי להאמין שההפקה תסכים שיהיה גמר של 4 גברים ואישה אחתבתחושה שלי
פרידה לא תהיה בגמר
עוז יוציא אותה הדחה אחת לפני.
יכול להיות אבלבתחושה שלי
פרידה לא תהיה בגמר
עוז יוציא אותה הדחה אחת לפני.
היה את זה.יכול להיות אבל
גמר עם אישה אחת נשמע הזוי
4 נשים וגבר אחד מחליק בגרון - 4 גברים ואישה אחת פחות. אם עוז יעשה את זה, זה יהיה ביזיון, בין אם זאת תהייה הדר ובין אם זאת תהייה פרידההיה את זה.
אבל הפוך
גבר אחד ו4 נשים
עונה 6 שטל גלבוע זכתה
אלדד הגבר היחיד הגיע למקום 2
זה קרה בעונה 6יכול להיות אבל
גמר עם אישה אחת נשמע הזוי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.