** שרשור לילה - היום ה-11 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אני אצא אמילי אבל סיכוי מאוד מאוד מאוד מאוד קטן
שאצא עם גמד
זו האמת השיטחית שלי
משיכה היא פאקטור רציני בחבילה הזוגית אז עם יד על הלב כמה בנות פה היו מתעלמות מגמדתו?

מה שכן, אם הייתי מכירה אותו מבלי לדעת את נתון הגמדות ,נניח באיזה קשר ווירוטואלי כלשהו
והייתי מתאהבת בו עד כלות ,בוודאות, זה לא היה עוצר אותי
נו רובנו בתכלס "אמילי" במחשבות, פשוט רובנו פוליטקלי קורקט! בחיים לא הייתי רוצה שכבת שלי תצא עם : תאומים סיאמים, חולה סופני, גמד, נרקומן, אדם חסר מקצוע או תואר אקדמי...אתכם אני יכולה לא להצניע את המחשבות שלי.

nicknick

Well-known member
אני מחבבת את החיבור של עידן ואמילי...
איטי, שקט, בלי דרמות מיותרות ומאולצות.
הם פשוט נהנים לבלות ביחד לוקחים את הזמן ואת הקצב שלהם ולא ממהרים למקום שהם לא נמצאים בו עדיין....

תמיד חיבבתי דיירים שהם הדמויות השקטות עם החברויות הקרובות והשיחות...
אלה שלא באמת ממלאים פרק כי הם לא מספיק רועשים ודרמטיים אבל כן מהנים לי סתם ככה בצפייה בלייב וברגעים היומיומיים שלהם.

טוויגיי

Well-known member
הם פשוט נהנים לבלות ביחד לוקחים את הזמן ואת הקצב שלהם ולא ממהרים למקום שהם לא נמצאים בו עדיין....

אלה שלא באמת ממלאים פרק כי הם לא מספיק רועשים ודרמטיים אבל כן מהנים לי סתם ככה בצפייה בלייב וברגעים היומיומיים שלהם.
התרגלנו לחיבורי אינסטנט שמיד מרגיש לי כמו הסליים של האחיינית שלי שכל חיבור אחר כבר מעלה ספקות
לי דווקא נחמד עם הנורמליות הזאת של קצב טיבעי
אני בעד הנעים הזה

alesandro2

Well-known member

אם אין גאיה מנסים עם אמילי? עינב? קצת מאולץ בעיני כל משחקי הזוגות האלה

Psy Bear

Well-known member
רציתי לכתוב אחרי ההערה המגעילה של אורית בתגובה לאמילי בפרק - הסיבה שהיא כל כך אובססיבית לנקיון זה כי היא לנקות את הנשמה המגעילה והמטונפת שלה.
אישה פשוט גועל נפש. כל האקונומיקה בעצם מנסה לשטוף את השחור מהלב שלה.

מרגוליקו

Well-known member
רציתי לכתוב אחרי ההערה המגעילה של אורית בתגובה לאמילי בפרק - הסיבה שהיא כל כך אובססיבית לנקיון זה כי היא לנקות את הנשמה המגעילה והמטונפת שלה.
אישה פשוט גועל נפש. כל האקונומיקה בעצם מנסה לשטוף את השחור מהלב שלה.
גם חומצה לא תנקה את הנשמה השחורה שלה

CoolCat92

Well-known member
עידן לאט לאט מאבד אצלי נקודות
לא מספיק גבר בן 30 שנדבק לבת 20 כשלדבריו "היא ילדה", עכשיו הפעמים היחידות שרואים אותו זה כבר לא בשיחות עם דיירי הבית אלא בפינת ליטופים עם אמילי..הייתי מצפה מבחור אינטליגנט לא ליפול למלכודת הזו אבל כנראה שאין בו שום דבר מיוחד

מרגוליקו

Well-known member
עידן לאט לאט מאבד אצלי נקודות
לא מספיק גבר בן 30 שנדבק לבת 20 כשלדבריו "היא ילדה", עכשיו הפעמים היחידות שרואים אותו זה כבר לא בשיחות עם דיירי הבית אלא בפינת ליטופים עם אמילי..הייתי מצפה מבחור אינטליגנט לא ליפול למלכודת הזו אבל כנראה שאין בו שום דבר מיוחד
שכולם התלהבו ממנו בהתחלה אני סייגתי את ההתלהבות ממנו.
אמרתי שנכון שהוא בחור חמוד אבל הרגיש לי שנתאכזב ממנו והנה זה מגיע.
פינת הליטוף עם אמילי עוד תזרוק אותו החוצה.
זה לא מעניין לא מרגש והוא הולך ונעלם

מרגוליקו

Well-known member
אורית מדברת איתם על רינה מור לדעתי הם לא נולדו אז …. אולי תום

yoni564712

Well-known member

giphy1.gif

GALxp

Well-known member
יש לי אלרגיה לחבורה בנסט, טוב שהעבירו לספסל בחצר.

רימון2024

Well-known member
נראה לי שההפקה חתמה חוזה עם הדר שמחייב אותם לשדר אותה 10 שעות ביום, אחרת אין הסבר מדוע כי כל הזמן במסך

מצב
הנושא נעול.
למעלה