דוגרי1. הדר לא זוכה. פרידה זוכה. זה פרידה 1 והדר 2. לצערי הרב.
2. בתחת שלי
היית מעדיף שהדר תזכה?
מרגיש שמקדימים את הכניסה השניה עם כל ההדחות כי הליהוק פח, או שפשוט מקצרים את העונה
דוגרי1. הדר לא זוכה. פרידה זוכה. זה פרידה 1 והדר 2. לצערי הרב.
2. בתחת שלי
באיזה אולפן?המשפחה של אמילי בצהלות שמחה באולפן
בנווה אילן המשפחות של הדיירים שםבאיזה אולפן?
איפה רואים את זה?בנווה אילן המשפחות של הדיירים שם
הרווחת.לא אוהבת אף אחד מה יהיה
אני עדיין חושב שיצטרכו לבטל את העונה בקרוב. כרגע זה נראה שהכיוון הוא מלחמה בצפון אבל מצד שני, מי יודע?לצערי נראה לי השבוע תתחיל מלחמה כוללת בצפון או שיש תכנון כזה באופציה עידן כנראה מתגייס המילואים וכל ההדחה הזאת היא פייק.
אני עדיין חושב שיצטרכו לבטל את העונה בקרוב. כרגע זה נראה שהכיוון הוא מלחמה בצפון אבל מצד שני, מי יודע?
כל עונה אנחנו אומרים עונה גרועה, מעונה לעונה זה יחסית מדרדר אבל במבט אחורה תמיד אפשר למצוא המון דברים קודמים על העונה הקודמת וגם על קודמתה
זאת באמת העונה הכי גרועה שאי פעם נוצרה
אין שם דייר אחד נסבל
אין שם אנשים נורמלים
מיליונרים ברמת הדר לא מנצחים אצל עוז.עוזי רוצה את הדר ואור אחרונים על הספה ואתה תראה שהוא יזיז מהדרך את כל מי שיאיים על הסנריו הזה.
איזו סיבה יש לתת זכייה למישהו שכל פריים שלה הוא טוורק ושום ערך מוסף? לא ריבים לא איזה משהו מרגש, נטו ריקודי טיקטוקמיליונרים ברמת הדר לא מנצחים אצל עוז.
גם אור לא ינצח.
זה של פרידה.
התרגיל הקבוע שלו,
הוא מרים לבלתי נסבלת של הקהל תוך כדי שהוא יוריד למאמי של הקהל רק בשביל שבסוף המאמי תנצח.
כבר הבנתי שזוכה מי שעוז רוצה שיזכה, ללא שום קשר להגיון או קהל. תכלס, כבר לא מזיז לימיליונרים ברמת הדר לא מנצחים אצל עוז.
גם אור לא ינצח.
זה של פרידה.
התרגיל הקבוע שלו,
הוא מרים לבלתי נסבלת של הקהל תוך כדי שהוא יוריד למאמי של הקהל רק בשביל שבסוף המאמי תנצח.
אמן אמן אמן!לילה טוב ושקט לכולם
עוד הותר לפרסום יהי זכרו ברוך.. ולתומי חשבתי שאולי בכל זאת אצליח לצפות למרות הכל ובאמת שניסיתי ולראשונה לא הצבעתי כמחאה פרטית קטנה משלי
היחיד שנכנס לי ללב זה עידן אולי גם בגלל הפרטי שלי שעשה 7 חודשים מילואים
ואז ראיתי שהדר נכנסה לבית ומכירה היטב מאז נולדה אך זה לא ישכנע אותי להמשיך אחרי עידן
שיצליח בחיים ויפרח ואמן שהחטופים ישובו במהרה ויחזרו כל המפונים לביתם ולא עוד מלחמה כי עייפנו עד מאוד
ביי חיבוק גדול לכולכם ובעיקר מרי אהובה שלי
בריאות ובשורות טובות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.