פומת הרים רעה
Well-known member
עידן היה משעמם
צירוף מקרים של-לא חושד בהפקה במקרה הזה
תוצאה הגיונית לגמרי אם חושבים על זה לעומק
התאגדו נגדו וככה יצא הטיימינגצירוף מקרים של-
מחזירים את גאיה
הוא מודח
?
אני באופן אישי לא מאמין בצירוף מקרים בריאלטיהתאגדו נגדו וככה יצא הטיימינג
מי שנרמל את ״ההדחה נגד״ עונה קודמת, קיבל אותה בעונה הזוהתאגדו נגדו וככה יצא הטיימינג
ניקי יש משהו משחרר בלצפות בתכנית ללא מעורבות רגשית, במידה ואת כן יכולה להיעזר באסקפיזםמה נגיד, באסה.
לא קלטו את עידן. כן טעויות ובחירות ובלה בלה בלה...אבל אני נהניתי ממנו מעבר. וכמו כל אחד עם הדייר שהוא אוהב, הצלחתי לראות את הנפש הרגישה שמעבר למחסומים.
ולא היית מאלה שעלה או ירד להם מעידן, הצלחתי להבין את העובר עליו, גם בין הטעויות או הדברים הפחות פוטוגנים.
אז באסה , גם כי הוא היה הכי מעניין לי ובעצם נגמרה לי העונה וגם כי חבל לי בשבילו שככה שרפו אותו ועם האווירה הזאת הוא יוצא החוצה.
וכן, ההדחה נראית מוזרה ולא הגיונית אבל זה מה יש.
אז תודה לעידן, על החודש הקצר שנהניתי ממנו❤
בסך הכל פרופורציות ....ישנן צרות גדולות יותר.
עכשיו ייצא למציאות ולאנשים שהוא אוהב.
מקווה שתהיה לו הסתגלות קלה וטובה
ובתכלס, מי שצופה בלייב אולי מצא מקום להבין אותו קצת יותר, כי מקבלים את ההקשר הרחב, אבל הצופים בתוכנית הערוכה לא באמת הבינו אותו. מי יודע, אולי ההמשך היה מזיק לו עוד יותר.
בסך הכל זה באמת שטויות,
אבל מה שעוד קצת מבאס לי זה שהמציאות באמת קשה לעיכול כרגע וזה נתן לי קצת הסחה למוח וללב, להתעסק בעולם המדומה הזה.כי כבר היה לי קשה לחוות את העצב התמידי הזה... וזה גרם מעט לשכוח, לרגעים.
אבל בסופו של יום מתישהו צריך לחזור למציאות,נרצה או לא. ונמצא דרכים אחרות להתמודד עם החיים.
וחונטת עידן, קבלו חיבוק
כן נראה, אולי בהמשך אמצא חשק להתבדר מהם ללא מעורבות רגשית.ניקי יש משהו משחרר בלצפות בתכנית ללא מעורבות רגשית, במידה ואת כן יכולה להיעזר באסקפיזם
חיבוקכן נראה, אולי בהמשך אמצא חשק להתבדר מהם ללא מעורבות רגשית.
כרגע המעורבות הרגשית עוד פה עם רצון לנקום ובא לי להתבוסס בבאסה ולא לצפות בהם
מה נגיד, באסה.
לא קלטו את עידן. כן טעויות ובחירות ובלה בלה בלה...אבל אני נהניתי ממנו מעבר. וכמו כל אחד עם הדייר שהוא אוהב, הצלחתי לראות את הנפש הרגישה שמעבר למחסומים.
ולא הייתי מאלה שעלה או ירד להם מעידן, הצלחתי להבין את העובר עליו, גם בין הטעויות או הדברים הפחות פוטוגנים.
אז באסה , גם כי הוא היה הכי מעניין לי ובעצם נגמרה לי העונה וגם כי חבל לי בשבילו שככה שרפו אותו ועם האווירה הזאת הוא יוצא החוצה.
וכן, ההדחה נראית מוזרה ולא הגיונית אבל זה מה יש.
אז תודה לעידן, על החודש הקצר שנהניתי ממנו❤
בסך הכל פרופורציות ....ישנן צרות גדולות יותר.
עכשיו ייצא למציאות ולאנשים שהוא אוהב.
מקווה שתהיה לו הסתגלות קלה וטובהובתכלס, מי שצופה בלייב אולי מצא מקום להבין אותו קצת יותר, כי מקבלים את ההקשר הרחב, אבל הצופים בתוכנית הערוכה לא באמת הבינו אותו. מי יודע, אולי ההמשך היה מזיק לו עוד יותר.
בסך הכל זה באמת שטויות,
אבל מה שעוד קצת מבאס לי זה שהמציאות באמת קשה לעיכול כרגע וזה נתן לי קצת הסחה למוח וללב, להתעסק בעולם המדומה הזה.כי כבר היה לי קשה לחוות את העצב התמידי הזה... וזה גרם מעט לשכוח, לרגעים.
אבל בסופו של יום מתישהו צריך לחזור למציאות,נרצה או לא. ונמצא דרכים אחרות להתמודד עם החיים.
וחונטת עידן, קבלו חיבוק
בחיי....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.