yoni564712
Well-known member
בינקי עובד
קורלי...ממיןבינקי עובד
תרשמי אותו לעונה הבאה....הם עושים אותנו רעבים ואנחנו מבשלים יותר מבדרך כלל- אתמול הכנו פתיתים ברוטב אדום עם נקניקיות וקישואים ברוטב עגבניות, היום הכנו פרגיות בתנור, אורז עם גזר, אורז, עם תירס, פירה, ופסטת צדפים ברוטב.
הבן שלי כל שעה אומר לי שהוא רעב , אני צריכה מאגרי אוכל בבית ,אתם לא מבינים איזה תאבון יש לבחורים צעירים רק אני לא מבינה לאן זה נכנס שיהיה בריא!
עכשיו הוצאתי מהמקפיא בשר בקר עופות פרגיות ובשר טחון עבור אוכל לשישי- שבת.
אני צריכה כמויות שאלוהים יעזור לי.
לכן אני כל כך מבינה את האכילה של התאומים.
יש לי ילד כזה בבית. חחחחח
הוא ישבור לעוז את המצלמות לא כדאי….תרשמי אותו לעונה הבאה....
איפה ההוא שהיה מטגן מלוואח בשלוש לפנות בוקר..הם עושים אותנו רעבים ואנחנו מבשלים יותר מבדרך כלל- אתמול הכנו פתיתים ברוטב אדום עם נקניקיות וקישואים ברוטב עגבניות, היום הכנו פרגיות בתנור, אורז עם גזר, אורז, עם תירס, פירה, ופסטת צדפים ברוטב.
הבן שלי כל שעה אומר לי שהוא רעב , אני צריכה מאגרי אוכל בבית ,אתם לא מבינים איזה תאבון יש לבחורים צעירים רק אני לא מבינה לאן זה נכנס שיהיה בריא!
עכשיו הוצאתי מהמקפיא בשר בקר עופות פרגיות ובשר טחון עבור אוכל לשישי- שבת.
אני צריכה כמויות שאלוהים יעזור לי.
לכן אני כל כך מבינה את האכילה של התאומים.
יש לי ילד כזה בבית. חחחחח
מי יהודה, ג׳וזי?איפה ההוא שהיה מטגן מלוואח בשלוש לפנות בוקר..
שםמי יהודה, ג׳וזי?
איך הדיירים לא עלו עליהקורלי ממשיכה לקבל אינפורמציה ולהעביר חצאי אמת הלאה....בוחשת כזו עוד לא היה לנו באח.
אתמול אור התחיל לחשוד…איך הדיירים לא עלו עליה
מה עכשיו? מה אמרה?קורלי ממשיכה לקבל אינפורמציה ולהעביר חצאי אמת הלאה....בוחשת כזו עוד לא היה לנו באח.
את לא תוותרי עליהם בחייםעוד הפעם קורלי חופרת... תראו לי את פרידה ודני
זאת העלילה הכי מעניינת בבית... סיפור אהבה שלא היה מבייש סרט טורקיאת לא תוותרי עליהם בחיים
קשה לי מאוד להאמיןזאת העלילה הכי מעניינת בבית... סיפור אהבה שלא היה מבייש סרט טורקי
אבל אני מאמינה שבסוף הם יהיו יחד
נשמור על תקווה עד שהוא יעזוב את הביתקשה לי מאוד להאמין
אבל דברים יותר לא צפויים מזה כבר קרו… מי יודע
הוא בארון לדעתיזאת העלילה הכי מעניינת בבית... סיפור אהבה שלא היה מבייש סרט טורקי
אבל אני מאמינה שבסוף הם יהיו יחד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.