גם אורהוא בארון לדעתי
גם אורהוא בארון לדעתי
גם לי זה עבר בראש…הוא בארון לדעתי
ניצי תפסיקי להתעצבן זה לא בריא.לילה טוב, לא יודעת מה אתכם, אבל אני עצבנית על זה שעוז כבר פעם שניה ברציפות עושה טריקים כדי לשמור על חסינות לאור והיום גם חסינות לחיים. נראה לי שהוא תכנן את ההדחה המהונדסת הזו כדי שכל הצד שקרוב לאור ישארו, כולל פרידה וגם קורלי במקום יהב, יוסי או עינב. ולא ברור לי איך ברק הודח ונועם נשאר, כשברק שרד קודם לכן הדחות יותר מצומצמות.
אם אכן זה כך - מה אנחנו עוד עושים כאן?ניצי תפסיקי להתעצבן זה לא בריא.
תכניסי לך לראש שעוז עושה מה שהוא רוצה וזה לא תלוי בשום הצבעות..
מהנאום של נועם בחדר האח על זה שהוא מרגיש שהוא הפחות מוצלח…זה היה ברור שהוא ישאר אחרי ברקלילה טוב, לא יודעת מה אתכם, אבל אני עצבנית על זה שעוז כבר פעם שניה ברציפות עושה טריקים כדי לשמור על חסינות לאור והיום גם חסינות לחיים. נראה לי שהוא תכנן את ההדחה המהונדסת הזו כדי שכל הצד שקרוב לאור ישארו, כולל פרידה וגם קורלי במקום יהב, יוסי או עינב. ולא ברור לי איך ברק הודח ונועם נשאר, כשברק שרד קודם לכן הדחות יותר מצומצמות.
מההההה קשוווור????? אמילי חושבת שעידן מחכה להנועם נשאר כי הוא עוז ידחוף את אמילי אליו עוד איזה שבוע
עוז אוהב למחזר דבריםמההההה קשוווור????? אמילי חושבת שעידן מחכה לה
אמילי עוד חיה בסרט שעידן מחכה לה בחוץ. אין סיכוי שתתקרב לנועם, זה אבוד. מקודם היא אמרה להדר שגם אם עידן יציע לה בחוץ לעבור לגור ביחד היא עדיין תיקח את זה לאט... חבל שגם אחרי כל מה שאמר לה וההיסוסים שהוא דיבר בקול היא עדיין חושבת שהוא באמת מחכה ומעוניין להמשיך את זה בחוץ. היא בעצמה גם זו ששאלה אותו אם יחכה לה בחוץ ולא הוא הצהיר את זה. אמילי תקבל סטירת לחי קשה כשתצא. מסכנה.נועם נשאר כי הוא עוז ידחוף את אמילי אליו עוד איזה שבוע
נו, מה הבעיה?אמילי עוד חיה בסרט שעידן מחכה לה בחוץ. אין סיכוי שתתקרב לנועם, זה אבוד. מקודם היא אמרה להדר שגם אם עידן יציע לה בחוץ לעבור לגור ביחד היא עדיין תיקח את זה לאט... חבל שגם אחרי כל מה שאמר לה וההיסוסים שהוא דיבר בקול היא עדיין חושבת שהוא באמת מחכה ומעוניין להמשיך את זה בחוץ. היא בעצמה גם זו ששאלה אותו אם יחכה לה בחוץ ולא הוא הצהיר את זה. אמילי תקבל סטירת לחי קשה כשתצא. מסכנה.
חושבת שעוז ישדר לה את הקטע עם עידן וינסה לכוונן אותה לעבר התאום/ מישהו חדש.אמילי עוד חיה בסרט שעידן מחכה לה בחוץ. אין סיכוי שתתקרב לנועם, זה אבוד. מקודם היא אמרה להדר שגם אם עידן יציע לה בחוץ לעבור לגור ביחד היא עדיין תיקח את זה לאט... חבל שגם אחרי כל מה שאמר לה וההיסוסים שהוא דיבר בקול היא עדיין חושבת שהוא באמת מחכה ומעוניין להמשיך את זה בחוץ. היא בעצמה גם זו ששאלה אותו אם יחכה לה בחוץ ולא הוא הצהיר את זה. אמילי תקבל סטירת לחי קשה כשתצא. מסכנה.
ילדונת מאוהבת.אמילי עוד חיה בסרט שעידן מחכה לה בחוץ. אין סיכוי שתתקרב לנועם, זה אבוד. מקודם היא אמרה להדר שגם אם עידן יציע לה בחוץ לעבור לגור ביחד היא עדיין תיקח את זה לאט... חבל שגם אחרי כל מה שאמר לה וההיסוסים שהוא דיבר בקול היא עדיין חושבת שהוא באמת מחכה ומעוניין להמשיך את זה בחוץ. היא בעצמה גם זו ששאלה אותו אם יחכה לה בחוץ ולא הוא הצהיר את זה. אמילי תקבל סטירת לחי קשה כשתצא. מסכנה.
מגיע לו, הוא צריך להודות איך הוא באמת מרגישדני אוכל את עצמו
על זה שלא בחר בפרידה?דני אוכל את עצמו
כןעל זה שלא בחר בפרידה?
מגיע לטמבל הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.