GALxp
Well-known member
מעתוק וטליה היו משעממות ובכל זאת זכו.גם כשמסתכלים על עידן
מה יכול להתפתח בו
הוא לא נראה מהאלה שיתערבבו ברע
יכול בקלות להפוך לדמות רקע
מעתוק וטליה היו משעממות ובכל זאת זכו.גם כשמסתכלים על עידן
מה יכול להתפתח בו
טליה הייתה משעממת? טליה אחת הדיירות הכי טובות, הכי מעניינות והכי מרתקות שהיו בכל העונות של האח הגדולמעתוק וטליה היו משעממות ובכל זאת זכו.
מעניינת כמו גזר בטחינה.טליה הייתה משעממת? טליה אחת הדיירות הכי טובות, הכי מעניינות והכי מרתקות שהיו בכל העונות של האח הגדול
מבחינתי לשים את טליה לבד בבית האח הגדול. מוכן לשמוע אותה כל הזמןמעניינת כמו גזר בטחינה.
אהבתי את טליה אבל אני חושבת שזה קצת מוגזם להגיד עליה שהיא הייתה מרתקת... בסך הכל בחורה טובה שנקלעה לסיטואציה עם דיירים שפשוט הגישו לה את הניצחון בכוח גם אחרי שעוז עשה הכל כדי שזה לא יקרה.טליה הייתה משעממת? טליה אחת הדיירות הכי טובות, הכי מעניינות והכי מרתקות שהיו בכל העונות של האח הגדול
יש לו כריזמה וקסם שכל האחרים תולים על פוסטר מעל המיטה ומתפללים חזק חזק לפני שנרדמים שיהיה להם.גם כשמסתכלים על עידן
מה יכול להתפתח בו
ועדיין צריך סיפוריש לו כריזמה וקסם שכל האחרים תולים על פוסטר מעל המיטה ומתפללים חזק חזק לפני שנרדמים שיהיה להם.
אני מנסה לחשוב אם זה קרה בעונות קודמות.. בדרך כלל זה מתחיל בשבוע השני, שלישי.זה נורמלי שכל זה קורה ביום ה4??
עם ערוב היום.."...זיהומים דלקות שפשפות....הכל היה לי.."
לבריאותת...
אין משיחין בשעת הסעודה...
אולי הם חושבים שיקצרו את העונה.. החליטו לדחוס הכל בשבוע אחד..פתיחת עונה על סטרואידים...
עונה מעוברת...אולי הם חושבים שיקצרו את העונה.. החליטו לדחוס הכל בשבוע אחד..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.