** שרשור לילה - היום ה-44 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
אקשן במיטה של בן וקורל
פרידה לא מרגישה בנוח לישון שם
אור, דני ופרידה צופים בבן וקורל מנענעים את השמיכות
פרידני מתחבקים במיטה, ''עובדים על חיים''

JU34

Well-known member
רבים יקראו לזה תסריט אימים
אבל את מי הם מחזירים בין דינור ואורית?

JU34

Well-known member
עקרונית להפקה יש אינטרס שהצבעות יהיו פתוחות כמה שיותר זמן, אז למה הם פותחים את ההצבעה ברביעי?

בסדר555

Well-known member
עקרונית להפקה יש אינטרס שהצבעות יהיו פתוחות כמה שיותר זמן, אז למה הם פותחים את ההצבעה ברביעי?
אם ההצבעות היו באמת נספרות האינטרס היה אולי שקבוצות של דיירים אחרים לא יציפו בהצבעות נגד יומיים

JU34

Well-known member
אם ההצבעות היו באמת נספרות האינטרס היה אולי שקבוצות של דיירים אחרים לא יציפו בהצבעות נגד יומיים
אולי אני תמים אבל אני חושב שההצבעות נספרות, פשוט הפרקים מהנדסים את האצבעות באופן טבעי.
עובדה שעידן הודח "בטעות" בגלל הטוויסט המטומטם של הזוגות

כך או כך, גם אם ההצבעות לא נספרות, זה יותר טראפיק לאתר שלהם ככל שהן פתוחות יותר זמן (ויותר כסף מהפרסומות שם)

EREZG07

Well-known member
אולי בדיוק בגלל אותן ״צבאות״ - מדובר בקומץ קטן שמסמס כמו מטורף מכל מיני טלפונים במהלך כמה ימים והקומץ הזה לא משקף את אהדת הקהל האמיתית. אני דווקא חושב שההפקה עושה טוב בעניין הזה

JU34

Well-known member
אולי בדיוק בגלל אותן ״צבאות״ - מדובר בקומץ קטן שמסמס כמו מטורף מכל מיני טלפונים במהלך כמה ימים והקומץ הזה לא משקף את אהדת הקהל האמיתית. אני דווקא חושבת שההפקה עושה טוב בעניין הזה
ההפקה רוצה שעידן יחזור
ובשני המקרים עידן יחזור

אז למה

מצב
הנושא נעול.
למעלה