לא יודעת מה דעת הקהלאגב הדבר הכי רע בשביל אור זה שאורית תחזור
מבחינת דעת קהל
אם היה הפוך הייתה בוכהתכלס פרידה יצרה את כל המהומה
יכלה בקלות לשכב לידם
אבל חיפשה הזדמנות לקפוץ על דני
ומלאני הייתה קוראת לה השראהאם היה הפוך הייתה בוכה
ומספרת לנו איך היא דווקא הייתה מעצימה נשים שנכנסות למיטה
אבל זה לא נכון..לעידן יש רוב בין אם הוא יתמודד מול אורית או מול יהב
יחזור ויקדמו אותו לגמר או ניצחון
אני יעני מנסה לנחס אבל זה באמת תרחיש ריאלי ואני שונא את זה
עידן מול יהבאבל זה לא נכון..
תנסה לחשב דיירים ולמי הגיוני שיצביעו
עידן מול יהב ממש לא בטוח מה שרשמתה.עידן מול יהב
עידן - אמילי, אור, חיים, יוסי, מלאני, בן, דני, פרידה, כנראה גם נועם ומלי
יהב - עינב, הדר, אולי קורלי
עידן מול אורית
עידן - אמילי, הדר, עינב, נועם, יוסי, מלאני, כנראה גם קורלי ומלי
אורית - אור, חיים, בן, דני
כנראה הם גם יצאו מנקודת הנחה שההדחה של עידן לא הייתה הוגנת
הוא עדיין חי?עזבו את כל סיפורי האח. קבלו בדיחה ענקית שקיבלתי עכשיו כדי שנוכל לחייך קצת בלי סיפורי הדר וחבר מרעיה:
"ישראל חיסלה בהצלחה את מוחמד דף ולא תהסס לעשות זאת שוב..."
זו הבדיחה...עוד אין אישור לכך שנהרג וזה קרה כבר 8 פעמים..הוא עדיין חי?
כן אבל הניסיון האחרון הכי מביך.. כי כבר הצהירו שחוסל ואז חזרו שזה רק ניסיוןזו הבדיחה...עוד אין אישור לכך שנהרג וזה קרה כבר 8 פעמים..
בדיוק.כן אבל הניסיון האחרון הכי מביך.. כי כבר הצהירו שחוסל ואז חזרו שזה רק ניסיון
בכל הפעמים זה היה כך. הודיעו שחוסל ואז היה מופיע שוב, חוזר מהשאול...הפעם הנוכחית הייתה מביכה במיוחד בגלל ההופעה הגרנדיוזית של ביבי בה הודיע על חיסולו.כן אבל הניסיון האחרון הכי מביך.. כי כבר הצהירו שחוסל ואז חזרו שזה רק ניסיון
גם לזייף שעידן ויוסי הגיעו אחרונים בהצבעת הזוגות לא יכלו?ההצבעות שלנו נספרות. כל הצבעה. להפקה אסור לזייף או לשבש את התוצאות, שעליהן אגב מפקח עורך דין. אחרת הם יהיו חשופים לתביעות על הפרת חוזה, ושלל תביעות. קשה לי להאמין שעוז או מי מהעורכים יהיו מוכנים להסתכן ולזייף תוצאות בשביל דייר. ההפקה חשופה גם מול רשת - שיכולה לפטר אותה ולתבוע לה את הצורה.
מה שכן - אפשר לערוך פרקים שיקדמו דייר, מתאר לעצמי שחברי ההפקה יכולים לסמס לדייר שהם אוהבים (השמועה בזמנו הייתה שזה מה שההפקה עשתה כשיאנה ואביבית התחרו ראש בראש על מקום בגמר), אפשר לתזמן הצבעות, לבנות רשימות הדחה, לתת חסינויות ולקדם דייר מסוים ברשת)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.