והוא יצליחסוויסה לקח את מלי פרויקט
ואין לי כוח לכמה שזה ירים לאמילי
והוא יצליחסוויסה לקח את מלי פרויקט
אוהבת את פרידהפרידה בבעיה בהעמדות…היא חברה של כולם…
לדעתי כמו שאמרה…ראתה שכבר קשה לו להכיל את הבית…אוהבת את פרידה
הבחירה בנועם לא לעניין בכלל
נועם לפני אמילי, עינב, בן, ומלי?
חבל..
עוז לא מעוניין לקדם אותם..אמן שיראו להם את זה שדני התחיל עם פרידה במשימה הקרובה
אם זה הגיע לסוויסה ולצינור… יש סיכויעוז לא מעוניין לקדם אותם..
אין סיכוי, הוא לא מראה סצנה אחת שלהם בתוכניתאם זה הגיע לסוויסה ולצינור… יש סיכוי
למה זה טוב? דני ופרידה יודעים את זה גם ככהאמן שיראו להם את זה שדני התחיל עם פרידה במשימה הקרובה
מסכים, ובגלל זה היא יצאה ממש מבואסת מהעמדה להדחה ואמרה לקורלי שהיא עשתה טעות. ועכשיו הבנתי למה. היה ביניהם איזה ריב קטן וכו אבל עדיין היא הייתה יכולה לבחור במליאוהבת את פרידה
הבחירה בנועם לא לעניין בכלל
נועם לפני אמילי, עינב, בן, ומלי?
חבל..
אבל היא גם חברה של מלימסכים, ובגלל זה היא יצאה ממש מבואסת מהעמדה להדחה ואמרה לקורלי שהיא עשתה טעות. ועכשיו הבנתי למה. היה ביניהם איזה ריב קטן וכו אבל עדיין היא הייתה יכולה לבחור במלי
כן אבל היא בבעיה, אני אוהד שלה ואני אצביע לה עד סוף העונה אבל היא צריכה ללמוד להעמיד גבולות לעצמה ולאחרים - אם את לא אוהבת מישהו או יש לך בעיות איתו, את לא חייבת להיות שם בשבילו. וברור לי שהיא העמידה את נועם כי היא לא ידעה את מי להעמיד אבל היא לא צריכה להגיע למצב כזה. היא אדם מרצה כי יש לה באמת לב טוב אבל היא באח הגדול ולא במקום עבודה שבו היא צריכה להיות נחמדה לכולםאבל היא גם חברה של מלי
בגלל זה מתאים שייצאו בהדחה הכפולהמסקנה אחרי הפרק
בן וקורלי מתאימים זה לזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.