ראש גזר 2225577654
Well-known member
אני סלחתי לה עד עכשיו אבל לבחור באורית אחרי שליכלכה עליה בלי הפסקה זה כול כך עלובמסקנה אחרי הפרק
בן וקורלי מתאימים זה לזה
אני סלחתי לה עד עכשיו אבל לבחור באורית אחרי שליכלכה עליה בלי הפסקה זה כול כך עלובמסקנה אחרי הפרק
בן וקורלי מתאימים זה לזה
נכוןמסקנה אחרי הפרק
בן וקורלי מתאימים זה לזה
אני חושב שזה יותר קשור לזה שהיא בחרה באורית בלי קשר לעידןלדעתי, קורלי לא חייבת לבחור בעידן שלא יצר איתה שום אינטרקציה בבית ומהרגע הראשון היה נגדה
עוד כשדינור טינפה עליה ביום יומיים הראשונים הוא הצדיק אותה מבלי לבדוק מי צודק.
על דברים כאלה נמדדים אנשים בעיני.
ריב טוב אחד שלו עם מוקדי הכוח בבית פלוס חיבור עם מלאני והוא על הגלמה שעידן צריך לעשות זה לריב עם דני ואור(אם אפשר גם עם הדר בן אמילי)
הדרך שלו תהיה סלולה לגמר
זה מה שאני חושב שיקרה גםמהרשימה הזאת יודח אחד בתחילת הפרק . אחכ כל הבית יועמד להדחה כולל עידן ובסוף הפרק הדחה נוספת.
מהרשימה הזאת יודח אחד בתחילת הפרק . אחכ כל הבית יועמד להדחה כולל עידן ובסוף הפרק הדחה נוספת.
גם אני חיבבתי את החיבור אבל היא מושפעת יותר מידי מדעת קהלקצת מבאס מה שעבר שם בין אמילי ועידן...
יודעת שאתם לא בדעה שלי , אבל אנחנו אוהבים את החיבורים והדיירים שם בלי רציונל, ככה זה, כל אחד ומה שמתחבר לו.וזאת האינטראקציה שהכי אהבתי לראות ובא לי שיצליחו להסתדר ושלא יהיה להם עכשיו מביך אחת ליד השני
והכי מעצבן כשקורים דברים כאלה וחיבורים נקטעים בגלל התערבויות של הפקה או של דיירים אחרים.
אז שמחה בשביל עידן שחזר, אבל בלייב פחות בא לי לצפות בנתיים כשהם ככה... בכל מקרה זה לטובה תמיד עדיף להפחית צפייה בלייב .
כן...קצת מבאס העניין הזה, כי דווקא ממנה ראיתי יותר ישירות רגשית וכנות , היא הביעה די חזק את ההתעניינות שלה. אז מה הצורך הזה לשאול כל אחד איך הם נראים או להאמין לכל צעקה מבחוץ שאומרת לה מה לעשות....גם אני חיבבתי את החיבור אבל היא מושפעת יותר מידי מדעת קהל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.