** שרשור לילה - היום ה-47 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
חברים, לא להרדם, להצביע לעינב המתוקה כמובן.
נשלח את מלי וקורלי לביתן לעשות שבת קודש. בואו נשמור על עינבי.

alesandro2

Well-known member
לדעתי, קורלי לא חייבת לבחור בעידן שלא יצר איתה שום אינטרקציה בבית ומהרגע הראשון היה נגדה
עוד כשדינור טינפה עליה ביום יומיים הראשונים הוא הצדיק אותה מבלי לבדוק מי צודק.
על דברים כאלה נמדדים אנשים בעיני.

בסדר555

Well-known member
לדעתי, קורלי לא חייבת לבחור בעידן שלא יצר איתה שום אינטרקציה בבית ומהרגע הראשון היה נגדה
עוד כשדינור טינפה עליה ביום יומיים הראשונים הוא הצדיק אותה מבלי לבדוק מי צודק.
על דברים כאלה נמדדים אנשים בעיני.
אני חושב שזה יותר קשור לזה שהיא בחרה באורית בלי קשר לעידן
אחרי שבכתה אתמול על מה שאורית אמרה לבן

JU34

Well-known member
ברמת הקהל, מרגיש לי הדחה של מלי ובן
ברמת עוז, הוא בעצמו לא יודע. זורק חרא לקיר ומקווה שידבק

בסדר555

Well-known member
מה שעידן צריך לעשות זה לריב עם דני ואור(אם אפשר גם עם הדר בן אמילי)

הדרך שלו לגמר תהיה סלולה

צופה15

Well-known member
מהרשימה הזאת יודח אחד בתחילת הפרק . אחכ כל הבית יועמד להדחה כולל עידן ובסוף הפרק הדחה נוספת.

svtar25

Well-known member
מהרשימה הזאת יודח אחד בתחילת הפרק . אחכ כל הבית יועמד להדחה כולל עידן ובסוף הפרק הדחה נוספת.​
על אמילי , היא אולי בעצמה הייתה מעדיפה להיות מודחת להיות בבית עם שני אקסים זה סיוט. אבל היא כנראה לא תודח, כי טובה, רעה , אמילי עושה את העבודה. אתם שונאים אותה, צוחקים עליה, מעולה. העיקר היא לא משעממת
יש מי שמצביע לאמילי ויש עוד קלפים שבהם עדיין לא השתמשו צוות של אמילי. אני לא חלק מהצוות, אבל כתבתי את הרעיון שלי בפרטי לאמא של אמילי​

nicknick

Well-known member
קצת מבאס מה שעבר שם בין אמילי ועידן...
יודעת שאתם לא בדעה שלי , אבל אנחנו אוהבים את החיבורים והדיירים שם בלי רציונל, ככה זה, כל אחד ומה שמתחבר לו.וזאת האינטראקציה שהכי אהבתי לראות ובא לי שיצליחו להסתדר ושלא יהיה להם עכשיו מביך אחת ליד השני 😐
והכי מעצבן כשקורים דברים כאלה וחיבורים נקטעים בגלל התערבויות של הפקה או של דיירים אחרים.

אז שמחה בשביל עידן שחזר, אבל בלייב פחות בא לי לצפות בנתיים כשהם ככה... בכל מקרה זה לטובה 😊 תמיד עדיף להפחית צפייה בלייב .

בסדר555

Well-known member
קצת מבאס מה שעבר שם בין אמילי ועידן...
יודעת שאתם לא בדעה שלי , אבל אנחנו אוהבים את החיבורים והדיירים שם בלי רציונל, ככה זה, כל אחד ומה שמתחבר לו.וזאת האינטראקציה שהכי אהבתי לראות ובא לי שיצליחו להסתדר ושלא יהיה להם עכשיו מביך אחת ליד השני 😐
והכי מעצבן כשקורים דברים כאלה וחיבורים נקטעים בגלל התערבויות של הפקה או של דיירים אחרים.

אז שמחה בשביל עידן שחזר, אבל בלייב פחות בא לי לצפות בנתיים כשהם ככה... בכל מקרה זה לטובה 😊 תמיד עדיף להפחית צפייה בלייב .
גם אני חיבבתי את החיבור אבל היא מושפעת יותר מידי מדעת קהל

nicknick

Well-known member
גם אני חיבבתי את החיבור אבל היא מושפעת יותר מידי מדעת קהל
כן...קצת מבאס העניין הזה, כי דווקא ממנה ראיתי יותר ישירות רגשית וכנות , היא הביעה די חזק את ההתעניינות שלה. אז מה הצורך הזה לשאול כל אחד איך הם נראים או להאמין לכל צעקה מבחוץ שאומרת לה מה לעשות....
אבל בסדר, זה לא שמישהו פה "אשם" , היא או הוא, זכותה לשנות דעה ואם היא מרגישה חסרת ביטחון בבחירות שלה, אז זה מה שהיא מרגישה וזה מי שהיא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה