yoni564712
Well-known member
מתפתח שם ברית השקופים בין גאיה לנועם
בחורה מעצבנת קרן חושך
לשם היא כיוונהקרן עוברת חיול אז ווי ספיק
הרגיש לי מאולץ מאוד...הסצינה של עינב ופרידה נראית מוזרה.
חצי מהזמן היא מסתובבת בלבוש שחושף את הצלעות הבולטות ואת הפופיק שלה (והיא נראית בו טוב), בלי קשר לבריכה.
אני גם די בטוח שהיא כבר הייתה עם ביקיני מוקדם יותר העונה בבריכה, אז את האומץ היא כבר אזרה פעם, ככל ויש לה סיבה לפחד.
לא יודע, מרגיש לי כמו סצינה מוזמנת.
בשידור חתכו את השיחה לגמריהסצינה של עינב ופרידה נראית מוזרה.
חצי מהזמן היא מסתובבת בלבוש שחושף את הצלעות הבולטות ואת הפופיק שלה (והיא נראית בו טוב), בלי קשר לבריכה.
אני גם די בטוח שהיא כבר הייתה עם ביקיני מוקדם יותר העונה בבריכה, אז את האומץ היא כבר אזרה פעם, ככל ויש לה סיבה לפחד.
אז העריכה ניסתה להקצין את הנקודה שלה ובסוף גרעה מהאמינות שלה.בשידור חתכו את השיחה לגמרי
היא סיפרה שם שהיא כן לפעמים עם בגד ים פשוט לא מתה על זה שזה מצולם וכולם רואים
בפרק יצא קצת אחרת
לא התרגשתי לא מהבכי ולא מהצלעות...הסצינה של עינב ופרידה נראית מוזרה.
אצל פרידה זה שכבות עבות של הדחקה..לא התרגשתי לא מהבכי ולא מהצלעות...
היא רוב הזמן גם עם גוזיה..
כבר הייתה בבריכה...עם בגד ים...
ופרידה גם כן... כל הזמן מתה על עצמה..
פתאום מיללת...
מלי... לא ככה בכתה על עצמה...
יש סרטון בטיקטוק שעינב ופרידה מחליפות נשיקההסצינה של עינב ופרידה נראית מוזרה.
זה גם היה בפרק עצמויש סרטון בטיקטוק שעינב ופרידה מחליפות נשיקה
בבריכה מתחת למים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.