שרה במקלחת... הבחורה מאוהבת ...איפה פרידוש?
די ג׳יי חמוד. הוא פרידה ב בן…יוסי ונועם כבר אוהבים אותו
יש לי הרגשה שמיכל הולכת לעשות בלגן לא קטן שם בביתהנה הם כבר מתחילים לשנוא את מיכל
אני אומר לכם
הם לא יסבלו אותה
ומעצבן אותי הוילון שתקוע איפה שהייתה הפיצה
זה נראה שאריות של שיפוץ
ואני גם לא אופתע אם זה באמת מה שזה
היה להדר סטוץ עם דיי ג'יי וזה שובר את מה שהיא סיפרה שהיא בחורה של מערכות יחסים ארוכות.
הוא שקרן אני זוכר בהתחלה היה להם שיחה על המיטת שיזוף והוא דפק לה הרצאה למה לא לתת צ'אנס לנועם כי הוא ילדותי בישבילה והיא צריכה גבר(כאילו רמז לה שהיא צריכה אותו)קודם כל עידן פתאום אומר אמת לעצמו , מהתחלה לא רציתי את אמילי. אחר כך הוא מאשים את אמילי זאת שהתקרבה, מה שלא ממש נכון. הוא היה שם בסיטואציה היה לו נעים ונוח. אם היא הייתה מסכימה לסטטוס "זיזים" זוג גדול עליו. בגדול אני באר שבעית רוסיה פרימיטיבית. אני רואה את השיחה שלו באח הגדול כמו "הקורבן אשם בכך שקרה לו משהו".
בן אדם אתה לא גלוי, אתה משלה, לי מרגיש שכל מה שראינו היה משחק. סוויסה העלה את הקטעים של שיעורי משחק של עידן. הבן אדם הזה יותר מיוצר מבינה מלאכותית מגאיה! אני פשוט בהלם!
בדיוק! אני גם חושבת שעידן שקרן או שחקן או כל דבר אחר! אני במקום אח הגדול מקרינה את השיחה של עידן מחדר אח הגדול לכל הדיירים בבית במסגרת המשימה, או נותנת לתוכי להשמיע אותה. מפחיד אותי שהוא ישלה את הילדה הזאת שוב ויפגע בה עוד יותר. שלא יתקרב אליה בכלל. יש כאן אנשים נגד הקירבה הזאת, אז להעמיד גדר ביניהם, יעשה טוב לשניהם. למה הוא בחר את אמילי לקבוצה שלו היום? למה להקשות עליה? אתה אומר שאתה לא רוצה אותה שחרר , די! אני ממש לא יכולה לישון בגללו.הוא שקרן אני זוכר בהתחלה היה להם שיחה על המיטת שיזוף והוא דפק לה הרצאה למה לא לתת צ'אנס לנועם כי הוא ילדותי בישבילה והיא צריכה גבר(כאילו רמז לה שהיא צריכה אותו)
כן חשבתי יעשו להם לילה לבן, הדחות פומביות,איזה פדחן עוז
הדיירים היו עד עכשיו בתלבושות של המשימה למרות שלא עשו כלום מהצהריים והיו נעולים בחדר שינה מהערב רק בשביל החרטא הזה של המסיכות
שום המשך למשימה בלילה
שיפטרו אותו כבר
אני לא מסוגל יותר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.