** שרשור לילה - היום ה-50 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
איפה פרידוש?
די ג׳יי חמוד. הוא פרידה ב בן…יוסי ונועם כבר אוהבים אותו

בוףףברכה

Well-known member
נדמה לי שהדר בלחץ....
היא לא אהבה שבכניסה הכניסו דיירים שהיא
כנראה מכירה...ואולי "מתכננים" עליה כעלילה...שלא בא לה
להשתתף...בעלילה הזאת...

בסדר555

Well-known member
פרידה לא יודעת אחרי מי לרדוף הדי ג'יי או הנהג מרוצים

נואשת כמעט ברמה של יוסי

ערן .

Well-known member
וואי שהדיירת החדשה הבלונדינית עברה עכשיו בחדר, חשבתי לרגע שזו סתיו

JU34

Well-known member
הנה הם כבר מתחילים לשנוא את מיכל
אני אומר לכם
הם לא יסבלו אותה

ומעצבן אותי הוילון שתקוע איפה שהייתה הפיצה
זה נראה שאריות של שיפוץ
ואני גם לא אופתע אם זה באמת מה שזה

ערן .

Well-known member
הנה הם כבר מתחילים לשנוא את מיכל
אני אומר לכם
הם לא יסבלו אותה

ומעצבן אותי הוילון שתקוע איפה שהייתה הפיצה
זה נראה שאריות של שיפוץ
ואני גם לא אופתע אם זה באמת מה שזה
יש לי הרגשה שמיכל הולכת לעשות בלגן לא קטן שם בבית

svtar25

Well-known member
קודם כל עידן פתאום אומר אמת לעצמו , מהתחלה לא רציתי את אמילי. אחר כך הוא מאשים את אמילי זאת שהתקרבה, מה שלא ממש נכון. הוא היה שם בסיטואציה היה לו נעים ונוח. אם היא הייתה מסכימה לסטטוס "זיזים" זוג גדול עליו. בגדול אני באר שבעית רוסיה פרימיטיבית. אני רואה את השיחה שלו באח הגדול כמו "הקורבן אשם בכך שקרה לו משהו".
בן אדם אתה לא גלוי, אתה משלה, לי מרגיש שכל מה שראינו היה משחק. סוויסה העלה את הקטעים של שיעורי משחק של עידן. הבן אדם הזה יותר מיוצר מבינה מלאכותית מגאיה! אני פשוט בהלם!

toyav

Well-known member
היה להדר סטוץ עם דיי ג'יי וזה שובר את מה שהיא סיפרה שהיא בחורה של מערכות יחסים ארוכות.

toyav

Well-known member
קודם כל עידן פתאום אומר אמת לעצמו , מהתחלה לא רציתי את אמילי. אחר כך הוא מאשים את אמילי זאת שהתקרבה, מה שלא ממש נכון. הוא היה שם בסיטואציה היה לו נעים ונוח. אם היא הייתה מסכימה לסטטוס "זיזים" זוג גדול עליו. בגדול אני באר שבעית רוסיה פרימיטיבית. אני רואה את השיחה שלו באח הגדול כמו "הקורבן אשם בכך שקרה לו משהו".
בן אדם אתה לא גלוי, אתה משלה, לי מרגיש שכל מה שראינו היה משחק. סוויסה העלה את הקטעים של שיעורי משחק של עידן. הבן אדם הזה יותר מיוצר מבינה מלאכותית מגאיה! אני פשוט בהלם!
הוא שקרן אני זוכר בהתחלה היה להם שיחה על המיטת שיזוף והוא דפק לה הרצאה למה לא לתת צ'אנס לנועם כי הוא ילדותי בישבילה והיא צריכה גבר(כאילו רמז לה שהיא צריכה אותו)

svtar25

Well-known member
הוא שקרן אני זוכר בהתחלה היה להם שיחה על המיטת שיזוף והוא דפק לה הרצאה למה לא לתת צ'אנס לנועם כי הוא ילדותי בישבילה והיא צריכה גבר(כאילו רמז לה שהיא צריכה אותו)​
בדיוק! אני גם חושבת שעידן שקרן או שחקן או כל דבר אחר! אני במקום אח הגדול מקרינה את השיחה של עידן מחדר אח הגדול לכל הדיירים בבית במסגרת המשימה, או נותנת לתוכי להשמיע אותה. מפחיד אותי שהוא ישלה את הילדה הזאת שוב ויפגע בה עוד יותר. שלא יתקרב אליה בכלל. יש כאן אנשים נגד הקירבה הזאת, אז להעמיד גדר ביניהם, יעשה טוב לשניהם. למה הוא בחר את אמילי לקבוצה שלו היום? למה להקשות עליה? אתה אומר שאתה לא רוצה אותה שחרר , די! אני ממש לא יכולה לישון בגללו.

Banshee2012

Well-known member
יש שם מישהי שהיא הכלאה של סתיו קצין ורומי גיאור במראה

JU34

Well-known member
איזה פדחן עוז
הדיירים היו עד עכשיו בתלבושות של המשימה למרות שלא עשו כלום מהצהריים והיו נעולים בחדר שינה מהערב רק בשביל החרטא הזה של המסיכות
שום המשך למשימה בלילה

שיפטרו אותו כבר
אני לא מסוגל יותר

ניצןן1

Well-known member
איזה פדחן עוז
הדיירים היו עד עכשיו בתלבושות של המשימה למרות שלא עשו כלום מהצהריים והיו נעולים בחדר שינה מהערב רק בשביל החרטא הזה של המסיכות
שום המשך למשימה בלילה

שיפטרו אותו כבר
אני לא מסוגל יותר
כן חשבתי יעשו להם לילה לבן, הדחות פומביות,
סכסוכים כבר בלילה הראשון...
אבל אין הוא חסר מעוף

מצב
הנושא נעול.
למעלה