לילנ טונ
היה ככה גם עם טליהיש לא מעט תגובות ברשתות נגד פרידה, הרבה לא קונים את המשחק שלה.
אולי זה מצד תומכים של אור או הדר, שיודעים שהיא פייבוריטית לזכיה ומנסים להוריד לה.
בכל אופן, גם אני לא קונה אותה. כולה פייק.
התמיכה בטליה היתה גדולה יותר ותודה לבר ודיאןהיה ככה גם עם טליה
היא כמו כוסברה…או שאוהבים או שמתאביםיש לא מעט תגובות ברשתות נגד פרידה, הרבה לא קונים את המשחק שלה.
אולי זה מצד תומכים של אור או הדר, שיודעים שהיא פייבוריטית לזכיה ומנסים להוריד לה.
נכון, אבל תגובות נגדה לא ממש ראיתי עד היום. לא בכמויות האלה.היא כמו כוסברה…או שאוהבים או שמתאבים
ובנימה יותר רצינית..זה נכון לגבי כל דייר…..או שמתחברים או שלא
נכון..אולי זו המטרה של עוז להמאיס אותה…כי לדעתי הוא לא רוצה אותה כזוכהנכון, אבל תגובות נגדה לא ממש ראיתי עד היום. לא בכמויות האלה.
זה היה הפרק של פרידה, היא כיכבה בו. כשמפטמים אותך, בסוף מקיאים...
אם היא תמשיך לככב בפרקים, עוז יכול להמאיס אותה על הצופים.
אני לא חושבת שהיא בהכרח פייק...היא כן נראית טיפוס צבעוני ושונה מטבעה.יש לא מעט תגובות ברשתות נגד פרידה, הרבה לא קונים את המשחק שלה.
האח לא סופר את עידן. הנחמדות של עידן זה בזכותו שהוא באמת קסם של בחור ואחד האוטינתיים שם. לא מחפש זמן מסך, לא נכנס לחפש מריבות ועניין אלא באמת לנסות להנות ולהחזיר לעצמו את הניצוץ שכבה. אבל אצל עוז דברים כאלה לא מעניינים. תן לו העצמה נשית מאוסה, לעוסה ושקרית, תן לו להכניס לאנשים לתבניות וזהו. כולם דמויות אצלו, הוא לא מחפש אמת או עומק באנשיםלי היה בסדר....סוף סוף שעה נחמדה של עידן על המסך.
מפה אפשר רק לרדת
ברור ברור, מזמן זנחתי את הרעיון של עידן כדמות מובילה. לאח יש את המועדפים שלו ושם מושקעת האנרגיה.האח לא סופר את עידן. הנחמדות של עידן זה בזכותו שהוא באמת קסם של בחור ואחד האוטינתיים שם. לא מחפש זמן מסך, לא נכנס לחפש מריבות ועניין אלא באמת לנסות להנות ולהחזיר לעצמו את הניצוץ שכבה. אבל אצל עוז דברים כאלה לא מעניינים. תן לו העצמה נשית מאוסה, לעוסה ושקרית, תן לו להכניס לאנשים לתבניות וזהו. כולם דמויות אצלו, הוא לא מחפש אמת או עומק באנשים
עידן הצליח להוכיח שהוא לא מה שאומרים עליו. הוא נכנס וחתך מאמילי עוד לפני שהחליטו בינו ובין אורית. יום אחרי קיבל צעקות שליליות מהאמא ועוד להיות מיוצג כשקרן בבית. בהתחלה היססו לגביו ולא הבינו, לא ידעו לעכל והוא בהתנהגות הטבעית שלו חזר לנינוחות עם כולם. גם החדשים שיודעים את הטייטל ומה שעבר בחוץ מכולם בסוף נמצאים עם הבנאדם ולפי זה שופטים ומתחברים.ברור ברור, מזמן זנחתי את הרעיון של עידן כדמות מובילה. לאח יש את המועדפים שלו ושם מושקעת האנרגיה.
זה פשוט שאני נהנית מהרגע...חודש וחצי ונראה לי שזה פרק ראשון שעידן מופיע בו ולא ערוך בצורה שלילית להחריד.
ונחמד לראות את זה.
אני כן חושבת שאומנם העריכה שלילית מאוד לגביו אבל הוא כן גם הרים לעצמו להנחתה ונתן חומר שאפשר לחגוג עליו בפרקים.
ועכשיו... עידן קצת נרגע ופשוט מנסה למצות את הזמן שלו בבית בצורה חיובית ולהנות. וזה התבטא בפרק היום.
ואני מקווה שימשיך כך...
Me2בגלל הנאום שלו לא יהיה פרק מחר? את מי בכלל מעניין מה הוא אומר? אני אף פעם לא צופה בו ולא מקשיבה לו...
מה זה יתרום…היא יודעת הכי טוב מה קורה בביתמאד הייתי רוצה שיוציאו את הדר לסוויטה...ושהיא תראה משם מה קורה בבית...פייק הדחה.. הגיע זמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.