** שרשור לילה - היום ה-52 בביצ - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
יש לא מעט תגובות ברשתות נגד פרידה, הרבה לא קונים את המשחק שלה.
אולי זה מצד תומכים של אור או הדר, שיודעים שהיא פייבוריטית לזכיה ומנסים להוריד לה.

בכל אופן, גם אני לא קונה אותה. כולה פייק.

yoni564712

Well-known member
אולי זה מצד תומכים של אור או הדר, שיודעים שהיא פייבוריטית לזכיה ומנסים להוריד לה.

היה ככה גם עם טליה

katy2022

Well-known member

היא כמו כוסברה…או שאוהבים או שמתאבים
ובנימה יותר רצינית..זה נכון לגבי כל דייר…..או שמתחברים או שלא

GALxp

Well-known member
היא כמו כוסברה…או שאוהבים או שמתאבים
ובנימה יותר רצינית..זה נכון לגבי כל דייר…..או שמתחברים או שלא
נכון, אבל תגובות נגדה לא ממש ראיתי עד היום. לא בכמויות האלה.
זה היה הפרק של פרידה, היא כיכבה בו. כשמפטמים אותך, בסוף מקיאים...
אם היא תמשיך לככב בפרקים, עוז יכול להמאיס אותה על הצופים.

katy2022

Well-known member
נכון, אבל תגובות נגדה לא ממש ראיתי עד היום. לא בכמויות האלה.
זה היה הפרק של פרידה, היא כיכבה בו. כשמפטמים אותך, בסוף מקיאים...
אם היא תמשיך לככב בפרקים, עוז יכול להמאיס אותה על הצופים.
נכון..אולי זו המטרה של עוז להמאיס אותה…כי לדעתי הוא לא רוצה אותה כזוכה

nicknick

Well-known member

אני לא חושבת שהיא בהכרח פייק...היא כן נראית טיפוס צבעוני ושונה מטבעה.
היא התחילה מאוד אותנטית ומסקרנת בעיני,
אבל באיזשהוא שלב היא הגבירה את העוצמות שלה כל כך , שעכשיו זה באמת כבר מרגיש מתאמץ ומשוחק מדי למצלמה.

KAPSULA1

Well-known member
לי היה בסדר....סוף סוף שעה נחמדה של עידן על המסך.
מפה אפשר רק לרדת :ROFLMAO:
האח לא סופר את עידן. הנחמדות של עידן זה בזכותו שהוא באמת קסם של בחור ואחד האוטינתיים שם. לא מחפש זמן מסך, לא נכנס לחפש מריבות ועניין אלא באמת לנסות להנות ולהחזיר לעצמו את הניצוץ שכבה. אבל אצל עוז דברים כאלה לא מעניינים. תן לו העצמה נשית מאוסה, לעוסה ושקרית, תן לו להכניס לאנשים לתבניות וזהו. כולם דמויות אצלו, הוא לא מחפש אמת או עומק באנשים

nicknick

Well-known member
האח לא סופר את עידן. הנחמדות של עידן זה בזכותו שהוא באמת קסם של בחור ואחד האוטינתיים שם. לא מחפש זמן מסך, לא נכנס לחפש מריבות ועניין אלא באמת לנסות להנות ולהחזיר לעצמו את הניצוץ שכבה. אבל אצל עוז דברים כאלה לא מעניינים. תן לו העצמה נשית מאוסה, לעוסה ושקרית, תן לו להכניס לאנשים לתבניות וזהו. כולם דמויות אצלו, הוא לא מחפש אמת או עומק באנשים
ברור ברור, מזמן זנחתי את הרעיון של עידן כדמות מובילה. לאח יש את המועדפים שלו ושם מושקעת האנרגיה.
זה פשוט שאני נהנית מהרגע...חודש וחצי ונראה לי שזה פרק ראשון שעידן מופיע בו ולא ערוך בצורה שלילית להחריד.
ונחמד לראות את זה.
אני כן חושבת שאומנם העריכה שלילית מאוד לגביו אבל הוא כן גם הרים לעצמו להנחתה ונתן חומר שאפשר לחגוג עליו בפרקים.

ועכשיו... עידן קצת נרגע ופשוט מנסה למצות את הזמן שלו בבית בצורה חיובית ולהנות. וזה התבטא בפרק היום.
ואני מקווה שימשיך כך...

KAPSULA1

Well-known member
ברור ברור, מזמן זנחתי את הרעיון של עידן כדמות מובילה. לאח יש את המועדפים שלו ושם מושקעת האנרגיה.
זה פשוט שאני נהנית מהרגע...חודש וחצי ונראה לי שזה פרק ראשון שעידן מופיע בו ולא ערוך בצורה שלילית להחריד.
ונחמד לראות את זה.
אני כן חושבת שאומנם העריכה שלילית מאוד לגביו אבל הוא כן גם הרים לעצמו להנחתה ונתן חומר שאפשר לחגוג עליו בפרקים.

ועכשיו... עידן קצת נרגע ופשוט מנסה למצות את הזמן שלו בבית בצורה חיובית ולהנות. וזה התבטא בפרק היום.
ואני מקווה שימשיך כך...
עידן הצליח להוכיח שהוא לא מה שאומרים עליו. הוא נכנס וחתך מאמילי עוד לפני שהחליטו בינו ובין אורית. יום אחרי קיבל צעקות שליליות מהאמא ועוד להיות מיוצג כשקרן בבית. בהתחלה היססו לגביו ולא הבינו, לא ידעו לעכל והוא בהתנהגות הטבעית שלו חזר לנינוחות עם כולם. גם החדשים שיודעים את הטייטל ומה שעבר בחוץ מכולם בסוף נמצאים עם הבנאדם ולפי זה שופטים ומתחברים.
מבחינת האח הוא סגר את הסאגה עם אמילי והם אפילו מתקשרים באנושיות אז לדעתי הוא תיכף ישחרר עם אותן עם פחות ״נזק״ ושליליות. שמחה לפחות שבחלק הזה בכניסה השניה עידן נהנה ולא לחוץ, לא מרצה ולא פועל לפי מה שלא מרגיש.

KAPSULA1

Well-known member
אז למה משמש הגלגל? האם דייר אחד יוכל לצאת מהרשימה ולהכניס מישהו במקומו? בכל אופן לא סתם זוארץ הדגיש את עניין הגלגל. יש לאח עניין להוציא מישהו בכדי שאחר ממי שצריך להיות מודח ואחר יודח במקומו

EREZG07

Well-known member
העונה הזאת ארוכה מידי, יש יותר מידי דיירים, הפרקים ארוכים מידי, המשימות, מילא חסרות מעוף, אבל הן גם לוקות בחוסר קוהרנטיות והיגיון פנימי - אני חושב שפרידה, הדר, אור, עידן, מלאני ואמילי הם ליהוקים טובים אבל אי אפשר כל היום לעדכן אותם מה קורה בחוץ בדרך כזו או אחרת כי זה מיד משפיע על ההתנהגות שלהם

מצב
הנושא נעול.
למעלה