אי אפשר להגיד שפרידה אוטנתית. היא נתלית על סיטואציות ומנצלת אותן לעצמה ולתת אג׳נדה.אני דווקא לא רואה משחק בפרידה, זאת היא, דרמטית שחיה בטלנובלה. ככה היא מדברת ומתנהגת, זה לא משהו שאפשר להמציא, היא די מקורית אותנטית וכולה אכן לב שמנסה לאזן עם שכל....הדר לעומת זאת, למדה לאח הגדול כמו למבחן, מאוד מניפולטיבית, לא מאמינה לה בשיט חוץ מהרגעים שהראו בתוכנית שבכתה בלילה מהלחץ שהחדשים ראו את המתחזה שהיא ובאו להפיל אותה
בוודאות לא זוכה אבל נהנית לצפות בה,לדעתי נועם זוכה ואשמח בשבילואני תומכת פרידה…בין הבודדים פה…ועדיין אני חושבת שהיא לא תזכה…
עוז יפעיל טריקים ושטיקים וייתן לחיים לזכות. או אור ע״פ הסקרים.
לא אכפת לי אם נועם או עידן יזכו
אין מצב שבתקופת מלחמה הוא יעדיף את אור על פני פרידהאני תומכת פרידה…בין הבודדים פה…ועדיין אני חושבת שהיא לא תזכה…
אני הכי אשמח אם אור יעוף לפני הגמראין מצב שבתקופת מלחמה הוא יעדיף את אור על פני פרידה
באופן כללי אנשים כמו אור לא מנצחים אצלו
אז עוד בתקופה כזאת
חיים יזכה רק אם הוא יעיף את אור לפני הגמר
פרידה ואור הכי חזק במירוץ מבחינת הצבעות. עוז לא רוצה את אור כזוכה אז האלטרנטיבה שלו זאת פרידה שלדעתי הוא מעריץ. מה גם שעם פרידה יהיה הרבה מה לעשות בתור זוכה ששנה ראשונה כפופה אליהם ונותנת מההכנסות שלה.אני תומכת פרידה…בין הבודדים פה…ועדיין אני חושבת שהיא לא תזכה…
הדר סכסכנית ומחפשת להוריד אנשים אחד אחדאין לי בעיה עם פרידה היא שחקנית כמו כולם שם חוץ מהשירה והריקודים המביכים שלה שקשים לצפייה
היא הדר ואור אותו בן אדם
רק היא יודעת לשלוט במשחק קצת יותר
הרגע הראשון שצעקה ואיבדה איזון הייתה כשבן ניסה לגנוב לה את האג'נדה הפמיניסטית
ובעצם מה שהיא עושה לאחרים הוא עשה לה
משימה. כולם רוצים לנצח. ומי שלא רוצה שלא ישתתף. זה אחד הדברים שהוא הכי נהנה בהם. אני אוהבת אותו במשימות. לא אוהבת את המזלזלים והאדישים אחרי כל הטענות על שעמום בביתאני רואה את הפרק בדיליי
ועידן בלתי נסבל
לקח את המשימה יותר מדי ברצינות. זה באמת קשה לצפייה
איפה הוא חי
לעינב כן מי מצביע לחיים?בטטת שמועה:
24.63% אור
20.65% פרידה
10.81% עידן
9.38% הדר
6.17% נועם
4.81% מלאני
4.46% אמילי
3.83% דני
3.5% יוסי
2.65% דיג'יי
2.52% קורל
2.14% חיים
1.51% עינב
0.96% איציק
0.93% שילה
0.58% מיכל
0.41% קרן
אני בטוח שלחיים ועינב מצביעים הרבה יותר בזמן אמת מאשר בסקרים.
לדעתי הרבה שצופים רק בפרקים ולא בערוץ 26,אוהבים אותו ויצביעו לולעינב כן מי מצביע לחיים?
אני באמת לא פגשתי אדם אחד שמצביע לחיים ואין עליו בכלל דיבור אוהד ברשת - נכון שיובל מעתוק גם לא קיבלה המון פרסום, ולא קרה איתה המון בבית, אבל היא הייתה מאוד אהודה (הפשוטע קידמה אותה) כשקיבלה את הבמהלדעתי הרבה שצופים רק בפרקים ולא בערוץ 26,אוהבים אותו ויצביעו לו
ממש לא זכור לי שהפשוטע קידמה את מעתוקאני באמת לא פגשתי אדם אחד שמצביע לחיים ואין עליו בכלל דיבור אוהד ברשת - נכון שיובל מעתוק גם לא קיבלה המון פרסום, ולא קרה איתה המון בבית, אבל היא הייתה מאוד אהודה (הפשוטע קידמה אותה) כשקיבלה את הבמה
לכל אחד יש מצביעים אבל ההבדלים בין ה 4 הראשונים ובין מלאני, אמילי והשאר למטה זה גם יכול להיות בקולות בודדים. ויש גם חברים, מכרים וכאלה שמשדלים להצביע.לעינב כן מי מצביע לחיים?
כוכבת העונה עם 9 אחוזבטטת שמועה:
24.63% אור
20.65% פרידה
10.81% עידן
9.38% הדר
6.17% נועם
4.81% מלאני
4.46% אמילי
3.83% דני
3.5% יוסי
2.65% דיג'יי
2.52% קורל
2.14% חיים
1.51% עינב
0.96% איציק
0.93% שילה
0.58% מיכל
0.41% קרן
אני בטוח שלחיים ועינב מצביעים הרבה יותר בזמן אמת מאשר בסקרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.