GALxp
Well-known member
היא לא מעוררת אמפתיה. לא משנה כמה עוז ישדר קטעים "מרגשים" שלה.כוכבת העונה עם 9 אחוז
היא אורנה דנינו ברונטית.
היא לא מעוררת אמפתיה. לא משנה כמה עוז ישדר קטעים "מרגשים" שלה.כוכבת העונה עם 9 אחוז
היא הרביעית וזה משמעותי . ככל שיודחו דיירים וביחוד החברים שלה האחוזים וההצבעות שלהם יילכו אליה.היא לא מעוררת אמפתיה. לא משנה כמה עוז ישדר קטעים "מרגשים" שלה.
היא אורנה דנינו ברונטית.
אמרו את זה גם על ריוואההיא הרביעית וזה משמעותי . ככל שיודחו דיירים וביחוד החברים שלה האחוזים וההצבעות שלהם יילכו אליה.
איך אפשר להשוות באופן כך כך מעוות לאותה אורנה, הדיירית הכי שנואה אבר, הכי רעה, הכי קנאית, הכי רכלנית, הכי שקרנית,הכי תחמנית, הכי מרושעת, הכי הכי הכי והכי לא לא לא אבר.היא לא מעוררת אמפתיה. לא משנה כמה עוז ישדר קטעים "מרגשים" שלה.
היא אורנה דנינו ברונטית.
החדשים חסינים או לאבטטת שמועה:
24.63% אור
20.65% פרידה
10.81% עידן
9.38% הדר
6.17% נועם
4.81% מלאני
4.46% אמילי
3.83% דני
3.5% יוסי
2.65% דיג'יי
2.52% קורל
2.14% חיים
1.51% עינב
0.96% איציק
0.93% שילה
0.58% מיכל
0.41% קרן
אני בטוח שלחיים ועינב מצביעים הרבה יותר בזמן אמת מאשר בסקרים.
לדעתי נועם בטוח יהיה. גם בגלל שעוז מת עליו, גם בגלל תחושת הלא סופרים אותו בבית וגם בגלל שתמיד מגיע אחד כזה לגמר, כמו אילנה וכמו מעתוק(שאצלה החתה זקוקה לחסינות להגיע לגמר ולנס בדמות דרך ההצבעה בכדי לנצח)אני לא רואה גמר שבו גם חיים וגם נועם נמצאים - זה יהיה אחד מהם, ולדעתי זה יהיה נעם
פרידה היא הפייבוריטית שלי אבל נעם מהמםלדעתי נועם בטוח יהיה. גם בגלל שעוז מת עליו, גם בגלל תחושת הלא סופרים אותו בבית וגם בגלל שתמיד מגיע אחד כזה לגמר, כמו אילנה וכמו מעתוק(שאצלה החתה זקוקה לחסינות להגיע לגמר ולנס בדמות דרך ההצבעה בכדי לנצח)
וגם כי שום חרא לא נדבק אליו (בינתיים),לדעתי נועם בטוח יהיה. גם בגלל שעוז מת עליו, גם בגלל תחושת הלא סופרים אותו בבית וגם בגלל שתמיד מגיע אחד כזה לגמר, כמו אילנה וכמו מעתוק(שאצלה החתה זקוקה לחסינות להגיע לגמר ולנס בדמות דרך ההצבעה בכדי לנצח)
אמילי אמרה כמה פעמים בהתחלה אחרי הסיפור עם הפרידה שלהם והצעקות של אמא שלה על עידן שלמה הוא מתקרב ובסבבה עם החברים שלה בבית. אולי מזה זה נובעאמילי והדר מדברות על השאלה המטומטמת ששאלו את אמילי בראיון
האם מפריע לה שעידן והדר חברים
האמת גם אני לא הבנתי מאיפה השאלה באה
לא קשורה לכלום
כן יצא לו המתנשאאיזו אמירה מגעילה: "לך יש פער בידע בכללי" (מהפרק)
הוא רק נותן לי סיבות לפתח אנטי
באותה שיחה בלייב גם אמר על עצמו שלחיים יש יותר ידע כללי ממנו (עידן)איזו אמירה מגעילה: "לך יש פער בידע בכללי" (מהפרק)
יש לעידן יציאות מתנשאות כאלה, הוא משאיר אותי עם פה פתוח. כאשר הוא חסר ביטחון הוא תוקף , מתוך הרגשת אשמה הוא תוקף חזרה. זה קורה גם בנושא אמילי.איזו אמירה מגעילה: "לך יש פער בידע בכללי" (מהפרק)
עוד אחד עם מילים גדולות, כוונות גדולות ובסוף יושב למרגלותיו.אוי לא…שילה למרגלות המיטה של אור…
אבדה תקוותינו
כמה צפוי ולא מפתיע לגבי שילה העליה לרגל רק מעידה על אופי האנשיםאוי לא…שילה למרגלות המיטה של אור…
אבדה תקוותינו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.