yoni564712
Well-known member
אגב
כנראה אסור מבחינת הצנזורה לשדר שיחות על המלחמה
לא של עידן ולא של גאיה
לא של עידן ולא של גאיה
עידן היה עם מיכל בשיחה על יחסים. כנראה על הגירושים שלה ואחרי זה בקטנה על היחסים שלו, גם את זה צינזרו. מלאני בכלל מצונזרת בלייב וכמעט כל היום לא במסך, אפילו את השיחה עם הדר שהדר סיפרה עליה לא הראואגב
לא של עידן ולא של גאיה
היא וקרן אמרו לה שעידן מכושף/מאוהב בהיאללא הדר אל תמנעי מאמילי להתחיל משהו עם שילה. תני לה להשתחרר ולזרום איתו. שתיגמר הסאגה עם עידן
אין שם כלום רומנטי מצידו. הוא רואה בה חברה וקצת קשור אליה אבל לא בהקשר זוגי.היא וקרן אמרו לה שעידן מכושף/מאוהב בה
והוא מסתיר את זה
שתי הזויות
כמה שטויות… לא מאוהב ולא בטיחהיא וקרן אמרו לה שעידן מכושף/מאוהב בה
והוא מסתיר את זה
שתי הזויות
ברור שלא.כמה שטויות… לא מאוהב ולא בטיח
היא מאד שונה מגאיה...כמה שטויות… לא מאוהב ולא בטיח
וואי הייתי בשוק ששמעתי את זההיא וקרן אמרו לה שעידן מכושף/מאוהב בה
והוא מסתיר את זה
שתי הזויות
הן נורמאלית ? עידן מאהוב או מכושף? למה אני לא מרגישה את זה? הוא אמר בפירוש שמהתחלה ידע שאמילי לא מתאימה לו. מה קרה הדר רוצה את שילה לעצמה? גם קרן רוצה אותו? נראה לי עד עכשיו אמילי לא רצתה את שילה, אבל אמילי מורדת, היא עוד תמרוד בקרן והדר ותהיה עם שילה.היא וקרן אמרו לה שעידן מכושף/מאוהב בה
והוא מסתיר את זה
שתי הזויות
ונאמר אמן. הלוואי ותהיה התקרבות בין שילה לאמילי. הוא מפרלטט בשביל הכיף ולא יהיה בזוגיות רצינית שם אבל הבלאגן שהיא תעשה לו שם אם יסטה ממנה יהיה משעשעהן נורמאלית ? עידן מאהוב או מכושף? למה אני לא מרגישה את זה? הוא אמר בפירוש שמהתחלה ידע שאמילי לא מתאימה לו. מה קרה הדר רוצה את שילה לעצמה? גם קרן רוצה אותו? נראה לי עד עכשיו אמילי לא רצתה את שילה, אבל אמילי מורדת, היא עוד תמרוד בקרן והדר ותהיה עם שילה.
דני יעלב " בואנה יוני, אני לא כלב, אני דוגמן!"דני כמו כלב שמירה
הבית סבב סביב אור, אמילי ועינב כשהיא במטבח. כל שאר הדיירים פירורים. למה הכניסו לא פחות מ5 חדשים ואין כלום איתם?רועי עוז מעניש אותנו .. אין להראות את פינת העישון
זה נוראי ומרתיח..הבית סבב סביב אור, אמילי ועינב כשהיא במטבח. כל שאר הדיירים פירורים. למה הכניסו לא פחות מ5 חדשים ואין כלום איתם?
אני תמיד צודקיוני צדק הלייב זה באמת לופ של הדר אמילי ואור
מאז שאמר ספרתי כבר 5 לופים
מהדר לאור לאמילי וחזרה
עם הפסקה של חמש דקות לעינב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.