** שרשור לילה - היום ה-53 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Rodrik Harlaw

Well-known member
אם אתם רוצים להתעודד ביחס לעונה הזאת..
אז שתדעו שעונה הבאה תהיה אפילו יותר גרועה

KAPSULA1

Well-known member
אם אתם רוצים להתעודד ביחס לעונה הזאת..
אז שתדעו שעונה הבאה תהיה אפילו יותר גרועה
התעודדתי באמת.. האמת שברגע שידיחו את עידן נראה לי אפרוש כבר בנחת. הוא הכי מעניין אותי, בציניות, בחוסר המודעות וההשתלבות החברתית. הוא היחיד שרוצה להעניק לעצמו חוויה והתרגשות מהסביבה וממשימות ולא רק במשהו שקשור לבחוץ, עוקבים, אינסטגרם ושטחיות.

Rodrik Harlaw

Well-known member
התעודדתי באמת.. האמת שברגע שידיחו את עידן נראה לי אפרוש כבר בנחת. הוא הכי מעניין אותי, בציניות, בחוסר המודעות וההשתלבות החברתית. הוא היחיד שרוצה להעניק לעצמו חוויה והתרגשות מהסביבה וממשימות ולא רק במשהו שקשור לבחוץ, עוקבים, אינסטגרם ושטחיות.
ונועם, לא?

גליה 1211

Well-known member
גם נועם, עינב ומלאני

toyav

Well-known member
הביטחון שלו בשמיים עוז לא חשף אותו פעם אחת.
בגלל זה הזחיחות הזאת שלו.

toyav

Well-known member
כבר לא יעזור כלום
גם הוציאו תתוקי לפנסיה הוא כבר לא שם
לקרוא לדני תוקי זה להעליב תתוקי, הוא אפילו לא צל הוא יותר קרוב לאוויר.

danas19

Active member
הדר מההתחלה הזכירה לי את דניאל מזוז (זאת שהייתה בכוכב הבא ובתכנית של הלהקה בערוץ הילדים)
ומסתבר שהיא בת דודה שלה

ניצןן1

Well-known member
חבל זה פשוט ליהוק מבוזבז

איציק - דיבורים דיבורים אבל הוא כמו דג
שילה - חמוד ותו לא
שתי הבנות - אחת שקטה ולא מתחברת. השנייה לקקנית ופחדנית ולא תפתח חזיתות.
דיג'יי - משעמם

katy2022

Well-known member
שילה היה יכול ליצור הרבה בלאגן אם היה נכנס בהתחלה…פלרטטן לא קטן…קצת עצבן…חולה ניקיון…

KAPSULA1

Well-known member
שילה היה יכול ליצור הרבה בלאגן אם היה נכנס בהתחלה…פלרטטן לא קטן…קצת עצבן…חולה ניקיון…
היו שורפים אותו מהר. מן הסתם היה מתחיל עם אמילי כי היא הטעם שלו בנראות אבל לא הסגנון שלו. היו משתעממים מהר אחד מהשני. לפחות הקשר בין עידן לאמילי היה נחסך

מצב
הנושא נעול.
למעלה