אורחתלרגע23
Well-known member
זה נוראי ממש..
אין סיכוי לראות דיירים אחרים
אין סיכוי לראות דיירים אחרים
התעודדתי באמת.. האמת שברגע שידיחו את עידן נראה לי אפרוש כבר בנחת. הוא הכי מעניין אותי, בציניות, בחוסר המודעות וההשתלבות החברתית. הוא היחיד שרוצה להעניק לעצמו חוויה והתרגשות מהסביבה וממשימות ולא רק במשהו שקשור לבחוץ, עוקבים, אינסטגרם ושטחיות.אם אתם רוצים להתעודד ביחס לעונה הזאת..
אז שתדעו שעונה הבאה תהיה אפילו יותר גרועה
ונועם, לא?התעודדתי באמת.. האמת שברגע שידיחו את עידן נראה לי אפרוש כבר בנחת. הוא הכי מעניין אותי, בציניות, בחוסר המודעות וההשתלבות החברתית. הוא היחיד שרוצה להעניק לעצמו חוויה והתרגשות מהסביבה וממשימות ולא רק במשהו שקשור לבחוץ, עוקבים, אינסטגרם ושטחיות.
נועם חביב וחמוד, לא מעניין לדעתי ופחות עמוק ומתוסבך מעידן. בחור חביב בלי יכולת וורבאלית וקושי בהתבטאותונועם, לא?
התכוונתי לחלק השני של ההודעה שלך.נועם חביב וחמוד, לא מעניין לדעתי ופחות עמוק ומתוסבך מעידן. בחור חביב בלי יכולת וורבאלית וקושי בהתבטאות
גם נועם, עינב ומלאניהתעודדתי באמת.. האמת שברגע שידיחו את עידן נראה לי אפרוש כבר בנחת. הוא הכי מעניין אותי, בציניות, בחוסר המודעות וההשתלבות החברתית. הוא היחיד שרוצה להעניק לעצמו חוויה והתרגשות מהסביבה וממשימות ולא רק במשהו שקשור לבחוץ, עוקבים, אינסטגרם ושטחיות.
מה יעזור תוכי..הביטחון שלו בשמיים עוז לא חשף אותו פעם אחת.
בגלל זה הזחיחות הזאת שלו.
עדיף שיפרוש. ואני יחד איתו.
מי זה דיג'יי, אחי?חבל זה פשוט ליהוק מבוזבז
איציק - דיבורים דיבורים אבל הוא כמו דג
שילה - חמוד ותו לא
שתי הבנות - אחת שקטה ולא מתחברת. השנייה לקקנית ופחדנית ולא תפתח חזיתות.
דיג'יי - משעמם
כןמי זה דיג'יי, אחי?
היו שורפים אותו מהר. מן הסתם היה מתחיל עם אמילי כי היא הטעם שלו בנראות אבל לא הסגנון שלו. היו משתעממים מהר אחד מהשני. לפחות הקשר בין עידן לאמילי היה נחסךשילה היה יכול ליצור הרבה בלאגן אם היה נכנס בהתחלה…פלרטטן לא קטן…קצת עצבן…חולה ניקיון…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.