** שרשור לילה - היום ה-57 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
הוא הזוכה. לצערי. אבל זה הוא.
גם לי זה מרגיש שהוא הזוכה. עוז יעשה הכל למנוע את זה אבל אור מאוד חזק בחוץ ומאוד דומיננטי. יש עוד הרבה זמן, אם יקחו לו את דני וחיים הוא יהיה כבוי אבל חתול רחוב תמיד מוצא כוחות . אחרי אורית משהו התפרק בו אבל מצא את המקום שלו. אגב שילה, אם אתה בא במטרה נגד מישהו זה רק מרים לו ובמיוחד הדרך השקופה והדפוקה ששילה עושה את זה

EREZG07

Well-known member
גם לי זה מרגיש שהוא הזוכה. עוז יעשה הכל למנוע את זה אבל אור מאוד חזק בחוץ ומאוד דומיננטי. יש עוד הרבה זמן, אם יקחו לו את דני וחיים הוא יהיה כבוי אבל חתול רחוב תמיד מוצא כוחות . אחרי אורית משהו התפרק בו אבל מצא את המקום שלו. אגב שילה, אם אתה בא במטרה נגד מישהו זה רק מרים לו ובמיוחד הדרך השקופה והדפוקה ששילה עושה את זה
אני נוטה להסכים. נקבל כזוכה גרסה חיוורת של קותי - זכייה גנרית של זה שלא יודע אנגלית

גליה 1211

Well-known member
אני נוטה להסכים. נקבל כזוכה גרסה חיוורת של קותי - זכייה גנרית של זה שלא יודע אנגלית

ילד מגודל של אמא עם רגשי נחיתות שעל פיו ישק דבר והבונוס לא יודע אנגלית ברמת כיתה י.
מה שכן יש עליו ערסו שיק.

Aye123

Well-known member
עוז ממש לא עושה כלום כדי למנוע את זה. הוא עורך אותו מצוין בפרקים

שילה קצת התבלבל וחשב שהוא הגיע להישרדות
העמדה הבאה הוא בחוץ

KAPSULA1

Well-known member
עוז ממש לא עושה כלום כדי למנוע את זה. הוא עורך אותו מצוין בפרקים

שילה קצת התבלבל וחשב שהוא הגיע להישרדות
העמדה הבאה הוא בחוץ
איציק, מיכל וקרן וגם עידן ואולי יוסי ייצאו לפניו. יש לו עוד 3 שבועות לתכנן מהלכים. רק רומן עם אמילי ימשוך לו עוד זמן

KAPSULA1

Well-known member
24 שעות אחרונות :love: 🥳:love:🥳
נו, קורלי הולכת. אין יותר שקוף מהפרק הזה שהיא סיימה את תפקידה בבית.
אחכ איציק ומיכל, עידן, יוסי, קרן ועינב ונשארו עם השישיה.
בגמר בטוח אור, הדר, נועם ואמילי. החמישי עדיין פתוח

GALxp

Well-known member
אמילי לא תגיע לגמר. אפילו עוז לא יעזור לה. היא שנואה בחוץ.

svtar25

Well-known member
היא יותר גל גברעם מקארין עליה.​
אמילי היא באמצע בין קרין עליה לגל גברעם. להזכירכם גל גברעם הובילה בכל הסקרים, אמילי היא הכוכבית של העונה הזאת לטוב ולרע. היא יוצרת לעוז כל פעם דרמות חדשות. בקיצור תגיע רחוק, האם תגיע לגמר תלוי בעוז וברשימות הדחה. דרך אגב אם לא פלירטוטים של שילה עידן בחיים לא יוזם את השיחות של "את חסרה לי". ברור שלאמילי עדיין יש רגש לעידן. עם שילה זאת רכבת הרים מסוכנת מאוד, הוא הגיע עם תוכנית סדורה. חבל שלא צעקו לאמילי להתרחק גם ממנו

alesandro2

Well-known member
פרידה לא?

מצב
הנושא נעול.
למעלה