הנכד שלי בן 16 משוגע על הסידרה.
רק עם הוא עושה תקציב ומזמין פאקטאינדל שווה צפייה או שזה נטו התבכיינות?
שמעתי ששווה ביותראינדל שווה צפייה או שזה נטו התבכיינות?
אני אוהבתאינדל שווה צפייה או שזה נטו התבכיינות?
אם את מחפשת סדרות בהוט אז המלצותיי:אינדל שווה צפייה או שזה נטו התבכיינות?
ראיתי הלוטוס והעונות הראשונות של פארגואם את מחפשת סדרות בהוט אז המלצותיי:
הלוטוס הלבן
פארגו
אינדל
אבל מסבירים לכם שגאיה משת"פית של עוז ופועלת על פיו.טוב התרשמות שלי מהפרק: מלאני ממש אכזבה ולא בגלל שאני חושב שהדר מסכנה. היא פשוט לא הבינה את המשחק. היא נתנה נשק להדר שבטח עשתה שמיניות באוויר משמחה ורצתה לחבק ולנשק את מלאני על כל הטוב, כי באותו הרגע היא ידעה שהיא יכולה להיכנס לחדר האח, לבכות שהבנות עושות עליה חרם ולגרוף עוד עוקבות. תגידי את מטומטמת???? למה את לא יכולה להיות פרידה, שמבינה טוב מאוד שהדר יודעת לחפור לעצמה בורות, ושכל מה שהיא צריכה לעשות זה להיות נחמדה. גם היא וגם קורלי מעצבנותתתתת אותי. אל תעזרו להדר - אל תעשו איתה שיחות של יחסינו לאן ואל תתנצלו. פשוט תגיבו לסיטואציה
אז איפה יכולות המשחק שלה?אבל מסבירים לכם שגאיה משת"פית של עוז ופועלת על פיו.
מה זאת אומרת? הדר לא יצאה הטוב כאן?אז איפה יכולות המשחק שלה?
הבנתימה זאת אומרת? הדר לא יצאה הטוב כאן?
היא לא משתפית של עוז - היא סתם עוזרת להדר להגיע לגמראבל מסבירים לכם שגאיה משת"פית של עוז ופועלת על פיו.
ההתאהבות של פרידה נראית לי מה זה חרטוטקורלי: עם ישראל צריך לראות את פרידה מתאהבת, זה מה שחסר לו
צודקת גם פרידה צריכה להשוות מספרית את אקסים שלה הדר כי מקנאה בהקורלי: עם ישראל צריך לראות את פרידה מתאהבת, זה מה שחסר לו
קחי אותי פרידה. משלה את עצמה שבחרו בה. הגיע בשביל הפרסום ולרכב לה על הגבקורלי: עם ישראל צריך לראות את פרידה מתאהבת, זה מה שחסר לו
ראינו אותה מתאהבת כבר 3 פעמים, נראה לי זה מספיקקורלי: עם ישראל צריך לראות את פרידה מתאהבת, זה מה שחסר לו
4 . איך שאור נכנס היא נדלקה וניסתה להתחיל איתוראינו אותה מתאהבת כבר 3 פעמים, נראה לי זה מספיק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.