tortt
Well-known member
בוא כפרה אני אעזור לךשוקל אם להשלים את הפרק
נניח אני אדלג על הקטעים של עידן כשהוא עם אמילי על פרידה ודי ג'יי ועל חיים
כמה זמן יקח לי לסיים את הפרק?
אל תשלים.
בוא כפרה אני אעזור לךשוקל אם להשלים את הפרק
אני דילגתי הרבה... אין משהו מיוחד לראות שם.שוקל אם להשלים את הפרק
אם תעשה את זהשוקל אם להשלים את הפרק
לדעתי אין מה להשליםשוקל אם להשלים את הפרק
מחר אור כבר יהפוך ל1, המצביעים שלו תמיד מגיעים באיחורבטטת שמועה:
19.29% עידן גם אם זה זמני
17.59% אור
14.51% הדר
12.4% פרידה
11.41% מלאני | אלה ניישטדט נותנת עבודהההה
6.70% אמילי
3.92% נועם
3.20% יוסי
2.77% שילה
2.48% דני
1.88% עינב
1.41% מיכל
1.40% חיים
1.01% דיג'יי
עד כיבוי אורות זה כנראה ישתנהמחר אור כבר יהפוך ל1, המצביעים שלו תמיד מגיעים באיחור
זה לא חיבור טבעי..זה מכורח הנסיבות...עינב הייתה יותר חמודה עם קורליעינב ומלאני , זה מסוג החברויות שבחוץ בטח יהיה להן הכי כיף ונחמד אחת עם השנייה ומלא שיחות .
על המסך, זה פשוט לא מעניין לי.
עם יהב הכי. כי לא קינאה. הן מקסימום כשהן אוהבות את עצמןזה לא חיבור טבעי..זה מכורח הנסיבות...עינב הייתה יותר חמודה עם קורלי
הדבר היחיד שאני ממש אוהבת זה את הסשנים של התרגילים שהן עושות (סטייל פילאטיס רצפה), גם נהנית לראות אותן כי הן מבצעות אותם יפה, ואפילו אימצתי כמה שזכרתיעינב ומלאני , זה מסוג החברויות שבחוץ בטח יהיה להן הכי כיף ונחמד אחת עם השנייה ומלא שיחות .
על המסך, זה פשוט לא מעניין לי.
תמיד אפשר לתת הדחה מחומשת לקראת הסוף ולספר שזה אף פעם לא היהלמה מתעכבים עם ההדחות???
מה נסגרררר
כשהוא מדבר ככה הוא ממש ילד קטן ומטומטם שפוגע כדי לא להראות שהוא נפגע.בוא נעשה הסכם שבסוף העונה נעשה קומביה. בינתיים נשמיץ קצת.
זה בסדר, אני אוהבת קטשופ. אז אם אהדה לדני תביא לי עגבניות ככה מוכנות ברמת קרם, אני כבר עם הקסדה.
שניה של השמצונת.
לדעתי, דני התחבר לאור, כי המשותף לשניהם שהם מרגישים מעל הבית. או לפחות הרגישו כך בהתחלה. כאילו לא לרמה שלהם להתחבר לאנשים שלא היו חברים שלהם בחוץ. וזה בא לידי ביטוי בלשחרר קיטור וללעוג בעיקר. מבלי שיש בינהם שיחות עומק והיכרות. יותר מכנה משותף ומחנה זהה. כמו שניים שמעשנים ביחד בשמירה. לא קירבה אינטימית. וגם מכנה משותף של קושי להתחבר.
הקטע של דני עם פרידה, היה נראה לי קר, מנוכר, מעביר את הזמן. שטחי, מביא לידי ביטוי צד של דני משעשע, מצחיק. אבל לא באמת הזיז לו אם הוא לידה או רחוק ממנה. אדישות. בלי לבקר את זה.
היכולת שלו לתמרן יחסים ולהעמיד פנים, מזכירה לי את הפעם של אלן, שאמרה לאחת האורחות שלה, למה לא הזמנת אותי לחתונה? והאורחת בשיא הרצינות עונה לה, הזמנתי אותך ואמרו לי שאת לא יכולה לבוא.
אז דני. הדר ניגשה אליו אחרי שאמר לכל הדיירים שהוא שינה דעות ורוצה להכיר. והוא אמר לה שהיא ביקשה להתרחק או משהו בסגנון. מה שבכלל היה הפוך במציאות.
זה רק מחזק לי שאין לו באמת אותנטיות. וזה עושה רושם של עבודה. כן חמוד לא חמוד לא יודעת. אבל כאדם הוא לא העביר לי רמז על היקשרות. גם בברית עם חיים ואור. הוא לא זורם לי כמו הקשר בין אור לחיים למשל. שעם כל הבעיות שם, אני רואה קשר.
למה היה חשוב לו להציג את זה כאילו היא ביקשה את המרחק? זה מצטרף לי למצג שווא שלאורך הדרך הוא ואור שותלים.
צפה בקובץ המצורף 112494
צפה בקובץ המצורף 112495
הגיוני. זה דווקא צד שאני מבינה בו את הרגישות. יש מטענים כמו לרובנוכשהוא מדבר ככה הוא ממש ילד קטן ומטומטם שפוגע כדי לא להראות שהוא נפגע.
יש לו חוסר בטחון עצמי למרות שהוא דוגמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.