** שרשור לילה - היום ה- 70 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
בוא נעשה הסכם שבסוף העונה נעשה קומביה. בינתיים נשמיץ קצת.
זה בסדר, אני אוהבת קטשופ. אז אם אהדה לדני תביא לי עגבניות ככה מוכנות ברמת קרם, אני כבר עם הקסדה.
שניה של השמצונת.

לדעתי, דני התחבר לאור, כי המשותף לשניהם שהם מרגישים מעל הבית. או לפחות הרגישו כך בהתחלה. כאילו לא לרמה שלהם להתחבר לאנשים שלא היו חברים שלהם בחוץ. וזה בא לידי ביטוי בלשחרר קיטור וללעוג בעיקר. מבלי שיש בינהם שיחות עומק והיכרות. יותר מכנה משותף ומחנה זהה. כמו שניים שמעשנים ביחד בשמירה. לא קירבה אינטימית. וגם מכנה משותף של קושי להתחבר.

הקטע של דני עם פרידה, היה נראה לי קר, מנוכר, מעביר את הזמן. שטחי, מביא לידי ביטוי צד של דני משעשע, מצחיק. אבל לא באמת הזיז לו אם הוא לידה או רחוק ממנה. אדישות. בלי לבקר את זה.

היכולת שלו לתמרן יחסים ולהעמיד פנים, מזכירה לי את הפעם של אלן, שאמרה לאחת האורחות שלה, למה לא הזמנת אותי לחתונה? והאורחת בשיא הרצינות עונה לה, הזמנתי אותך ואמרו לי שאת לא יכולה לבוא.
אז דני. הדר ניגשה אליו אחרי שאמר לכל הדיירים שהוא שינה דעות ורוצה להכיר. והוא אמר לה שהיא ביקשה להתרחק או משהו בסגנון. מה שבכלל היה הפוך במציאות.
זה רק מחזק לי שאין לו באמת אותנטיות. וזה עושה רושם של עבודה. כן חמוד לא חמוד לא יודעת. אבל כאדם הוא לא העביר לי רמז על היקשרות. גם בברית עם חיים ואור. הוא לא זורם לי כמו הקשר בין אור לחיים למשל. שעם כל הבעיות שם, אני רואה קשר.
למה היה חשוב לו להציג את זה כאילו היא ביקשה את המרחק? זה מצטרף לי למצג שווא שלאורך הדרך הוא ואור שותלים.
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍸🍸
צפה בקובץ המצורף 112494
צפה בקובץ המצורף 112495
אני חושבת שדני התחבר לאור בתחילה כי הוא הזכיר לו פשטות ויותר שכונה גם בשפה וגם אולי כי מדרבק אצל איתי ומבחינתו זה סוג של "סלב" וגם לא מתחבר למורכבות וניהול שיחת תוכן. לא חושבת שזה נבע בתחילה מהתנשאות, הוא נמשך להרכב שהתגבש, בהמשך ככל שהפכו לקבוצת כח כן התנהגו בהתנשאות, לעגנות וזילזול כלפי מי ששניהם הסכימו שהם לא סובלים. דני שאב את הכח מאור וראה כי טוב לשחק אותה העוזר של "המאפיונר" זה שמנקה אחריו את השטח ודרוך לכל לשרת ולדברר כל הגיג אנטי שהוא פולט. זה נכון שלא מתקיימת ביניהם שום שיחה ולא מכנה משותף. דני מעמיד פנים של פשרן כשמעמתים אותו עם תגובות/התנהלות ועונה בנימוס מאחורי הגב הוא מחמם סיטואציות במקום להרגיע. לעומת אור שהוא סכסכן בלתי נלאה ולא מהסס לפגוע ללעוג וזה הלייטמוטיב שלו. הם תמיד יעשו מאמץ לצרף לברית שלהם חיילים חדשים וזה חלק מהמשחק להמשיך לצבור כח ולהעזר בהם כדי להלבין שקרים ולהציג פסאדה של דוברי אמת ואותנטיים

רימון2024

Well-known member
זה בסדר, אני אוהבת קטשופ. אז אם אהדה לדני תביא לי עגבניות ככה מוכנות ברמת קרם, אני כבר עם הקסדה.
שניה של השמצונת.

לדעתי, דני התחבר לאור, כי המשותף לשניהם שהם מרגישים מעל הבית. או לפחות הרגישו כך בהתחלה. כאילו לא לרמה שלהם להתחבר לאנשים שלא היו חברים שלהם בחוץ. וזה בא לידי ביטוי בלשחרר קיטור וללעוג בעיקר. מבלי שיש בינהם שיחות עומק והיכרות. יותר מכנה משותף ומחנה זהה. כמו שניים שמעשנים ביחד בשמירה. לא קירבה אינטימית. וגם מכנה משותף של קושי להתחבר.

הקטע של דני עם פרידה, היה נראה לי קר, מנוכר, מעביר את הזמן. שטחי, מביא לידי ביטוי צד של דני משעשע, מצחיק. אבל לא באמת הזיז לו אם הוא לידה או רחוק ממנה. אדישות. בלי לבקר את זה.

היכולת שלו לתמרן יחסים ולהעמיד פנים, מזכירה לי את הפעם של אלן, שאמרה לאחת האורחות שלה, למה לא הזמנת אותי לחתונה? והאורחת בשיא הרצינות עונה לה, הזמנתי אותך ואמרו לי שאת לא יכולה לבוא.
אז דני. הדר ניגשה אליו אחרי שאמר לכל הדיירים שהוא שינה דעות ורוצה להכיר. והוא אמר לה שהיא ביקשה להתרחק או משהו בסגנון. מה שבכלל היה הפוך במציאות.
זה רק מחזק לי שאין לו באמת אותנטיות. וזה עושה רושם של עבודה. כן חמוד לא חמוד לא יודעת. אבל כאדם הוא לא העביר לי רמז על היקשרות. גם בברית עם חיים ואור. הוא לא זורם לי כמו הקשר בין אור לחיים למשל. שעם כל הבעיות שם, אני רואה קשר.
למה היה חשוב לו להציג את זה כאילו היא ביקשה את המרחק? זה מצטרף לי למצג שווא שלאורך הדרך הוא ואור שותלים.
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍸🍸
צפה בקובץ המצורף 112494
צפה בקובץ המצורף 112495
איבדתי אותך הקטע של פרידה... אם זאת הדרך שאת רואה את הקשר בניהם
אנחנו כנראה כבר לא נסכים בקשר לדני

נ.ב אני מסכימה בקשר לאור, הוא ודני לא חברים

foreigner 3

Well-known member
יש רגעים שאני קצת מרחמת על דני. אין לא מושג שהוא נגרר כמו סמרטוט
אחר אור שמפיל את כל סוגי המניפולציות כדי להמשיך לשלוט ב"חבריו".
אור שיכנע אותו שזו חברות. שזו אהבה. שזו דאגה הדדית.
כמו אשה שעוברת התעללות ובטוחה שזה שבן זוגה מקנא, זו ההוכחה שהוא אוהב.

Wor1_

Active member
יש רגעים שאני קצת מרחמת על דני. אין לא מושג שהוא נגרר כמו סמרטוט
אחר אור שמפיל את כל סוגי המניפולציות כדי להמשיך לשלוט ב"חבריו".
אור שיכנע אותו שזו חברות. שזו אהבה. שזו דאגה הדדית.
כמו אשה שעוברת התעללות ובטוחה שזה שבן זוגה מקנא, זו ההוכחה שהוא אוהב.
דני חמוד יותר מכל הגברים שם..
פשוט לא מספיק בטוח בעצמו ונגרר

nicknick

Well-known member
משהו במוצ"ש...השידור תמיד משעמם והדיירים תמיד בלי אנרגיה אחרי השידור.
זה תמיד אחרי כמה ימים ריקים בלי משימה ותעסוקה , כשכבר נמאס להם מעצמם.

KAPSULA1

Well-known member
עידן ומלאני הלכו לשיחה... וכמובן שלא נראה כלום.
חמודים. הוא בא אליה והקים אותה מהכורסא והיא ישר קמה והלכה. חבל שנם התרחקו, לא חלילה בקטע רומנט אבל היו להם מלא שיחות יחד שם שעות למרות שלא הראו כמעט כלום

GALxp

Well-known member
חמודים. הוא בא אליה והקים אותה מהכורסא והיא ישר קמה והלכה. חבל שנם התרחקו, לא חלילה בקטע רומנט אבל היו להם מלא שיחות יחד שם שעות למרות שלא הראו כמעט כלום
היא חולה לו על התחת
אל תהרסו לי את הנרטיב

wellcome2

Well-known member
שניה של השמצונת.

🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍸🍸
צפה בקובץ המצורף 112494
צפה בקובץ המצורף 112495
נראה לי הוא התכוון שהתרחקה אחרי שהיא ודני ואור השלימו ואז שוב רבה עם אור.. והיא חשבה שהוא התרחק והוא חשב שהיא, אולי היה קצר בתקשורת.. אבל גם היום הם לא קרובים

willing

Well-known member
נראה לי הוא התכוון שהתרחקה אחרי שהיא ודני ואור השלימו ואז שוב רבה עם אור.. והיא חשבה שהוא התרחק והוא חשב שהיא, אולי היה קצר בתקשורת.. אבל גם היום הם לא קרובים
לא הייתי קוראת לתקופה ההיא שהיא השפילה את עצמה ליד אור ודני קירבה. גם בלי קצרים
לדני היו מעט אינטרקציות קל וחומר עם הדר. בכללי נראה לי שמשליכים הרבה על אור ופחות על האחריות של דני על עצמו.
וזה פשוט כמו הסיפור עם עידן בעיני. שרצו וציפו להשליך עליו דברים מסויימים, ובפועל מי שהוא בפועל.

כנל דני. יש לו גם צדדים מצחיקים וגם נחמדים ולצד זה גם אדישים ולא ממש קרובים. וצד שבז וזקוק לפרטנר לזה.
לא כי אור

KAPSULA1

Well-known member
עידן לקח את מלאני לשיחה. בטח לא יראו לנו אבל מעניין אם הם יגידו את האמת ויפתחו את מה שמפריע להם ולמה הֶתרחקו

yalian

Well-known member
עידן לקח את מלאני לשיחה. בטח לא יראו לנו אבל מעניין אם הם יגידו את האמת ויפתחו את מה שמפריע להם ולמה הֶתרחקו
על בסיס מה שראיתי ממנה בימים האחרונים אני מהמרת שהיא חצי-תחרטט אותו ומחר תלעג לו שוב עם יוסי ותרגיש שהיא מישהי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה