yoni564712
Well-known member
עוז יעיף את קאזם לפני שיעיף את נתנאלקאזם לדעתי יטריל אותו הביתה
עוז יעיף את קאזם לפני שיעיף את נתנאלקאזם לדעתי יטריל אותו הביתה
המתנגדים שלה הפכו אותה לקדושהאני גם לא
ועוד יותר אני לא מבין ממתי הפכו אותה לקדושה של היקום הזה...
תאהבן, תעריצו.. זכותכם המלאה... אבל מי שאומר משהו נגדה ברשת או במקומות אחרים מקבל תגובות נאצה או שיכנועים הזויים על למה הוא טועה...
אני אף פעם לא שמח לאיד, אבל אם היא לא תזכה אני אחגוג להם בפנים...
אך ורק הם .המתנגדים שלה הפכו אותה לקדושה
התומכיםהמתנגדים שלה הפכו אותה לקדושה
אהבתי אותה, אבל היא מדרדרת מאוד מאז שהתרחקה מאופק. ועכשיו כשנדבקה לחבורת הזבל, ממש נדבקת בטמטום שלהם.אני גם לא
ועוד יותר אני לא מבין ממתי הפכו אותה לקדושה של היקום הזה...
תאהבן, תעריצו.. זכותכם המלאה... אבל מי שאומר משהו נגדה ברשת או במקומות אחרים מקבל תגובות נאצה או שיכנועים הזויים על למה הוא טועה...
אני אף פעם לא שמח לאיד, אבל אם היא לא תזכה אני אחגוג להם בפנים...
כשמחבבים דייר, לא מסתכלים עם מי היא יושבת. וזה לא שיש לה יותר מידי אופציות, לרוב השאר נמצאים עם שרין ובר.אהבתי אותה, אבל היא מדרדרת מאוד מאז שהתרחקה מאופק. ועכשיו כשנדבקה לחבורת הזבל, ממש נדבקת בטמטום שלהם.
ירד לי ממנה לגמרי. חבל. הייתה מקום 2 שלי אחרי קאזם.
זה הגיע למצב שאם בסוף זה יהיה בין טליה ובר, אני כבר אעדיף שבר תנצח...
(והנה ברגעים אלה ממש דוגמה לטמטום של חבורת הזבל, ולא יאמן איך היא מתערבבת בזה, וגם שחף שאמור להיות כמה רמות מעל כל המגעילים האלה מתערבב איתם, פשוט איכס)
לא הוגן לשפוט אותה לחומרה בגלל חבורת הגברים שהיא מבלה איתם.כשמחבבים דייר, לא מסתכלים עם מי היא יושבת. וזה לא שיש לה יותר מידי אופציות, לרוב השאר נמצאים עם שרין ובר.
אז להיות לבד זה לא כזה נעים בבית כזה.
ואני מחבבת את קאזם ואת ריאווה ועדיין לא ירדו לי מהעיניים בגלל שהם עם בר.
היא מתדרדרת ואיבדה את החן והקסם שהיה לה על זה מאפילים צדדים מכוערים של נקמנות, הגררות ושתן שעלה לראשאהבתי אותה, אבל היא מדרדרת מאוד מאז שהתרחקה מאופק. ועכשיו כשנדבקה לחבורת הזבל, ממש נדבקת בטמטום שלהם.
(והנה ברגעים אלה ממש דוגמה לטמטום של חבורת הזבל, ולא יאמן איך היא מתערבבת בזה, וגם שחף שאמור להיות כמה רמות מעל כל המגעילים האלה מתערבב איתם, פשוט איכס)
אם לא היה אותם לא היתה לכם תוכנית . קאזם לא מוציא מילה מהפה חוץ מהראיונות שלו שחוזרים על עצמם . העיקר צעק לא לדבר על התקציב כשלא כולם ביחד והוא עכשיו יושב ומתכנן .אהבתי אותה, אבל היא מדרדרת מאוד מאז שהתרחקה מאופק. ועכשיו כשנדבקה לחבורת הזבל, ממש נדבקת בטמטום שלהם.
פשוט להקיא. להקיא. טמטום ורוע. זה הכל. שום דבר מעבר לזה. לא מאמין שיש אנשים שבאמת אוהבים את החבורה המגעילה הזאת ואת היצורים שמרכיבים אותה.החבורה הזו דוחה אותי בכל רמה אפשרית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.