אני לא בדיוק רואה אותה מנסה לגרש אותם עם מטאטא. רק אומרת.גברים תמיד יימשכו לאשה יפה... כך זה לכל אורך ההיסטוריה....ובנוסף הם יודעים שהיא מאד חזקה בחוץ...מובילה במקום ראשון מרחוק את כל הסקרים..לכם הם נצמדים אליה.ככה פשוט.
למה שתגרש אותם? מה רע לה שכולם סביבה...אני לא בדיוק רואה אותה מנסה לגרש אותם עם מטאטא. רק אומרת.
פייק פייק הכול פייקהוא לא מוכן ללכת יד ביד עם בת הזוג שלו
כדי שלא יגידו מה היא עושה עם האפס הזה...
רק שהאינסטגרם שלו מספר סיפור אחר -
הוא מוכן להתנשק ברחוב
וגם לרקוד איתה ברחובות...
בא לעשות טלוויזיהפייק פייק הכול פייק
ממש לא סובל מביטחון עצמי אלא להפך פוץ מלא בעצמו ובא לעשות שוויץ
אולי בעצמה באה להאכיל אז משתפת פעולה תמורת סצנה ומאגר של מצביעים פוטנציאליבא לעשות טלוויזיה
הנה מרינה אוכלת את הדברים שלו
אל תיהיה בטוחה מרינה לא טיפשה קלטה אותו מזמןבא לעשות טלוויזיה
הנה מרינה אוכלת את הדברים שלו
לא נורא, הוא רק ילד. יהלום לא מלוטש. אין ספק שהוא אוהב להשוויץ ולסחוט מחמאות אבל אני מאמינה שזה בא מחוסר ביטחון שעדיין מושרש בו, ולבטח ידהה עם השנים.. כשטליה סוחטת מחמאות ונותנת עבודה בשביל כל טיפת יחס גברי בבית, שמעתי שאמרו כאן שזה בגלל שהיא בעצם חסרת ביטחון. לא רואה שום הבדלפייק פייק הכול פייק
ממש לא סובל מביטחון עצמי אלא להפך פוץ מלא בעצמו ובא לעשות שוויץ
מלוטש יתר על המידה יודע להשתמש בחינוך שקיבל בתלמה ילין ויודע לסחוט דמעה על חבר מתלא נורא, הוא רק ילד. יהלום לא מלוטש. אין ספק שהוא אוהב להשוויץ ולסחוט מחמאות אבל אני מאמינה שזה בא מחוסר ביטחון שעדיין מושרש בו, ולבטח ידהה עם השנים.. כשטליה סוחטת מחמאות ונותנת עבודה בשביל כל טיפת יחס גברי בבית, שמעתי שאמרו כאן שזה בגלל שהיא בעצם חסרת ביטחון. לא רואה שום הבדל
הוא לא משוויץ ולא סוחט מחמאותלא נורא, הוא רק ילד. יהלום לא מלוטש. אין ספק שהוא אוהב להשוויץ ולסחוט מחמאות אבל אני מאמינה שזה בא מחוסר ביטחון שעדיין מושרש בו, ולבטח ידהה עם השנים.. כשטליה סוחטת מחמאות ונותנת עבודה בשביל כל טיפת יחס גברי בבית, שמעתי שאמרו כאן שזה בגלל שהיא בעצם חסרת ביטחון. לא רואה שום הבדל
בולאני לא בא בטענות לטליה על החבורה הזאת.
דניאל ראה מסוקים, ראה מרגי, קלט את המצב ונדבק.
נתנאל קיבל הוראה מעוז כדי לגנוב לה את המיליון בסוף.
דרור ומשה ראו סקר.
היא לא יכולה להיות עם הצד השני רוב היום בגלל שלא מחוברת לשרין ובר.
אין לי טענה אליה.
הטענה לעוז.
במיוחד שהוא בצד שלהם.
זה הולך להיות חודש מקולל.
מה עוזר לי שטוב לה אם אני סובל ועוד יותר שבעתיד אסבול יותר?בול
ראיתי ביומיים האחרונים
ישבו בחוץ שרין אופק בר ריוואה ליה
טליה יצאה ניסתה להשתלב אף אחד לא ספר אותה
מה גם שעכשיו זה גם אופק שהם במצב לא טוב
נכון שחוץ משחף הם נצמדו אליה כי היא חזקה בחוץ
אבל לפחות איתם טוב לה
היא משוחררת צוחקת .
יונימה עוזר לי שטוב לה אם אני סובל ועוד יותר שבעתיד אסבול יותר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.