** שרשור לילה - היום ה-71 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אמילי קופר וואו קוטיניו​

אמילי פולינה גגרינה​

מה שאני מנסה להגיד זה שילד למשל כמו מקולי קלקין "שכחו אותי בבית" מצליח מאוד בילדות ואז מתמודד עם נשלחות פסיכולוגיות קשות בבגרות. כמות הכסף שהורים שלה השקיעו בכל המופעים האלה, בשיעורים האלה, גורמים לכל כך הרבה לחץ שאת כבר הופכת להיות זמרת פחות טובה כי את כל הזמן פוחדת לאכזב. מה שקרה במשימה היום היה מאוד טראומתי מבחינה פסיכולוגית לאמילי, זה יהיה מרגש עד דמעות בפרק , אך זה ישאיר צלקות. אח גדול ניסוי חברתי, אז ידעו לאן הכניסו ילדה.

בסדר555

Well-known member
חוצפה שהמציאו חרם בבריכה על חשבון עידן,
העלו על זה פוסט בישראל בידור ולא חסר אנשים שמאמינים לזה ..
פשוט מגוחך
אין לו בושה לעוז
שימוש ציני ומגעיל בעידן בשביל להרים לדיירים שהוא אוהב
ועל כלום

פשוט לשקר על הגב שלו
השתמש בו להרים לאמילי
עכשיו לשילה
שק החבטות שלו

EREZG07

Well-known member
פשוט מגוחך
בעונה של תקוה ירדן הציעה לעשות חרם על תקוה...היא אמרה את זה מפורשות שהיא מצפה שאנשים בבית לא ידברו איתה, היא הגיעה למקום 2 המכובד. מוסר השכל - הצופים הם יותר גרועים מהדיירים, שוכחים הכול ברגע שעוז שם מנגינה בחדר האח

KAPSULA1

Well-known member
פשוט מגוחך
אני ראיתי את זה שהיו בבריכה, עידן ממש לא יצא איך ששילה נכנס. הוא היה עם הבחורים ויצא אחרי זמן כי רצה סיגריה.
אבל האח מת על חרמות בבית האח, זה נכון שהרבה שם לא מתקשרים איתו והוא לבד אבל לא כולם מתחברים עם כולם והוא ישר בא אבו עלי. אם הדר לא חברה שלו מבית ואם אמילי לא היתה מפרלטטת איתו בהתחלה גם איתן לא היה לו קשר. אם היה בא רגיל להכיר ולהיפתח אני בטוחה שהרבה היו מחבבים אותו ומתחברים אליו כי יש לו נושאי שיחה. אבל הוא בא למשחק ופתח בספיד אז הרבה תפסו מרחק

yoni564712

Well-known member
זמן מעולה לחיים להעיר את גאיה משינה ולשאול אותה אם היא אוהבת אותו

טוויגיי

Well-known member
בקיצור אם מלאני היתה נשארת בלי לצאת לחזור היא היתה חברה של הדר
יותר חשש מחשש

EREZG07

Well-known member
עידן יצפה בקטע של הבריכה וינבח על עוז ובצדק. באח הגדול יש זילות של המושג חרם. חרם זה נידוי של בנאדם והוא מלווה בהתעלמות גורפת של קבוצה שלמה, השפלה ובמקרים רבים אלימות. צריך להשתמש במילה הזאת ממש בזהירות ולפני שאור ועידן מואשמים בזה, עוז היה צריך לבחון את הדברים לעומק. במיוחד כשמדובר באח הגדול והיו דיירי עבר שעשו מאמצים גדולים כדי שיחשבו בחוץ שעושים עליהם חרם.

בסדר555

Well-known member
עידן יצפה בקטע של הבריכה וינבח על עוז ובצדק. באח הגדול יש זילות של המושג חרם. חרם זה נידוי של בנאדם והוא מלווה בהתעלמות גורפת של קבוצה שלמה, השפלה ובמקרים רבים אלימות. צריך להשתמש במילה הזאת ממש בזהירות ולפני שאור ועידן מואשמים בזה, עוז היה צריך לבחון את הדברים לעומק. במיוחד כשמדובר באח הגדול והיו דיירי עבר שעשו מאמצים גדולים כדי שיחשבו בחוץ שעושים עליהם חרם.
הוא יודע מה עידן עבר בחוץ
ויודע מאיפה בא לפני האח
אם עוז לא סובל אותו שידיח אותו
לא צריך לחפש קטעים לא קשורים ולחבר ביניהם ולהלביש על השם שלו חרם מומצא בשביל להרים לדיירים שהוא אוהב

נערך לאחרונה ב:

KAPSULA1

Well-known member
הוא יודע מה עידן עבר בחוץ
ויודע מאיפה בא לפני האח
אם עוז לא סובל אותו שידיח אותו
לא צריך לחפש קטעים לא קשורים ולחבר ביניהם ולהלביש על השם שלו חרם מומצא בשביל להרים לדיירים שהוא אוהב
ובעיקר שלא שידר את השיחה של אמילי ושילה בשבת בצהריים ששילה אמר לה שתשב איתו בהדחה ואף אמר לה לא לעשות שפתיים יותר

svtar25

Well-known member
עידן יצפה בקטע של הבריכה וינבח על עוז ובצדק. באח הגדול יש זילות של המושג חרם. חרם זה נידוי של בנאדם והוא מלווה בהתעלמות גורפת של קבוצה שלמה, השפלה ובמקרים רבים אלימות. צריך להשתמש במילה הזאת ממש בזהירות ולפני שאור ועידן מואשמים בזה, עוז היה צריך לבחון את הדברים לעומק. במיוחד כשמדובר באח הגדול והיו דיירי עבר שעשו מאמצים גדולים כדי שיחשבו בחוץ שעושים עליהם חרם.​
שילה אתמול לא סתם פלרטט עם אמילי, אלה אמר לה "ינשב אחד ליד השני בהדחה"
אמילי : אני ואתה, למה?"
שילה : " אין סיבה, אנחנו גם לא חברים"
אמילי : " אמא, איך הוא מכניס לי מילים לפה, אמא"
שילה : מראה לה על השפתיים " כאשר יוצאים מכאן את לא נוגעת בהם יותר "
אמילי " בשפתיים?"
שילה : " אני לא מרשה לך"
אמילי : "תזכיר לי מי אתה? " ושוב "תזכיר לי מי אתה?"
שילה ; "חבר"
אמילי " למה זה יפה , אני אוהבת"
שילה " יפה לך הכל כי את יפה, אבל ראיתי אותך בלי וזה יותר יפה " ( ראה בלי , עשה עליה סטוק של החיים.
ועוד בפרק הזה שואל את האח למה אמילי חזרה לעידן , הם לא מתאימים
סבבה הם לא מתאימים, אבל האם הוא יקבע לה עם מי להיות?

בסדר555

Well-known member
שילה אתמול לא סתם פלרטט עם אמילי, אלה אמר לה "ינשב אחד ליד השני בהדחה"
אמילי : אני ואתה, למה?"
שילה : " אין סיבה, אנחנו גם לא חברים"
אמילי : " אמא, איך הוא מכניס לי מילים לפה, אמא"
שילה : מראה לה על השפתיים " כאשר יוצאים מכאן את לא נוגעת בהם יותר "
אמילי " בשפתיים?"
שילה : " אני לא מרשה לך"
אמילי : "תזכיר לי מי אתה? " ושוב "תזכיר לי מי אתה?"
שילה ; "חבר"
אמילי " למה זה יפה , אני אוהבת"
שילה " יפה לך הכל כי את יפה, אבל ראיתי אותך בלי וזה יותר יפה " ( ראה בלי , עשה עליה סטוק של החיים.
ועוד בפרק הזה שואל את האח למה אמילי חזרה לעידן , הם לא מתאימים
סבבה הם לא מתאימים, אבל האם הוא יקבע לה עם מי להיות?
ואת השיחה הזאת עוז הסתיר מהפרק כדי לשמור על שילה
כמו עוד הרבה דברים שלו שהסתיר

KAPSULA1

Well-known member
ואת השיחה הזאת עוז הסתיר מהפרק כדי לשמור על שילה
כמו עוד הרבה דברים שלו שהסתיר
לא הראה שבא לקחת את החברים של אור, שאמר שיפיל את עידן, שבשבת ביקש מאמילי לשבת איתה בהדחה. גם השיחה שעשה עם עידן זה כבר אחרי שבוע ומשהו שפלירטטו, רק אז הוא נזכר לשאול אם זה בסדר , רק אחרי שאמילי ועידן התקרבו שוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה