** שרשור לילה - היום ה-71 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
מיכצ' הביצ' התיישבה לעשות לו סימנים ולבבות. בלתי. :rolleyes:

אורחתלרגע23

Well-known member
עידן יצפה בקטע של הבריכה וינבח על עוז ובצדק. באח הגדול יש זילות של המושג חרם. חרם זה נידוי של בנאדם והוא מלווה בהתעלמות גורפת של קבוצה שלמה, השפלה ובמקרים רבים אלימות. צריך להשתמש במילה הזאת ממש בזהירות ולפני שאור ועידן מואשמים בזה, עוז היה צריך לבחון את הדברים לעומק. במיוחד כשמדובר באח הגדול והיו דיירי עבר שעשו מאמצים גדולים כדי שיחשבו בחוץ שעושים עליהם חרם.
חוסר אחריות! להאשים דיירים בדבר כזה,
במיוחד שזה שקרי וממוצא.
אחותו של שילה כמובן חוגגת על העריכה השקרית ומשתפת סרטונים לטובתו ונגד אור ועידן.

KAPSULA1

Well-known member
במיוחד שזה שקרי וממוצא.
אחותו של שילה כמובן חוגגת על העריכה השקרית ומשתפת סרטונים לטובתו ונגד אור ועידן.
אור לא צבוע, לא זוכרת מתי הוא יצא מהבריכה ששילה נכנס אבל אור בכללי לא מתקרב לדייר שהוא סולד ממנו ולא נמצא לידו. זה לא שהוא ביקש מכולם לצאת ששילה נכנס. עידן לא יצא באותו רגע, הוא נשאר עם הבנים בבריכה לפחות רבע שעה מה שאני שוכרת, אולי יותר

KAPSULA1

Well-known member
לעוז יש קטע כזה להביא דייר חדש לגמר, כל עונה זה קורה. רוצה להצדיק את הליהוקים שלו. דרור, ליאל וגם בעונות קודמות. אם נגר לא היה פורש אולי גם היה מגיע לגמר.
העונה הדייר הזה יהיה שילה אם כי אין לו עלילה בבית מלבד העלילה של עוז.
אולי הוא ידיח את עידן בשביל ששילה ואמילי יתחברו אבל היא לא תעשה דבר כזה, היא מחושבת מדי בשביל לפגוע בעצמה

mikimichaelmil11

Well-known member
לעוז יש קטע כזה להביא דייר חדש לגמר, כל עונה זה קורה. רוצה להצדיק את הליהוקים שלו. דרור, ליאל וגם בעונות קודמות. אם נגר לא היה פורש אולי גם היה מגיע לגמר.
העונה הדייר הזה יהיה שילה אם כי אין לו עלילה בבית מלבד העלילה של עוז.
אולי הוא ידיח את עידן בשביל ששילה ואמילי יתחברו אבל היא לא תעשה דבר כזה, היא מחושבת מדי בשביל לפגוע בעצמה
נראה לי שהפעם זה לא יצליח

KAPSULA1

Well-known member
נראה לי שהפעם זה לא יצליח
אם עוז רוצה גם איציק יגיע לגמר, אפילו צחי למרות שהודחו כבר.
מלבד הדר, אור וםרידה שלהם יש הכי הרבה הצבעות וחשיפה כל השאר שיגיעו לגמר זאת תהיה בחירה של עוז. לא אתפלא אם גם יוסי יגיע לשם, יש לעוז סימפטיה לבשלנים, עיין ערך אסידו הזה שהגיע לגמר ובכלל לא היה בולט

בסדר555

Well-known member
במיוחד שזה שקרי וממוצא.
ברור שחוסר אחריות של עוז
זה מגעיל להמציא על כל אחד אבל בסיטואציה הזאת במיוחד
ובדרך כלל אני לא מדבר על עידן והקשר שלו לטראומות
אבל פה החוסר אחריות כפול בגלל הטראומות ובגלל מה שעבר בחוץ

לא אומר שהוא צריך לשמור עליו
אבל המינימום לא להמציא עליו דברים כבדים בשביל להרים לדיירים האהובים עליו

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה