אמאל'ה סגרתי את הלייב ופתחתי בגללךמה חיים עושה ?
הוא נראה על סף התקף פסיכוטיאמאל'ה סגרתי את הלייב ופתחתי בגללך
מה הוא עושה?
יושב במיטה ומסתכל על כולם.
סתם נדודי שינה בטח,
אבל קריפוש
לאאאא זה סתם חיים,הוא נראה על סף התקף פסיכוטי
כול יום הוא יותר ויותר מגעיל אותיחיים הקריפי כבר כמה דקות יושב במיטה ומתצפת עליהם ישנים
מתצפת בעיקר על מלאני.חיים הקריפי כבר כמה דקות יושב במיטה ומתצפת עליהם ישנים
קריפוש...מתצפת בעיקר על מלאני.
אני מציע לה שבחוץ היא תוציא נגדו צו הרחקה...
חוסר אחריות! להאשים דיירים בדבר כזה,עידן יצפה בקטע של הבריכה וינבח על עוז ובצדק. באח הגדול יש זילות של המושג חרם. חרם זה נידוי של בנאדם והוא מלווה בהתעלמות גורפת של קבוצה שלמה, השפלה ובמקרים רבים אלימות. צריך להשתמש במילה הזאת ממש בזהירות ולפני שאור ועידן מואשמים בזה, עוז היה צריך לבחון את הדברים לעומק. במיוחד כשמדובר באח הגדול והיו דיירי עבר שעשו מאמצים גדולים כדי שיחשבו בחוץ שעושים עליהם חרם.
אור לא צבוע, לא זוכרת מתי הוא יצא מהבריכה ששילה נכנס אבל אור בכללי לא מתקרב לדייר שהוא סולד ממנו ולא נמצא לידו. זה לא שהוא ביקש מכולם לצאת ששילה נכנס. עידן לא יצא באותו רגע, הוא נשאר עם הבנים בבריכה לפחות רבע שעה מה שאני שוכרת, אולי יותרחוסר אחריות! להאשים דיירים בדבר כזה,
במיוחד שזה שקרי וממוצא.
אחותו של שילה כמובן חוגגת על העריכה השקרית ומשתפת סרטונים לטובתו ונגד אור ועידן.
נראה לי שהפעם זה לא יצליחלעוז יש קטע כזה להביא דייר חדש לגמר, כל עונה זה קורה. רוצה להצדיק את הליהוקים שלו. דרור, ליאל וגם בעונות קודמות. אם נגר לא היה פורש אולי גם היה מגיע לגמר.
העונה הדייר הזה יהיה שילה אם כי אין לו עלילה בבית מלבד העלילה של עוז.
אולי הוא ידיח את עידן בשביל ששילה ואמילי יתחברו אבל היא לא תעשה דבר כזה, היא מחושבת מדי בשביל לפגוע בעצמה
אם עוז רוצה גם איציק יגיע לגמר, אפילו צחי למרות שהודחו כבר.נראה לי שהפעם זה לא יצליח
ברור שחוסר אחריות של עוזחוסר אחריות! להאשים דיירים בדבר כזה,
במיוחד שזה שקרי וממוצא.
אחותו של שילה כמובן חוגגת על העריכה השקרית ומשתפת סרטונים לטובתו ונגד אור ועידן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.