** שרשור לילה - היום ה-73 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
לדעתי דני לא יגיע לגמר. אין מקום שם. זה צפוף.
אור, פרידה, הדר בגמר. מאמינה שהאח רוצה את יוסי או נועם.
החמישי אולי יהיה שילה.
גם לפי הצבעות לא נראה לי שדני סוחף. היה לו מומנט ואז הוא נרדם להרבה זמן
הוא פותח מנועים לאחרונה. מעניין אם זה יהיה מספיק סוחף אצל הצופים

KAPSULA1

Well-known member
הוא פותח מנועים לאחרונה. מעניין אם זה יהיה מספיק סוחף אצל הצופים
נראה לי שלא. הרוב כבר התבייתו על פייבוריטים. רק אם מעשהו יעשה שם איזה משהו חמור אז הוא יעוף או להיפך מישהו יעשה משהו שישבה את כולם ואז יהיה לו פוקוס גדול. כמו המשימה השבוע שנועדה להרים לפרידה ולדעתי הרימה לה בענק והיא חזק בדרך לנצחון

GALxp

Well-known member
23:38 דני מספר שהוא מת לעשות את הפיצוץ של הכנסה כספית
שאבא שלו מעודד אותו לתכשיטנות אבל הוא צריך כסף לסחורה. בא לאח לנסות
ואור מקשיב
אם זה בין אור לדני, למי הייתם מצביעים?
אצביע לאור רק אם הוא ישאר על הספה בגמר עם פרידה.

tortt

Well-known member
23:38 דני מספר שהוא מת לעשות את הפיצוץ של הכנסה כספית
שאבא שלו מעודד אותו לתכשיטנות אבל הוא צריך כסף לסחורה. בא לאח לנסות
ואור מקשיב
אם זה בין אור לדני, למי הייתם מצביעים?
אני לא מצביעה
אבל
אם אני מסתכלת אובייקטיבית (עד כמה שאפשר..)
לאור מגיע יותר מכולם שם
בטח יותר מדני
ואני סבבה עם שניהם.

yalian

Well-known member
@willing
ראיתי את הקטע עם מיכל מקשיבה לשילה ששמת בשרשור הקודם 😅 איזה קלוזאפ עקבי!!
מה שהכי תפס לי את המבט זה שהיא כל הזמן שיחקה עם האצבעות של יד אחת בחלק האחורי של הפנים, זה נראה כאילו היא משחקת בחיבור של המסיכה שדבוקה לה לפרצוף, וכל רגע עומדת ככה כמו בסרטים לקרוע אותה ולחשוף את פניה האמיתיות 🤣

willing

Well-known member
@willing
ראיתי את הקטע עם מיכל מקשיבה לשילה ששמת בשרשור הקודם 😅 איזה קלוזאפ עקבי!!
מה שהכי תפס לי את המבט זה שהיא כל הזמן שיחקה עם האצבעות של יד אחת בחלק האחורי של הפנים, זה נראה כאילו היא משחקת בחיבור של המסיכה שדבוקה לה לפרצוף, וכל רגע עומדת ככה כמו בסרטים לקרוע אותה ולחשוף את פניה האמיתיות 🤣
היא קאלט. איך שהיא "שוברת את הקרח" עם שילה, מתלהבת מוגזם עם העיניים, או המשחק בעגילים וכל מה שההיפך מנינוחות.
קשה לי לצפיה, אבל כאמור...מרתקת

yalian

Well-known member
היא קאלט. איך שהיא "שוברת את הקרח" עם שילה, מתלהבת מוגזם עם העיניים, או המשחק בעגילים וכל מה שההיפך מנינוחות.
קשה לי לצפיה, אבל כאמור...מרתקת
היא לא נראתה לי מוגזמת, אולי קצת מהונדסת, אבל התרשמתי שבגדול זו המימיקה הרגילה שלה / שהיא סיגלה לעצמה
ולצערי אני עדיין רואה בה סוג של יפה 😭

willing

Well-known member
23:34 אני נקרעת מצחוק. אחרי הקידום של דני למליון שהוא זקוק לו כדי לפרוץ בעסק התכשיטנות.
אור מוכיח לדני/צופים שכל התמונות שלו משקפות אותו אמיתי. חי בפשטות.
וכל התמונות בחול זה בכלל לא בזבוזים. זה בשביל ההופעות שהם כיסו לו. ואין לו כסף לבזבוזים:ROFLMAO:

כל שנה הגברים בבית מסבירים למה הם צריכים את המליון. זה כמו המחקרים שהראו שנשים פחות נוטות לבקש העלאה
קטע ממונטי פייתון

yalian

Well-known member
23:34 אני נקרעת מצחוק. אחרי הקידום של דני למליון שהוא זקוק לו כדי לפרוץ בעסק התכשיטנות.
אור מוכיח לדני/צופים שכל התמונות שלו משקפות אותו אמיתי. חי בפשטות.
וכל התמונות בחול זה בכלל לא בזבוזים. זה בשביל ההופעות שהם כיסו לו. ואין לו כסף לבזבוזים:ROFLMAO:

כל שנה הגברים בבית מסבירים למה הם צריכים את המליון. זה כמו המחקרים שהראו שנשים פחות נוטות לבקש העלאה
קטע ממונטי פייתון
בעולם אידיאלי האח היה מייד משמיע ברקע את השיחה משנת תרפפו של אור ובן (ועוד), כשהוא לחץ על בן להגיד כמה כסף הוא מוציא על יציאה, וסיפר (אור) שהוא שופך איזה אלף שקל כל פעם

willing

Well-known member
בעולם אידיאלי האח היה מייד משמיע ברקע את השיחה משנת תרפפו של אור ובן (ועוד), כשהוא לחץ על בן להגיד כמה כסף הוא מוציא על יציאה, וסיפר (אור) שהוא שופך איזה אלף שקל כל פעם
כן, הוא לא חסך בתיאורים. מצחיקים שניהם עם המונטי פייתון שלהם

"לא, אני יותר עני. אצלנו בקיץ יש דליפות של גשם מפתחים בגג"
כן, אבל לנו אין אפילו גג שיהיה דליפה. כל חורף הבית בריכה וכל החשמל הולך

מצב
הנושא נעול.
למעלה