Rodrik Harlaw
Well-known member
את מדברת על המערכון שבו כל אחד מגזים התמסכנויות?קטע ממונטי פייתון
את מדברת על המערכון שבו כל אחד מגזים התמסכנויות?קטע ממונטי פייתון
כן חח... השיחה של דני ואור מלפני שעהאת מדברת על המערכון שבו כל אחד מגזים התמסכנויות?
כתבת מבולבל. זה היה נשמע כאילו יש מערכון שלהם על הבדלי דרישות שכר של גברים ונשים שלא הכרתי.כן חח... השיחה של דני ואור מלפני שעה
היא מקנאה בה אבל אנשים יגידו שפרידה מקנאה בהלפרידה כואבת הבטן אז הדר עם בקבוק חם על הבטן...הזייה
היא מחקה אותה בהרבה דברים...גם מלאניהיא מקנאה בה אבל אנשים יגידו שפרידה מקנאה בה
את אומרת שבכל זמן נתון רק לדיירת אחת יכולה לכאוב הבטן?לפרידה כואבת הבטן אז הדר עם בקבוק חם על הבטן...הזייה
לדעתי פרידה תיקח בשיטת הצבעה כמו שנה שעברה. בשיטת הצבעה רגילה יהיה לה קשה יותר.מה שישחק לטובת פרידה בגמר
זה ההצבעות מחדש ברגע שמישהו יוצא.
התומכים של הדר יעדיפו להצביע לה כדי שאור לא ייקח
התומכים של אור יצביעו לה כדי שהדר לא תיקח
ובגדול ביחס לשאר הדיירים הבולטים שכנראה יגיעו לסוף, היא הכי פחות מעוררת שיח נגד (כמו נועם ויוסי, אבל הם פחות סביר שיגיעו לסוף).
היא לא צריכה להיות ברמה של טליה כדי לנצח הצבעה רגילה,לדעתי פרידה תיקח בשיטת הצבעה כמו שנה שעברה. בשיטת הצבעה רגילה יהיה לה קשה יותר.
היא לא ברמת האהדה שהיתה לטליה שהיתה עם כל החברים שלה בגמר וניצחה מול בר.
זה יקרה אם עוז רוצה שהיא תזכהמה שישחק לטובת פרידה בגמר
ובגדול ביחס לשאר הדיירים הבולטים שכנראה יגיעו לסוף, היא הכי פחות מעוררת שיח נגד (כמו נועם ויוסי, אבל הם פחות סביר שיגיעו לסוף).
לא נראה לי שפרידה לא תהיה בגמר. היא תנצח בכל הצבעה שעינב, נועם, עידן ואמילי נמצאים בהזה יקרה אם עוז רוצה שהיא תזכה
אם הוא בונה על מישהו אחר הוא יוציא אותה לפני הגמר
אני חושבת שהפוךמה שישחק לטובת פרידה בגמר
עידן לא יגיע לגמר.אני חושבת שהפוך
אם תהיה הצבעה רגילה
אני מניחה שפרידה מקום ראשון ואפילו דיי בפער
אם עוז יעשה שיטת מעתוק, סימן שהוא רוצה שמישהו אחר ייקח
אולי עידן.
כשהדר תודח, התומכים שלה יצביעו עבורו, לא עבור פרידה.
כנ"ל תומכי אור.
אני גם חושבת שעידן לא מספיק חזק לגמרעידן לא יגיע לגמר.
הדר וכנראה גם אור יהיו בגמר
אני יוצאת מנקודת הנחה שעידן לא יגיע לשלישייהאני חושבת שהפוך
אם תהיה הצבעה רגילה
אני מניחה שפרידה מקום ראשון ואפילו דיי בפער
אם עוז יעשה שיטת מעתוק, סימן שהוא רוצה שמישהו אחר ייקח
אולי עידן.
כשהדר תודח, התומכים שלה יצביעו עבורו, לא עבור פרידה.
כנ"ל תומכי אור.
האח מנסה להעלים את הדר על מנת שלא תעלה אבל כמות ההצבעות שאנחנו מכינים לה היא לא אנושית כמות עצומה שלא תפסיק לרגעאני יוצאת מנקודת הנחה שעידן לא יגיע לשלישייה
אם השלישייה זה אור הדר ופרידה כמו שסביר להניח שיקרה, זה מסדר את הקלפים לזכייה שלה.
אבל לעוז תוכניות משלו, אז מי יודע.
להעלים את הדר?האח מנסה להעלים את הדר על מנת שלא תעלה אבל כמות ההצבעות שאנחנו מכינים לה היא לא אנושית כמות עצומה שלא תפסיק לרגע
מכינים לה? מי זה אנחנו?האח מנסה להעלים את הדר על מנת שלא תעלה אבל כמות ההצבעות שאנחנו מכינים לה היא לא אנושית כמות עצומה שלא תפסיק לרגע
הקולות שאבא שלה קנהמכינים לה? מי זה אנחנו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.