GALxp
Well-known member
איפה קורל כשצריכים אותה?נראה לכם שנגלה מי ניצל מהדחה ומי נכנס במקום? או שיהיה צנזור כל 10 שניות עד מחר בערב?
איפה קורל כשצריכים אותה?נראה לכם שנגלה מי ניצל מהדחה ומי נכנס במקום? או שיהיה צנזור כל 10 שניות עד מחר בערב?
כולם שם רכלניםאיפה קורל כשצריכים אותה?
נכון.כולם שם רכלנים
זה חייב להיות שילה את עידן.נכון.
אני מאמין שנדע עוד הלילה, גם אם האח יאסור עליהם לדבר על זה. זה בלתי נשלט.
בטח אם חיים העמיד את פרידה, או שילה העמיד את עידן...
חיים לא יעמיד את פרידה. יילך על עינב, הוא לא יתעסק איתה ועם הצבא שלה. כבר קלט שהיא המנצחתנכון.
אני מאמין שנדע עוד הלילה, גם אם האח יאסור עליהם לדבר על זה. זה בלתי נשלט.
בטח אם חיים העמיד את פרידה, או שילה העמיד את עידן...
איך שאני מכירה את עוז שילה ינצל ויכניס את עידן. או הדר תכניס את מלאני.נראה לכם שנגלה מי ניצל מהדחה ומי נכנס במקום? או שיהיה צנזור כל 10 שניות עד מחר בערב?
מקווה שזה לא נועד למלט את מיכל התפלצת מהדחה.איך שאני מכירה את עוז שילה ינצל ויכניס את עידן. או הדר תכניס את מלאני.
חיים יכניס את?.... נועם את עינב.
הכי מעניין זה אם שילה או הדר ינצלו, יהיה מתח. תאכלס ינצל מי שעוז ירצה, ומה שיעשה יותר בלאגן בבית.
עוז גם יכול להביא לה תשובות באוזניה כמו שעשה במשימה עם יהב וקורלי
ברור חששהקטע שהדר קופצת משמחה למשמע הקטע בדידי הררי
נראה יותר כמו שמחה על זה שפרידה הקליטה והבלאגן שזה יעשה שיגרום לשתיהן להרגיש רע
מאשר באמת שמחה שזה ברדיו
לאן תלך?הקטע שהדר קופצת משמחה למשמע הקטע בדידי הררי
נראה יותר כמו שמחה על זה שפרידה הקליטה והבלאגן שזה יעשה שיגרום לשתיהן להרגיש רע
מאשר באמת שמחה שזה ברדיו
מענטזת כל השנה. וזאת הזוכה של העונהאיזה אהבלים איך הם לא עלו על זה שזו משימה סודית כשיש להם כזה רמז עבה
הרי פרידה לא רוקדת בגשם..
פרידה מענטזת בחמסין
לא אכפת לי המעינטוזים אבל גיליתי שהיא פייק ניוז.. לא מאמינהמענטזת כל השנה. וזאת הזוכה של העונה
כולה פייק.לא אכפת לי המעינטוזים אבל גיליתי שהיא פייק ניוז.. לא מאמינה
בתאכלס, פרידה היתה עושה את זה. לא נתנו לה את האופציה אז לא נדע. היא כן היתה עושה את זהאיזה אהבלים איך הם לא עלו על זה שזו משימה סודית כשיש להם כזה רמז עבה
הרי פרידה לא רוקדת בגשם..
פרידה מענטזת בחמסין
היא לא.בתאכלס, פרידה היתה עושה את זה. לא נתנו לה את האופציה אז לא נדע. היא כן היתה עושה את זה
היתה לוקחת את ההזדמנות ומוצאת דרך לחרטט סיבה שהמעריצות שלה והצופים יוכלו לעכלהיא לא.
היא יודעת שיש לה סיכוי לנצח והיא חכמה מדי, מכדי להרוס את השם הטוב שהיא משערת שיש לה בחוץ
זה לא לגנוב אלפחורס.היתה לוקחת את ההזדמנות ומוצאת דרך לחרטט סיבה שהמעריצות שלה והצופים יוכלו לעכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.