** שרשור לילה - היום ה-74 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

avi1_

Active member
לא נגלה היום מי נכנס לרשימה, לפחות לא רשמית. הם בטח בארוחה עכשיו, אחד הדיירים יקבל בה כוח, כן נדע דרך 26 מי קיבל אותו

מחר בשידור חי במקום ההכרזה הרגילה על רשימת ההדחה, יפנו לבית, מי שקיבל את הכוח ייגש לחדר האח, הם יראו בסלון, והאח יודיע לו שהכוח זה להוציא את עצמו מהרשימה, ושיבחר בלייב ובפומבי את מי להכניס במקום, ואז הכרזה על הרשימה הסופית ופתיחת הצבעות

מי שקיבל את הכוח לא בהכרח חייב לדעת מה הוא היום
וגם לא להשתמש בו היום, ואז לא נדע עד מחר מי יהיה הדייר שיכנס במקום מי שיוצא, אלא אם זה יהיה מישהו שיהיה ברור לכולם את מי יכניס לרשימה גם אם זה לא נאמר מפורשות
לא בטוח שהוא/היא יכניסו לרשימה היום
יש מצב שזה יהיה רק מחר בשידור

tarimulu

Well-known member
לא בטוח שהוא/היא יכניסו לרשימה היום
יש מצב שזה יהיה רק מחר בשידור
כן, זה מה שהתכוונתי
שהציפיה שנדע את זה הלילה לא ריאלית
נדע לכל היותר מי קיבל את הכוח והבחירה עצמה מחר בלייב

גליה 1211

Well-known member
אני לא מבינה את האנשים שנכנסים בכניסה השנייה. זה כמו להיות האישה השנייה... מי יסכים לכזה דבר?

yoni564712

Well-known member
מה זה משנה מי יצא מהרשימה?

המודח בין מיכל לחיים בין כה וכה

ואם חיים יצא
אז מיכל ודאי כי של פרידה יצביעו ליוסי

mariamma 86

Well-known member
זה כל כך מצחיק אותי שילוב מילים שילה וחרם
מזכיר לי את אברהם שניסה לגרום לכולם להאמין שסתיו עושה עליו חרם
ובכלל שילה מאוד מזכיר את אברהם
עם שואב אבק

EREZG07

Well-known member
חיים יקבל חסינות בקיצור, הרי הוא ויוסי התנדבו לעמוד לא? יוציאו אותו, אחרת יתנו את החסינות לאמילי והיא תכניס את די.ג׳יי

KAPSULA1

Well-known member
חיים יקבל חסינות בקיצור, הרי הוא ויוסי התנדבו לעמוד לא? יוציאו אותו, אחרת יתנו את החסינות לאמילי והיא תכניס את די.ג׳יי
לא נראה לי שאמילי תצא. היא לא תכניס את עצמה באף קטגוריה רעה ולא תזכה. למי שיש הכי סיכוי לזכות זה שילה כי הוא הגיע מבחוץ ויש לו מידע מה חושבים על הדיירים ואיך יצביע הקהל (או עוז) ולהדר כי יש לה חודים והיא חשש

מצב
הנושא נעול.
למעלה