ומלא מרץ לעוד שבוע של....לא מאמינה שחיים עוד שם
יכול להיות, על סמך מה זה נאמר עכשיו אבליש מצב אור לא כזה חזק?
ההדחה של עידן יותר ערערה אותנויכול להיות, על סמך מה זה נאמר עכשיו אבל
באיזה הקשר
מה היה שיר הבוקר?ללהק לוחם שרק חזר מעזה בשביל לקבל לגיטימציה לשידור העונה בתקופה הזאת
אין בעיה אבל קצת אחריות לא להפוך אותו לאיזה שק חבטות
להשתמש בו פעם ראשונה בשביל להרים לילדת טיקטוק ובדרך לקצוץ אותו עד דק להדביק לו תווית של אחד שמשחק בנשים
לזרוק אותו לתוך קהל וצבא כתבים חסר רחמים שהשפילו ורמסו אותו
להחזיר אותו בשביל להרים שוב לילדת טיקטוק וסיבה להביא לה שיר
לא מספיק לו
צריך גם להשתמש בו להרים לשחקן סוג ז ולהדביק לו תווית של מחרים על כלום שתלך איתו גם בחוץ
להשפיל אותו באיזה סקר
ולזרוק שוב
רק בן אדם ציני וחסר אחריות יכול לעשות דבר כזה
לא מגיע לו לעבוד בטלוויזיה יותר
לגבי עידן יש לי הרבה ביקורת על החוסר עמוד שדרה על הקשר עם אמילי שהרס לו
אבל לא זאת הסיבה שהודח
מצד אחד אני שמח שלא אצטרך לראות אותו מביך את עצמו ועושה בייביסיטר לאמילי
מצד שני אני מבואס שהודח לפני אמילי ושילה
היום קיבלנו חותמת על זה שיש בן אדם אחד שקובע
והחותמת היא שיר הבוקר שהוקדש לעידן
בספק אם תצליחו לשכנע אותי שהוא היה ב3 האחרונים
אבל אין סיכוי שתצליחו לשכנע אותי שהוא היה אחרון בפער כזה שידעו מהבוקר שהוא הולך
ועובדה שידעו
מה היה שיר הבוקר?
אני לא אתפלא אצלה אם תוך כדי בדקה שהיא בזווית ראיה עם שילהאשכרה
שילה עכשיו אמר להדר שהנשיקות של אמילי ועידן מול הפנים שלו זה קו אדום ומשהו שלא עושים?!?
תוסיף את זה שכמה דקות אחרי ששילה יצא מהאח היום הוא ישב לשיחה ואמר שעידן הוא המודח לדעתו לא מחשיד בכללללהק לוחם שרק חזר מעזה בשביל לקבל לגיטימציה לשידור העונה בתקופה הזאת
אין בעיה אבל קצת אחריות לא להפוך אותו לאיזה שק חבטות
להשתמש בו פעם ראשונה בשביל להרים לילדת טיקטוק ובדרך לקצוץ אותו עד דק להדביק לו תווית של אחד שמשחק בנשים
לזרוק אותו לתוך קהל וצבא כתבים חסר רחמים שהשפילו ורמסו אותו
להחזיר אותו בשביל להרים שוב לילדת טיקטוק וסיבה להביא לה שיר
לא מספיק לו
צריך גם להשתמש בו להרים לשחקן סוג ז ולהדביק לו תווית של מחרים על כלום שתלך איתו גם בחוץ
להשפיל אותו באיזה סקר
ולזרוק שוב
רק בן אדם ציני וחסר אחריות יכול לעשות דבר כזה
לא מגיע לו לעבוד בטלוויזיה יותר
לגבי עידן יש לי הרבה ביקורת על החוסר עמוד שדרה על הקשר עם אמילי שהרס לו
אבל לא זאת הסיבה שהודח
מצד אחד אני שמח שלא אצטרך לראות אותו מביך את עצמו ועושה בייביסיטר לאמילי
מצד שני אני מבואס שהודח לפני אמילי ושילה
היום קיבלנו חותמת על זה שיש בן אדם אחד שקובע
והחותמת היא שיר הבוקר שהוקדש לעידן
בספק אם תצליחו לשכנע אותי שהוא היה ב3 האחרונים
אבל אין סיכוי שתצליחו לשכנע אותי שהוא היה אחרון בפער כזה שידעו מהבוקר שהוא הולך
ועובדה שידעו
ברורתוסיף את זה שכמה דקות אחרי ששילה יצא מהאח היום הוא ישב לשיחה ואמר שעידן הוא המודח לדעתו לא מחשיד בכלל
כרגיל לעוז יש פייבוריטים ואם אתה לא אחד מהם אז אתה לא שווה כלוםברור
ועוד בתור אחד שראה סקרים בחוץ
חוץ מזה אני לא נגד זה שיש לה חלילה. אני נגד זה שהיא משתמשת בזה ככלי למינוף בדרכים אחרות. כמו לצאת הטובה או הפיה או הלוחמת שלא ישתיקו אותה. חלאס עם זה. כאילו פשוט תגידי שאת מרגישה בנוח מזה שיש לך ואת אוהבת את זה במקום להגיד הוא עשה הוא שתה לי אני מסכנה. חלאס.אני קלטתי את הדר ואת ההתנהגות שלה ומי היא ומה היא.
בגלל שאבא שלה והיא עשירים וכל המשפחה שלה
ויש לה את החנות משקפיים הזו, שהיא אמרה כמה פעמים שהיא הסמנכלית ועושה שם הכל
כל הכסף והעשייה הזו שלה עלתה לה לאגו ובגלל זה היא מתנהגת בסוג של ביטחון מסוים כמגננה, הכסף והמעמד והכח שהיא השיגה בין אם זה בזכותה או לא בסוף משחק תפקיד כי זה נותן לה איזשהו ביטחון לדבר ולעמוד והיא תמיד מזכירה שהיא אוהבת את זה ואוהבת את זה. סבבה שיש לך כסף אבל לתת לו משקל כזה גדול בעיני זה לא כל כך נכון. בסוף צריך איזון בין רוחניות לחומריות מרגיש לי שנדר יותר מדי נותנת לעצמה לדחוף קדימה בגלל היכולות שיש לה וזה מה שמאפיין אותה מול דיירים אחרים הביטחון שזה נותן לה ובגלל זה הרבה מזדהים כי רגשית היא משפיעה על קהל מסוים
אני עד עכשיו לא מבינה בשביל מה היא נכנסה לתוכניתאני קלטתי את הדר ואת ההתנהגות שלה ומי היא ומה היא.
בגלל שאבא שלה והיא עשירים וכל המשפחה שלה
ויש לה את החנות משקפיים הזו, שהיא אמרה כמה פעמים שהיא הסמנכלית ועושה שם הכל
כל הכסף והעשייה הזו שלה עלתה לה לאגו ובגלל זה היא מתנהגת בסוג של ביטחון מסוים כמגננה, הכסף והמעמד והכח שהיא השיגה בין אם זה בזכותה או לא בסוף משחק תפקיד כי זה נותן לה איזשהו ביטחון לדבר ולעמוד והיא תמיד מזכירה שהיא אוהבת את זה ואוהבת את זה. סבבה שיש לך כסף אבל לתת לו משקל כזה גדול בעיני זה לא כל כך נכון. בסוף צריך איזון בין רוחניות לחומריות מרגיש לי שנדר יותר מדי נותנת לעצמה לדחוף קדימה בגלל היכולות שיש לה וזה מה שמאפיין אותה מול דיירים אחרים הביטחון שזה נותן לה ובגלל זה הרבה מזדהים כי רגשית היא משפיעה על קהל מסוים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.