yoni564712
Well-known member
חצי פורום נטש
אם חיים היה מודח זה לא היה קורהחצי פורום נטש
יוני , מברוכ, קיבלת לפחות עוד שבוע של סבל
בעיקר על הדר שלא הסתירה את השימחה ויוסי מפרגן לה על השינוי העצום שעשתה ומייעץ שתעבוד בשקט כך זה מבטיח הצלחה. כשהדר מדברת איתו הוא בעיקר עונה קצר לא יוזם שיחות וגם קיטר עליה שמטרידה אותו כמה פעמים ביום עם בעיות שונות שהיא מתמודדת והוא בורח מזה. לעומת מיכל שנראה נלהב לדבר איתה.00:30 יוסי ומיכל מדברים על ההדחה של עידן
הדר לא הסתירה את השמחה? למה הוא מתכוון?בעיקר על הדר שלא הסתירה את השימחה ויוסי מפרגן לה על השינוי העצום שעשתה ומייעץ שתעבוד בשקט כך זה מבטיח הצלחה. כשהדר מדברת איתו הוא בעיקר עונה קצר לא יוזם שיחות וגם קיטר עליה שמטרידה אותו כמה פעמים ביום עם בעיות שונות שהיא מתמודדת והוא בורח מזה. לעומת מיכל שנראה נלהב לדבר איתה.
מבינה... לא נחמד כשרואים את הכיוון של התוכנית.אני עוזב עד פרק הגמר.. מיציתי את העונה הזו, מצטער
הסקרים מופקריםהמסקנה היחידה בהדחה הזאת
סקרים זה חרטא.
קיצור כמו שיוני אמר, תתכוננו לזכייה של יוסי או חייםהמסקנה היחידה בהדחה הזאת
סקרים זה חרטא.
לא עד כדי כך…קיצור כמו שיוני אמר, תתכוננו לזכייה של יוסי או חיים
אין שום מצב הגיוני שחיים ומיכל יעקפו את עידןלא עד כדי כך…
I hope so
חחחחח זה ידועהמסקנה היחידה בהדחה הזאת
סקרים זה חרטא.
יחגוג את טו באב..לבד...מעניין איך תהיה לו הפעם היציאה.....
בפעם הראשונה לקח קשה, אבל אני חושבת שזה בעיקר כי הוא לא היה מודע או מוכן לתגובות שיקבל ואיך דברים נראו. גם לא חשב שיודח כל כך מוקדם.
נראה לי שעכשיו, אולי התבאס אבל לא הופתע... היה מוכן לזה. והתגובות בחוץ.... כבר קיבל איזה מושג מהפעם הראשונה על מה הולך ברשת.
בטוחה שזה עדיין יהיה לא נעים, אבל לפחות אין את עניין ההפתעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.