** שרשור לילה - היום ה-77 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
00:30 יוסי ומיכל מדברים על ההדחה של עידן
בעיקר על הדר שלא הסתירה את השימחה ויוסי מפרגן לה על השינוי העצום שעשתה ומייעץ שתעבוד בשקט כך זה מבטיח הצלחה. כשהדר מדברת איתו הוא בעיקר עונה קצר לא יוזם שיחות וגם קיטר עליה שמטרידה אותו כמה פעמים ביום עם בעיות שונות שהיא מתמודדת והוא בורח מזה. לעומת מיכל שנראה נלהב לדבר איתה.

wellcome2

Well-known member
בעיקר על הדר שלא הסתירה את השימחה ויוסי מפרגן לה על השינוי העצום שעשתה ומייעץ שתעבוד בשקט כך זה מבטיח הצלחה. כשהדר מדברת איתו הוא בעיקר עונה קצר לא יוזם שיחות וגם קיטר עליה שמטרידה אותו כמה פעמים ביום עם בעיות שונות שהיא מתמודדת והוא בורח מזה. לעומת מיכל שנראה נלהב לדבר איתה.
הדר לא הסתירה את השמחה? למה הוא מתכוון?

nicknick

Well-known member
מעניין איך תהיה לו הפעם היציאה.....
בפעם הראשונה לקח קשה, אבל אני חושבת שזה בעיקר כי הוא לא היה מודע או מוכן לתגובות שיקבל ואיך דברים נראו. גם לא חשב שיודח כל כך מוקדם.

נראה לי שעכשיו, אולי התבאס אבל לא הופתע... היה מוכן לזה. והתגובות בחוץ.... כבר קיבל איזה מושג מהפעם הראשונה על מה הולך ברשת.
בטוחה שזה עדיין יהיה לא נעים, אבל לפחות אין את עניין ההפתעה.

newhere333

Active member
באופן כללי לדעתי יש לפחות 3 אנשים בבית שיודעים מתי הם מודחים אמילי דני ומלאני שלושתם הוחתמו מסוכנויות
אמילי בעצמה אמרה שפנו אליה ושאמא שלה באה איתה באודישן האחרון כנראה הבטיחו לה הרבה דברים כדי שתאשר לה את ההשתתפות אולי אפילו גמר ודני מעמיד את עצמו כל שבוע בבטחון מלא

בוףףברכה

Well-known member
מעניין איך תהיה לו הפעם היציאה.....
בפעם הראשונה לקח קשה, אבל אני חושבת שזה בעיקר כי הוא לא היה מודע או מוכן לתגובות שיקבל ואיך דברים נראו. גם לא חשב שיודח כל כך מוקדם.

נראה לי שעכשיו, אולי התבאס אבל לא הופתע... היה מוכן לזה. והתגובות בחוץ.... כבר קיבל איזה מושג מהפעם הראשונה על מה הולך ברשת.
בטוחה שזה עדיין יהיה לא נעים, אבל לפחות אין את עניין ההפתעה.
יחגוג את טו באב..לבד...
באח יחפרו לו על זה..
"בגלל הזוגיות"...שהוא חזר ונבלע...
וחזר סורו ולא למד כלום... מההדחה הקודמת...
יצטרך לענות... על הלא אמין ולא גברי...
על ...התאקלים עם שילה....
ואיך הוא מרגיש עם זה ששילה.."ניצח"...אותו...
שאלות קנטרניות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה